kurek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) nie gadajcie tak duzo bo temat bedzie zamkniety tak jak oblivion do daty premiery :mrgreen: co do pytania o pania Amande to wytlumaczenie tutaj http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=24865 Edytowane 4 Marca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Amanda bardzo przypomina Natle z TR1.Nie wiem czy wiecie,ale po ukonczeniu gry bedzie mozna pograc sobie Amanda,ktora bedzie miala te same ruchy co Lara.Ciekawi mnie tylko czy wymysla nowa fabule czy podaza ta sama sciechą co Lara czy wogole nie bedzie fabuly tylko jakies levele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) No to chyba by bylo bezsensu jakby byla ta sama trasa co Lary. Czy ja wiem czy to Natle przypomina ? TR1 byl tak kanciasty ze ledwo da sie porownac tamata blondyne do tej Amandy ;) Ponoc pistolety z nieskonczona amunicja maja powrocic ,ale trzeba bedzie przeladowywac po 25 wystrzalach. Ja tam wolalbym klasyczne (Beretty to byly ? ) bez przeladowywania. Do tego te granaty odłamkowe tez niezly bajer ;) Do ekwipunku Lary dojdze linka magnetyczna ,ktora ma chyba byc tym czym byl bat dla Indiany Jonesa. Czyli jak rozmumiem bedzie sluzyla do wspinania sie jak ipokonywania pulapek. Edytowane 7 Marca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Kurde, doczekać się nie mogę :] ---- jedynka śniła Mi się po nocach, wierzę że z tą grą bedzie tak samo :) Narka!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Kurde, doczekać się nie mogę :] ---- jedynka śniła Mi się po nocach, wierzę że z tą grą bedzie tak samo :) Narka!!!! Mialem i mam dokladnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 He he , na TVN7 właśnie leciał przed chwilą Tomb Raider! Czyżby zbieg okoliczności? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Heh dzisiaj 8 Marca, DZIEŃ KOBIET a o demie nic nie wiadomo :angry: P.S. FANKOM Lary Croft życzę dziś WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i SZYBKIEJ MOŻLIWOŚCI ZAGRANIA W TR LEGEND :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ma byc 10tego i to najprawdopodobniej na PS2 :( <smutny> Na rozweselenie moge podac linka do kilku calkiem nowych filmikow,ale uwaga,zawieraja spojlery http://www.gameinformer.com/News/Media/Med...2-414C01B397ED} Znane wszystkim jest tylko intro.Pozostale sa nowe.Fanki TR - wszystkiego naj :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 No i tak jak podejrzewalem tylko na PS2 :/ No nic znow trzeba czekac az zobaczymy Lare w akcji. Dalej mnie martwi ten nowy wizerunek Lary. Wolalem jakos wczesniejsza wersje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Na amazon.com przy TR:Legend w wersji na PC pisze: This item will be released on April 11, 2006 Na gamestop.com rowniez wersja na PC pisze: Pre-Release: ETA: 4/11/06 Na ebgames.com z kolei: Pre-Order: Ships on 04/18/2006 Tak tez IMHO mysle, ze wypuszcza wersje PC razem z reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Hey Peoples :lol2: Demo na PS2 już wyszło :rolleyes: Po szczegóły odsyłam na http://www.trlegend.jgc.pl/ Teraz pozostaje tylko czekać na wersję pecetowską <_< I co wy na to ? Może 10 Marca wyjdzie demo na nasze piecki skoro na PS2 już jest ??? Edytowane 8 Marca 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dali by filmik z tego demo a nie muzyke... