HA98M Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 No czekam jak wszyscy na nowego tomb raidera!! mam nadzieję że mnie nie zawiedzie!! I mam zaufanie do lary:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wreszcie znalazłem trochę tego "time" i obejrzałem (btw: "money" dalej nie mam ale nie o tym miałem ;) ). Zaostrzyłem sobie tym filmikiem apetyt. Ja nie widziałem nic strasznie rażącego, ba powiedziałbym nawet że jest nad wyraz dobrze. Jedyne co rzuciło mi się w oczy i nie bardzo spodobało to to, że wszyscy przeciwnicy wyglądają tak samo :? . Co do animacji ruchów to raczej nie można się czepnąć. Rzeczywiście przypomina nieco PoPa ale jak już się do czegoś upodabniać to do najlepszych a PoP to zdecydowanie czołówka :). Będzie dobrze ino trzeba czekać na to. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Zostaly podane przez jednego z tworcow wymagania gry Min - PIV1Ghz,256 ram,Gf3/R9000 Med - PIV1.6Ghz,512ram,128MBKarta z DX9,npR9600pro High - PIV3Ghz,1GB tam,256MBGF6800/RX800 Gra ma wymagac 5GB na HDD :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) No jak do instalacji samej gry to co w tym dziwnego hydro? A jak to potrzebne dodatkowe miejsce do gry to pewnie lekka przesada ;) mimo ze to mocno zmodowany silnik LOK: Defiance... BTW. obejrzalem ten filmik (http://www.1up.com/do/download?cId=3139416) i mam wrazenie jakby czasem animacja lekko zwalniala ,a to gosc gral na konsoli.. tak czy inaczej gra sie zapowiada niezle :wink: Edytowane 7 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hydro...skąd takie info ? Troche duze te wymagania :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hydro...skąd takie info ? Troche duze te wymagania :| Duze? IMHO w dzisiejszych czasach to sa bardzo male wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Bez jaj...High - PIV3Ghz,1GB tam,256MBGF6800/RX800 to nie są małe wymagania :) faktycznie nie jakieś super extra miarzdzące ale wysokie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Bez jaj...High - PIV3Ghz,1GB tam,256MBGF6800/RX800 to nie są małe wymagania :) faktycznie nie jakieś super extra miarzdzące ale wysokie :) Czy ja wiem?MAsz 6800GT wiec podchodzisz pod high a co do textur to mysle ze 1 gb ram napisali tak o dla zasady chociaz moge sie mylic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Trzeba zwrócić uwage że TR miał zawsze małe wymagania. Przeraziło mnie troche miejsce na hdd jakie ta gra potrzebuje. Mam nadzieje ze ładowanie poziomów bedzie tak szybkie jak w poprzednich częsciach a 768 ramu wystarczy na to aby gra nie mieliła dyskiem. Bo wkurza mnie jak podczas jakiś akcjii gra musi coś doczytać lub przewertować pamięć wirtualną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 http://gry.interia.pl/pecet/gry/rzutokiem/news?inf=715006 :huh: :? :D Nie jest tak,zle ale mogloby byc lepiej.Mam na mysli date premiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Ja tam tez mam nadzieje ze poziomy beda sie szybko ladowac. Tak jak w Prince of Persia np. Wogle mogli zrobic TR:L na silniku POP'a. Uwazam ze to nie bylby glupi pomysl :) Oczywiscie musieliby go zmodowac. W kazdym razie i na tym od LOK tez wyglada niezle. Ale gosc dowalil komentarza na interi. "BuCu /07.02.2006 19:51/ NAPEWNO BEDZIE TAK KITOWA JAK ANGEL OF DARKNESS ;/;/ DZIADOSTWO! ;/" Nie wie co dobre :P Takie male OT: [OT] hydro2 mam pytanko. W jakiej kolejnosci wgrywac latki do AOD ? Czy to ma jakies znaczenie ? Mam wersje Patch'y V42 ,V49 i V52 no i spolszczenie. Oraz nie wiesz moze czemu na Win XP z SP2 poziomy w TR4 i TR: Chronicles laduja sie o wiele dluzej. Jak mialem XP z SP1 to bylo ok ,ale teraz podczas ladowania poziomu/save'a staje pasek przy samym koncu i trzeba czekac nawet 5 minut ! (latki do XP wgralem)[/OT] Z gory thx za pomoc! ;) Edytowane 8 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 fajnie, że na ps2 bedzie najszybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 [OT] hydro2 mam pytanko. W jakiej kolejnosci wgrywac latki do AOD ? Czy to ma jakies znaczenie ? Mam wersje Patch'y V42 ,V49 i V52 no i spolszczenie. Oraz nie wiesz moze czemu na Win XP z