Skocz do zawartości
grzegrz

Tomb Raider Legend

Rekomendowane odpowiedzi

Amanda bardzo przypomina Natle z TR1.Nie wiem czy wiecie,ale po ukonczeniu gry bedzie mozna pograc sobie Amanda,ktora bedzie miala te same ruchy co Lara.Ciekawi mnie tylko czy wymysla nowa fabule czy podaza ta sama sciechą co Lara czy wogole nie bedzie fabuly tylko jakies levele :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba by bylo bezsensu jakby byla ta sama trasa co Lary. Czy ja wiem czy to Natle przypomina ? TR1 byl tak kanciasty ze ledwo da sie porownac tamata blondyne do tej Amandy ;)

Ponoc pistolety z nieskonczona amunicja maja powrocic ,ale trzeba bedzie przeladowywac po 25 wystrzalach. Ja tam wolalbym klasyczne (Beretty to byly ? ) bez przeladowywania. Do tego te granaty odłamkowe tez niezly bajer ;) Do ekwipunku Lary dojdze linka magnetyczna ,ktora ma chyba byc tym czym byl bat dla Indiany Jonesa. Czyli jak rozmumiem bedzie sluzyla do wspinania sie jak ipokonywania pulapek.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, doczekać się nie mogę :] ---- jedynka śniła Mi się po nocach, wierzę że z tą grą bedzie tak samo :)

Narka!!!!

Mialem i mam dokladnie to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma byc 10tego i to najprawdopodobniej na PS2 :( <smutny>

Na rozweselenie moge podac linka do kilku calkiem nowych filmikow,ale uwaga,zawieraja spojlery

http://www.gameinformer.com/News/Media/Med...2-414C01B397ED}

Znane wszystkim jest tylko intro.Pozostale sa nowe.Fanki TR - wszystkiego naj :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na amazon.com przy TR:Legend w wersji na PC pisze:

This item will be released on April 11, 2006

Na gamestop.com rowniez wersja na PC pisze:

Pre-Release: ETA: 4/11/06

Na ebgames.com z kolei:

Pre-Order: Ships on 04/18/2006

Tak tez IMHO mysle, ze wypuszcza wersje PC razem z reszta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Peoples :lol2: Demo na PS2 już wyszło :rolleyes: Po szczegóły odsyłam na http://www.trlegend.jgc.pl/ Teraz pozostaje tylko czekać na wersję pecetowską <_< I co wy na to ? Może 10 Marca wyjdzie demo na nasze piecki skoro na PS2 już jest ???

Edytowane przez Pawel7332

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dali by filmik z tego demo a nie muzyke... ;]

Wlasnie mogli by dac filmik z demka. Chociaz troche bym wiedzial czego sie konkretnie spodziewac w nowej odslonie. Co do demka na PC czy aby napewno wyjdzie ? Ktos widzial jakas oficjalna zapowiedz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

a mnie martwi to ze gra jest robiona na ps2 i pc co oznacza ze gra nie bedzie powalala grafika bo beda zanizac zeby wygladalo tak jak na zlomiastym ps2, i jeszcze demo perfidnie na konsole wypuscili

Prawa tego rynku mowia: produkt produkuje sie majac na uwadze rynek, na ktory sie sprzedaje najwiecej kopii danego produktu. Pretensje mozesz miec tylko do calego swiata, ktory glownie gra na konsolach a nie piecach. Za to wymagania nie powinny byc tak straszne ;) - i to powinno byc pociecha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie martwi to ze gra jest robiona na ps2 i pc co oznacza ze gra nie bedzie powalala grafika bo beda zanizac zeby wygladalo tak jak na zlomiastym ps2, i jeszcze demo perfidnie na konsole wypuscili

beznadziejne porównanie, ta gra jest też robiona na xboxa 360 gdzie pewnie bedzie powalała grafiką. Wiec miej pretensje tylko do ludzi którzy robią wersje na pc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pececie gra bedzie wygladac ladniej niz na x-a 360 wiec po co marudzicie? Przeca wymagania optymalne mowia same za siebie.Na pececie bedzie najladniejsza (jak zwykle) gra i pogodzcie sie z tym i nie marudzcie,ze gra nie bedzie powalac grafika bo dla mnie jest naprawde fajna i w niektorych momentach taka,jakiej nie widzialem dotychczas w grach (chodzi mi o ten posazek w swiatyni,jeszcze tak uszczegolowanego modelu w grach nie widzialem).Na pececie beda SS bedzie wyzsza rozdzialka,sporo detali do ustawiania.Bedzie ich az tyle,ze Wasze komputery wymiekna wiec nie narzekajcie na grafike,ktora w tej grze i tak powinna schodzic na 2 plan bo liczy sie klimat,jakiego nie doznalem w zadnej innej grze z wyjatkiem Hl2 i PoPa'3,ale czuje,ze Legenda zmienie oba tytuly jak chce,chodz bedzie naprawde ciezko,ale sam fakt,ze to Tomb Raider gra juz jest dla mnie plusem i ma u mnie 2x wieksza szanse na ocene maxymalna niz ww tytuly,ktore takowa ocene u mnie dostaly :P,ale zobaczymy.AoD ma u mnie np 8+,9-/10 ze wzgledu na duuuuza ilosc bledow,ale klimat i graficzka byly na takim poziomie,ze az chcialo sie grac,grywalnosc przebila dla mnie wszystko w co do tamtego czasu (czerwiec 2003 jakby ktos nie wiedzial) gralem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurek nie prowokuj do kłótni co lepsze PCty czy konsole i nie miej pretensji do całego świata, że najpierw demko wychodzi na konsole. Jeśli Ci zależy na zapoznaniu się z demkiem, to kup konsolę. Trochę kultury i nie obrażaj konsolowców, to też gracze.

