info Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ludzie powiedzcie jak i czym wyciac dobra dziure w plexy na wentylator i na cd-romy no i oczywiscie z tyłu na porty aha i czy sledzie po przykreceniu musza miec cos za podstawke czy wystarczy ze beda przykrecone dobrze bo bede płyte główną montował na dosyć długich srubach dystansowych i dosyć wysoko bo konstrukcja obudowy bedzie tego wymagac PLEASE ZA POMOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 wiertarką, wyrzynarką ...PLEASE ZA POMOC:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Lutownica transformatorową :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 @PePeK po przecczytaniu twojego posta myslalem ze to zart, ale traz juz nie jestem pewien :D Probowales moze cos takiego? Grot da sie po tym ladnie wyczyscic? Bo musze zrobic duzy otwror pod papsta 172mm , i nie wiem za bardzo czym. A w sumie lutownica przy sredniej temperaturze pleksa nie powinna sie nadpalic... Sam nei wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Spoko, przectalem w drugim topicu(o tyn samym), ze juz to probowales :D hehe spoko przyda mi sie troche wyzycia :twisted: : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Dobrze że przeczytałeś ale przypomne dla innych. Ja swoje okna do budy ciełem a raczej topiłem przy pomocy lutownicy transforamtorowej. Plexsa ładnie się topi nie przypala się, a grot wystarczy szmatką przetrzeć kilka razy i lux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 było o pleksie i tam sie produkowalismy leniuchu, poszukaj troche "please za pomoc" :D ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 to please za pomoc to niezly LOL :lol: ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 dwa takie same tematy :!: dalszą rozmowę proszę prowadzić pod tym tematem: dziura w plexy. jak?? polecam także używanie szukaczki SZUKAJ :!: temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...