SP2 poziomy w TR4 i TR: Chronicles laduja sie o wiele dluzej. Jak mialem XP z SP1 to bylo ok ,ale teraz podczas ladowania poziomu/save'a staje pasek przy samym koncu i trzeba czekac nawet 5 minut ! (latki do XP wgralem)[/OT] Z gory thx za pomoc! ;) 1) Wgrywasz je dokladnie w tej kolejnosci co napisales,z ta roznica,ze v52 instalujesz po restarcie komputera,a nastepnie dalej spolszczenie 2) Łatki z traider.pl tez mi nie dzialaly (poza ta na room editor).W domu mam linka do patchy jak cos.Jak cos to jak wroce z pracy to napisze.Mile widziane prv z przypomnieniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Heh na interii data premiery na pc jest wyznaczona na II kwartał 2006r a z tego co wyczytałem na traider.pl to premiera na wszystkie platformy jest identyczna czyli 7 kwietnia 06r. Na gry-online data premiery wersji pc'towej wyznaczona jest także na 7 kwietnia http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=4890 O co tu chodzi ? Kiedy w końcu wyjdzie wersja na pecety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zapewne 7 kwietnia. Watpie by nagle mieli zmienic date na niecale 2 miechy przed premiera. W tej interii cos im sie pomylilo nigdzie nie znalazlem zadnej wzmianki o 2 kwartale 2006 wiec narazie mozna byc spokojnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Lepiej nie straszyc mnie tu.Kwiecien to i tak za daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 hydro2 i tez bedziesz grac klawiatura w ta gre bez analogow? Ja sobie tego nie wyobrazam. Nie rozumiem sensu gier konsolowych na 0-1 kontroler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 hydro2 i tez bedziesz grac klawiatura w ta gre bez analogow? Ja sobie tego nie wyobrazam. Nie rozumiem sensu gier konsolowych na 0-1 kontroler.Nie chce sie chwalic,ale wszystkie konkursy w ktorych wygrywalem w TR (3/3 :P) gralem sama klawiatura.Analog w TR?? Raczej dziwnie to widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie zaczynajcie znowu z tym starowaniem bo się zrobi OT jak w topicu o RE4 :lol: ;). Niech gra jak mu wygodnie. Data premiery: hmmm Eidos mówił o kwietniu ale nie mówił że wyszstkie wersje. Stawiałbym jednak że wyjdzie razem z wersją na PS2, ewentyalnie z parodniową obsówą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Dokladnie. Kazdy gra jak chce. Pada pod PC zawsze mozna podlaczyc. A cos o demku wkoncu wiadomo ? Szukalem dzis ale nic, zadnych wzmianek nie znalazlem. Mysle ze czas najwyzszy na demko :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Cena wersji na peceta to 119 zl,a wersji na ps 2 - 249 zl.Ofivcjalna premiera na peceta ps2 i x-a to 7 kwiecien wiec interia nie wie co pisze :P Nie wiadomo jednak kiedy polska premiera gry,ale w krotce bedizemy ja znali.Nie interesuje mnie ona praktycznie,ale jak wyjdzie to mimo,ze bede juz dawno po ukonczeniu gry to przejde ja drugi raz,tyle tylko ze po Polsku :) ale spieszyc sie nie musza.wazne,zeby pospieszyli sie z wydaniem samej gry,ktora to mam zamiar zobaczyc na swoim pececie nie pozniej jak 8 kwietnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka321 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Hydro, ze mna to samo, tyle ze ja klikam ze Stanow, wiec TRLegend kupie sobie w dniu amerykanskiej premiery, kilka dni pozniej, niz Ty i cala europejska reszta. I spolszczona wersje tez sobie z Polski zamowie. Spolszczonego PoPa 3 Cenega wydala dozo pozniej, pewnie z TRem bedzie podobnie. Jesli ktos w Polsce bedzie chcial czekac na polska wersje, to ciekawe, jak dlugo zajmie Cenedze lokalizacja Tra? Hydro, pytanie do ciebie, Kupuje sobie nowego kompa, jaka grafe mi radzisz, zeby TR poszedl mi na ful detalach. Chodzi mi o najnowszy sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Cena wersji na peceta to 119 zl,a wersji na ps 2 - 249 zl. Chyba tylko w Polsce gry na PC sa tansze niz na konsole... W UK jest odwrotna sytuacja :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Na stronie Cenegi pojawiły się nowe informacje dotyczące premiery TR7. Premiera gry na pc w wersji z polskimi napisami została przesunięta do maja 2006 :angry: Tytuł gry na pc zostanie zmieniony na Tomb Raider Legenda :blink: http://www.cenega.pl/gra_opis.php?ID=3152 Dotyczy to tylko polskiej wersji gdyż na http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=4890 pisze że światowa premiera jednak odbędzie się w kwietniu 2006 :lol2: Edytowane 25 Lutego 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Na stronie Cenegi pojawiły się nowe informacje dotyczące premiery TR7. Premiera gry na pc w wersji z polskimi napisami została przesunięta do maja 2006 :angry: Tytuł gry na pc zostanie zmieniony na Tomb Raider Legenda :blink: http://www.cenega.pl/gra_opis.php?ID=3152 Dotyczy to tylko polskiej wersji gdyż na http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=4890 pisze że światowa premiera jednak odbędzie się w kwietniu 2006 :lol2: Cenaga od dawna sobie w kulki leci :mur:. Praktycznie każda gra która wychodzi na świecie u nas wychodzi najwcześniej po miesiącu :angry: . Nie kumam tego. Nie wiem czy wypuszczą wcześniej wersję Full Ang czy nie ale jak nie to mogą mnie pocałować...sami wiecie gdzie. Jesteśmy w UE i dalej jesteśmy traktowani jak jacyś "outsiderzy" którzy na wszystko muszą czekać bo nasz wydawca tak sobie chce :mur:. Tak było z SC:CT, tak było z PoP:T2T (u nas dopiero teraz wychodzi...normalnie LOL...do tej pory w niego nie grałem a inni już dawno poprzechodzili tą grę "z zeszłego roku") teraz tak będzie z TR:L i pewnie z SC:DA też tak będzie bo oni muszą sobie to przetłumaczyć (nie powiem, SC:CT był świetnie zlokalizowany ale i tak najpierw przechodziłem go w "oryginale" a później jako ciekawostkę po polsku). Mało tego, czekam na TES IV Oblivion i wszystko wskazuje na to, że go chyba nie zobaczę zaraz po światowej premierze bo pewnie znowu coś będą lokalizować (chwilowo to nawet zniknął on z planów wydawniczych więc co, może w ogóle go nie wydadzą <_< ). Mieszkam w tej "dziwnej" Polsce z "dziwnymi" wydawcami i na wszystko muszę czekać 3 razy dłużej od innych....to nie jest za bardzo fair. Wiem, wiem, inni mają gorzej ale... Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dalczego tak się dzieje? Czy ma to zwiazek z tym że gdyby gry u nas wychodziły w tym samym czasie to musiałyby kosztować tyle co gdzie indziej (czyli więcej) bo jak wychodzi coś w naszym języku to tylko my możemy to zakumać a taki anglik czy niemiec już nie? (i daltego nie kupią u nas pomimo lepszej ceny bo "nie zakumają" i mamy mniejszą cenę). A może jest jakiś sposób żeby mieć grę w miarę tanio i szybko? Niektórzy mieszkający w Polsce forumowicze również grali w niektóre tytuły szybciej (vide PoP:T2T) a ja nie wiem skąd oni mieli swoje wersje :unsure: ....Narka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jest na to bardzo proste wytlumaczenie: P I R A C T W O w UE jestesmy prawnie ale tak na prawde to potrwa jeszcze ladnych pare lat imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No masz :? A ja juz skreslalem w kalendarzu dni do premiery ;) Ja tam nie kupuje wersji angielskiej. Juz poczkam ten miesiiac :| Ehh Cenega nie jest powazna firma. Kiedy w tym dziadowskim kraju powstanie jakis porzadny dystrybutor i polskie lokalizacje bede wychodzic w dzien swiatowej premiery... Zawsze tak jest. Miesiac albo i dluzej na czekanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mnie tam polska wersja tak nie interesuje :rolleyes: Angielski znam na tyle dobrze, że poradzę sobie z oryginalną wersją gry. Tylko oby wyszła tego 7 kwietnia :lol2: To akurat dzień po moich urodzinach :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No masz :? A ja juz skreslalem w kalendarzu dni do premiery ;) Ja tam nie kupuje wersji angielskiej. Juz poczkam ten miesiiac :| To generalnie zycze powodzenia. Po jazdach jakie byly z GTA San Andreas mam ta firme gleboko w nosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 To generalnie zycze powodzenia. Po jazdach jakie byly z GTA San Andreas mam ta firme gleboko w nosie.TR'a kazdego ukonczylem w wersji orginalnej (tylko poraz 3 przeszedlem aod po polsku) takze ja tam odliczam czas do 7 kwietnia,to jest wazniejszy termin i nie moge sie doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...