a_n_y Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Athlon 64 wersja z 1mb czy 512kB i jakie mobo do tego? Mobo niezadrogie bo na reszte mi niestarczy. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Athlon 64 wersja z 1mb czy 512kB i jakie mobo do tego? Mobo niezadrogie bo na reszte mi niestarczy. Z gory dzieki za pomoc. Sprawa przedstawia się tak, że A64 z 1mbL2 kosztuje 999zł a ten A64 z 512L2 2800+ dostaniesz za niecałe 700- wybór należy do ciebie. Co do mobo to jedyne sensowne wyjście to Abit KV8-Pro. IMHO na innych chipsetach niż K8T800Pro i NF3-250 nie oplaca się brać bo nie mają one blokady PCI/AGP :) BTW- najtaniej jest na http://www.arest.pl - sam zobacz!! Normalnie wczoraj obczaiłem te ceny i zwaliły mnie z nóg! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 W arest A64 3000 L2 1024 kosztyje 699zl, A moze tam sa ceny bez vat??? jak by tak,to by wychodzilo ze kosztyje 854zl to i tak nie tak drogo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMG Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Ja osobiscie bym polecal Asus K8N-E Delux rev.1.05. Plytke taka, podobna!!!, ale rev.1.04 znajdziesz na www.barwkomp.pl za ~630zł. Dlatego 1.05 bo po aktualizacji biosu masz mozliwosc podniesienia napiecia na ddr do 2.8. Normalnie tylko 2.7 To jest jedna z wad tej plyty, ale poza tym wymiata Jeszcze jej nie mam, ale zamierzam kupic jak sie pojawi rev.1.05. Tu masz linka do strony producenta: http://usa.asus.com/products/mb/socket754/..._d/overview.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ale ceny ma ten arest jak pomysle ze miesiac temu placilem za mojego procka 800 stow :cry: a co do mobo nie polecam asusa, ja niestety kupilem takiego jak w podpisie i teraz zaluje asus ma najbardziej beznadziejny bios jaki zdazylo mi sie ogladac po prostu porazka lepiej abita albo epoxa od asusa radze trzymac sie z daleka no chyba ze nie masz zamiaru krecic wtedy plyta jest warta polecenia bo jest stabilna jak skala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 wg opisu z ich strony mamy do czynienia z prockiem z magistrala 333MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a jak sie ma sprawa coolera? box to shit czy jest znosny jak nie box to co polecicie? skladam kompa dla przyjaciela i on niechce sie bawiac wc (pozatym zadrogie) pozatym jakie pamiatki do tego polecacie : producent CL itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 A na jakim chipsecie ten ASUS? bo jak nie pro albo 250 to shit. BTW: nie wiem czy jest A64 3000+ z 1MB L2- w ogóle u nich te opisy to pomyłkA, NP 333mhZ Co do pamiątek to Hynixy- tanie i dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMG Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Asus K8N-E Delux: nVidia nForce3 Pro250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...