Czy ja wiem czy to Natle przypomina ? TR1 byl tak kanciasty ze ledwo da sie porownac tamata blondyne do tej Amandy ;)

Natle? Tomb Raider 1? Możecie dać jakiegoś screena z tą Natle? Nie przypominam sobie, abyśmy mieli możliwość pograć sobie w TR1 inna postacią niż Lara. Jedynie jakiś facet mi się kojarzy, ale to z nim walczyliśmy podczas gry niedaleko pewnego wodospadu i zdaje się, że w multi można było nim grać. Żadnej Natle sobie jednak nie przypominam. :(

Do ekwipunku Lary dojdze linka magnetyczna ,ktora ma chyba byc tym czym byl bat dla Indiany Jonesa. Czyli jak rozmumiem bedzie sluzyla do wspinania sie jak ipokonywania pulapek.

Podobnie jak łańcuch w PoP: T2T. Tak to widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 marca ma się ukazać nowy numer Official Xbox Magazine. Zawierać będzie grywalne demo dla posiadaczy konsol xbox oraz duży plakat z twarzą Lary, znaną z okładki Legend. Te wiadomości pochodzą z www.traider.pl ;)

No to konsolowcy sobie wkrótce zagrają a my ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natle? Tomb Raider 1? Możecie dać jakiegoś screena z tą Natle? Nie przypominam sobie, abyśmy mieli możliwość pograć sobie w TR1 inna postacią niż Lara. Jedynie jakiś facet mi się kojarzy, ale to z nim walczyliśmy podczas gry niedaleko pewnego wodospadu i zdaje się, że w multi można było nim grać. Żadnej Natle sobie jednak nie przypominam. :(

Podobnie jak łańcuch w PoP: T2T. Tak to widzę.

Nie nie :) Natla to osoba ktora zlecila nam zebranie 3 czesci artefaktu zwanego Scion Jak sie pozniej okazuje nie jest ona tym za kogo sie podaje a mianowicie

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
jest jednym z 3 wladcow Atlantydy ,ktora chce w ten sposob odzyskac utracona moc. Na koncu ten skrzydlaty potwor ktorego musimy zalatwic to wlasnie ona ,ale juz po przemianie
;)

Co ciekawego jeszcze wyczytalem o TR: Legend to to ze wrocimy znow do posiadlosci Lary gdzie bedziemy mogli potrenowac nowe ruchy naszej bohaterki. Ja sie ciesze bo lubialem te treningi. Zwlaszcza ostatni w TR 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://homepage.ntlworld.com/jenni.riches/lara360stomp.wmv

Zakochalem sie w tym filmiku,wlaczcie glosniej muze :)

filmik fajny, tylko szkoda że w takiej kiepskiej jakosci, muze przyciszylem bo jest jak z dyskoteki :)

to wersja z gry na xboxa 360, ciekawe jakie bedą ciecia w wersji na pc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciac az tak nie powinno. Z 1 GB ram mysle ze da rade grac optymalnie. A jak nie mam zamiaru zmniejszac detali. W takich grach zawsze gram na max detalach. Chyba ze faktycznie bedzie cielo na tyle by uniemozliwic normalna gre to wtedy zmniejsze ;). Filmik niezly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakochalem sie w tym filmiku,wlaczcie glosniej muze :)

nie no, gra będzie niesamowicie dynamiczne, a przynajmniej pewne etapy ---- mi przypasił osobiście motyw z pościgiem na motorku, po prostu masakra :D

Pozdrawiam!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no, gra będzie niesamowicie dynamiczne, a przynajmniej pewne etapy ---- mi przypasił osobiście motyw z pościgiem na motorku, po prostu masakra :D

Pozdrawiam!!!!

takie wyścigi, były już w James Bond Everything or Nothing.

Widze że nowa lara to zlepek pomysłow z innych gier. Mam nadzieję ze nie zawiedzie i przynajmniej w połowie dorówna dwóm pierwszym częscią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi