jacek-xxl Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Witam, mam router neostrady speed touch 510. Wiem że ma on firewalla. W infolinii neostrady nikt nie wie ( lub nie chce wiedzieć ) jak go włączyć? Jak to działa? Jak się go konfiguruje? :( Dziękuję z góry za wszystkie porady. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jeżeli masz modem podłączony do kompa to nie jest źle. To co ci podam powinno zadziałać ale nie daje gwarancji. Otwórz połączenia z internetem tam wybierz wlasciwosci polaczenia neosrady osttnia zakladka. I tam masz "Chron mój komputer bla bla bla ... " zaznacz to i na dole po praej mash ustawienia wez kliknij. Tam w pierwszej zakładce masz usługi tam dodajesz porty które mają być odblokowane. Pamietaj jednak ze musisz podac swój adres sieciowy nie wiem jaki masz albo zaczynajacy sie od 10. albo od 192 pewnie nie wim tego dowedz sie jaki masz sieciowy. Bierzesz w tej zakładce dodaj. Opis uslugi to sobie jakisz wpiszesz. Potem IP sieciowe ! i numery portu :) Wtedy powinno działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranson Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 W infolinii neostrady nikt nie wie ( lub nie chce wiedzieć ) jak go włączyć? Jak to działa? Jak się go konfiguruje? ma ten ruter i wchodzisz do nie go przez przeglądarke 10.0.0.138, tam skonfigurujesz wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...