DziuraWy71 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mam celka 400 @ 500... No comment - wiem ze nie najnowszy, ale jest. Podkrecilem go jakims cudem Soft FSB do 500... troche malo wiec sie pytam czy mozna wiecej... ? mam plyte z chipem Intel 440LX/EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Masz tu link http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showdata.cfm - jak widzisz sa kolesie którym udalo sie zrobic z niego 700Mhz, wszystko zalezy od pozostałych komponentow (pamięć, chodzenie, itp) aczkolwiek na płycie z chipsetem LX raczej wiele nie powalczysz ale nie chce cie zniechęcać - DO BOJU !!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Więcej nie wyciągniesz, bo chipset LX nie obsługuje fsb 100MHz i tym samym odpowiednich dzielników la pci/agp. Dalsze podkręcenie może (ale nie musi :twisted: ) skończyć się spaleniem dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...