kojak_ct Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Poczekajmy na wypowiedzi do końca dnia! :D Wtedy rozwiniemy temat! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 jejku... jak bedą ruiny i jakies miasto podziemne to bede siedzial przed monitorem z wywieszonym jezykiem ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) O żesz k**wa!! Jak ja mógłbym przejść obojetnie wobec nowego TR :). Zwłaszcza po tym co tutaj przeczytałem. Zapowiada się gites extra cool :D. Szkoda że TR6 nie był czymś rewelacyjnym ( jak dla mnie to nie był on aż tak zły ale bezsensowne bugi + skopane sterowanie potrafiły doprowadzić do białej gorączki np. "walka" z tym "fajnym" duchem co go zabić nie mozna było a trzeba było dorwać Obscura Painting....chore! ).Teraz przestawiam się na tryb "Waiting" :). Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 12 kwietnia otworzą zaktualizowaną witrynę www.tombraider.com to dowiemy się więcej, może trochę printscreen'ów będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Po obejrzeniu screenow powiem ze ta gra jest niczego sobie. Jak hydro2 chetnie na nia poczekam i w nia zagram. jesli to co pisales wczesniej to prwada to juz niedlugo bedzie grania a grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Po obejrzeniu screenow powiem ze ta gra jest niczego sobie. Jak hydro2 chetnie na nia poczekam i w nia zagram. jesli to co pisales wczesniej to prwada to juz niedlugo bedzie grania a grania :) 1372038[/snapback] Do lipca jeszcze kawał czasu, a jak to bywa z producentami to będą mieli jeszcze poślizg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 nie wiem jak dla ciebie ale mi pewnie szybko to minie (nauka do egzaminu, po egzaminie World of Warcraft :-P ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) nie wiem jak dla ciebie ale mi pewnie szybko to minie (nauka do egzaminu, po egzaminie World of Warcraft :-P ) :lol: 1372051[/snapback] Mi pewnie też, w czerwcu mam cztery masakrastyczne egzaminy. No nic Lara będzie w nagrodę. Nakleję ją sobie w indeksie. UPDATED: 12 kwiecień 2005 http://www.tombraider.com i ... i nic. :-| Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 UPDATED: 12 kwiecień 2005 1372257[/snapback] a jednak http://www.tombraider.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) BY TRAIDER.PL"Serwis Gamespot podał informację, że premiera Tomb Raider: Legend planowana jest na 1 listopada tego roku. Warto śledzić tę stronę, bo będa się tu pojawiały wszelkie informacje prasowe dotyczące wyczekiwanej przez nas odsłony TR." Czyli mowiac krotko - ale dół :( Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mam nadzieje ze warto bedzie poczekać . OBY ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 http://www.tombraider.com Fajnie na tej stronie zrobili interaktywny filmik, szkoda tylko że taki krótki:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ja ten filmik widzialem wczoraj zaraz po oficjalnym otwarciu strony.Ja juz chce ta gre :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Nie wiem zwróciliście uwagę, choć pewnie to zrobiliście. Po otwarciu strony słychać w tle muzykę z TR Last Revelation :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Z Tomb Raidera 1 i z poczatku menu Cronicles a nie Last Revelation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Z Tomb Raidera 1 i z poczatku menu Cronicles a nie Last Revelation 1386283[/snapback] Aż specjalnie włożyłem płytkę z Chronicles i masz rację :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jesli chodzi o Tomb Raidera to nikt mnie nie oszuka.Szkoda,ze nie ma juz konkursow w stylu przejscie na czas gry.Pamietam jak byl organizowany na Traider pl i najszybsze przjscie trasy treningowej i zajazlem w nim 1 miejsce az do czasu gdy sie nie dowiedzialem,ze przedluzyli czas trwania.Ja o tym nie wiedzialem i nagroda przepadla bo mnie wyprzedzila jakas trojka osob o czym sie dowiedzialem po czasie.Chetnie bym pogral w taki,ze trza przejsc wybrany level wybranej czesci gry z wymaganym znalezieniem wszystkich sekretow na czas.Brak znalezienia, ktorego kolwiek sekretu by dyskwalifikowalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jesli chodzi o Tomb Raidera to nikt mnie nie oszuka.Szkoda,ze nie ma juz konkursow w stylu przejscie na czas gry.Pamietam jak byl organizowany na Traider pl i najszybsze przjscie trasy treningowej i zajazlem w nim 1 miejsce az do czasu gdy sie nie dowiedzialem,ze przedluzyli czas trwania.Ja o tym nie wiedzialem i nagroda przepadla bo mnie wyprzedzila jakas trojka osob o czym sie dowiedzialem po czasie.Chetnie bym pogral w taki,ze trza przejsc wybrany level wybranej czesci gry z wymaganym znalezieniem wszystkich sekretow na czas.Brak znalezienia, ktorego kolwiek sekretu by dyskwalifikowalo :) 1386477[/snapback] Eee tam ;). Ja to wolę się delektować każdym levelkiem niż go przejść w 30 sekund :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Tez wole sie delektowac,ale konkurs by sie przydal :) a delektowanie to zostawiam na gre w domku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Poczekamy zobaczymy, ale cos mi sie wydaje ze bedzie to kolejna lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 NiemogęSięDoczekać!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 najs, rily najs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jak na mój gust to nowa Lara wygląda jak MODELKA :), niezbyt mi sie podoba...Wydaje mi sie ze gra bedzie swietna , nie tak jak ostatnia część..Trzeba czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A...i jeszcze jedno. Patrząc na NOWĄ pania archeolog i na lokacje zastanawiam sie jaki sprzecik trzeba bedzie posiadać w LISTOPADZIE Bo wygląda to naprawde pieknie. TE ciałko :) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A...i jeszcze jedno. Patrząc na NOWĄ pania archeolog i na lokacje zastanawiam sie jaki sprzecik trzeba bedzie posiadać w LISTOPADZIE Bo wygląda to naprawde pieknie. TE ciałko :) hehehe 1387679[/snapback] No dla mnie to grafa w nowym TR nie jest za heyah, ale poczekamy, może będzie lepiej, a co do pani archeolog to :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No dla mnie to grafa w nowym TR nie jest za heyah, ale poczekamy, może będzie lepiej, a co do pani archeolog to :wub: 1387749[/snapback] najwazniejsze zeby nowemu tombowi bylo blizej do czesci pierwszej i drugiej :) dla mnie grafa jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Obejrzalem screeny i az nie chce mi sie czekac tych 7 miechow <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A ja sobie gram teraz w pelni dzialajacego i akcelerowanego Tomb Raidera 1 na W_XP dzieki jednemu z forumowiczow i gra wymiata jak 9 lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak ktoś jeszcze nie widział, to 1389892[/snapback] Masz na myśli mnie? B) Wysłałem ci info na priva w TRPL. Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Zebius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 hehe wszystko ok tylko czemu ta Lara taka znowu wychudzona, taki tyleczek za duzy a potem takie wciecie w talii troche anoreksja mi zajezdza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...