info Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ludzie powiedzcie jak i czym wyciac dobra dziure w plexy na wentylator i na cd-romy no i oczywiscie z tyłu na porty aha i czy sledzie po przykreceniu musza miec cos za podstawke czy wystarczy ze beda przykrecone dobrze bo bede płyte główną montował na dosyć długich srubach dystansowych i dosyć wysoko bo konstrukcja obudowy bedzie tego wymagac PLEASE ZA POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Wytopic troche mniejsza i doszlifowac do wymiaru papierkiem, wzglednie pilnikami - tak chyba najbezpieczniej. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 albo wiertarka dziurka przy dziurce :wink: ale nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ja ciołem plekse wyżynarką i było nawet spoko :) Tylko najpierw trzeba sobie zrobić otwór wiertarką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a jak sie ma sprawa z otorwami okrągłymi? potrzebuje wyciąć dziurę pod wentyla 12 cm w boku obudowy. Oczywiście będzie wycinany w pleksi 3 lub 4 milimetrowej jeszcze się nie zdecydowałem jaką kupię! Wiem, że można otwornicą ale jeszcze nie widziałem tak dużych średnic otwornic. Co do wyrzynarki to jaki brzeszczot wykorzystać, do jakiego materiału? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ja wycinalem wiertarka - chyba najprostszy sposob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ja w ruch wziełem lutownice transforamtorową. SUUUUPER się topiła plexa a potem tylko pilniczkiem. Polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ja w ruch wziełem lutownice transforamtorową. SUUUUPER się topiła plexa a potem tylko pilniczkiem. Polecam :D a jak sie czlowiek moze wyzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Niedośc że sie wyrzyjesz to jeszcze się zwąchasz (tym smrodem) i jestes na lajcie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...