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dali by filmik z tego demo a nie muzyke... ;] Wlasnie mogli by dac filmik z demka. Chociaz troche bym wiedzial czego sie konkretnie spodziewac w nowej odslonie. Co do demka na PC czy aby napewno wyjdzie ? Ktos widzial jakas oficjalna zapowiedz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ostatnio tak bardzo to czekalem na HL-a 2 a wczesniej na AoD :) Ja juz chce Legende :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a mnie martwi to ze gra jest robiona na ps2 i pc co oznacza ze gra nie bedzie powalala grafika bo beda zanizac zeby wygladalo tak jak na zlomiastym ps2, i jeszcze demo perfidnie na konsole wypuscili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a mnie martwi to ze gra jest robiona na ps2 i pc co oznacza ze gra nie bedzie powalala grafika bo beda zanizac zeby wygladalo tak jak na zlomiastym ps2, i jeszcze demo perfidnie na konsole wypuscili Prawa tego rynku mowia: produkt produkuje sie majac na uwadze rynek, na ktory sie sprzedaje najwiecej kopii danego produktu. Pretensje mozesz miec tylko do calego swiata, ktory glownie gra na konsolach a nie piecach. Za to wymagania nie powinny byc tak straszne ;) - i to powinno byc pociecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ta czyli wersja na PC sie nie ukaze... To nie chodzi o to ze demo na konsole bo to target - demo na konsole bo trzeba dopiero zrobic z konsoli target dla tej gry a o to sie zapewne postaralo sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a mnie martwi to ze gra jest robiona na ps2 i pc co oznacza ze gra nie bedzie powalala grafika bo beda zanizac zeby wygladalo tak jak na zlomiastym ps2, i jeszcze demo perfidnie na konsole wypuscili beznadziejne porównanie, ta gra jest też robiona na xboxa 360 gdzie pewnie bedzie powalała grafiką. Wiec miej pretensje tylko do ludzi którzy robią wersje na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a mnie martwi to ze gra jest robiona na ps2 i pc co oznacza ze gra nie bedzie powalala grafika bo beda zanizac zeby wygladalo tak jak na zlomiastym ps2, i jeszcze demo perfidnie na konsole wypusciliNa pececie gra bedzie wygladac ladniej niz na x-a 360 wiec po co marudzicie? Przeca wymagania optymalne mowia same za siebie.Na pececie bedzie najladniejsza (jak zwykle) gra i pogodzcie sie z tym i nie marudzcie,ze gra nie bedzie powalac grafika bo dla mnie jest naprawde fajna i w niektorych momentach taka,jakiej nie widzialem dotychczas w grach (chodzi mi o ten posazek w swiatyni,jeszcze tak uszczegolowanego modelu w grach nie widzialem).Na pececie beda SS bedzie wyzsza rozdzialka,sporo detali do ustawiania.Bedzie ich az tyle,ze Wasze komputery wymiekna wiec nie narzekajcie na grafike,ktora w tej grze i tak powinna schodzic na 2 plan bo liczy sie klimat,jakiego nie doznalem w zadnej innej grze z wyjatkiem Hl2 i PoPa'3,ale czuje,ze Legenda zmienie oba tytuly jak chce,chodz bedzie naprawde ciezko,ale sam fakt,ze to Tomb Raider gra juz jest dla mnie plusem i ma u mnie 2x wieksza szanse na ocene maxymalna niz ww tytuly,ktore takowa ocene u mnie dostaly :P,ale zobaczymy.AoD ma u mnie np 8+,9-/10 ze wzgledu na duuuuza ilosc bledow,ale klimat i graficzka byly na takim poziomie,ze az chcialo sie grac,grywalnosc przebila dla mnie wszystko w co do tamtego czasu (czerwiec 2003 jakby ktos nie wiedzial) gralem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 my tu gadu gadu a demo na ps2 jest juz dostepne zamiast spekulowac jak to nie bedzie wygladac to lepiej patafiany by DEMO WYPUSCILI NA PC !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Kurek nie prowokuj do kłótni co lepsze PCty czy konsole i nie miej pretensji do całego świata, że najpierw demko wychodzi na konsole. Jeśli Ci zależy na zapoznaniu się z demkiem, to kup konsolę. Trochę kultury i nie obrażaj konsolowców, to też gracze. Czy ja wiem czy to Natle przypomina ? TR1 byl tak kanciasty ze ledwo da sie porownac tamata blondyne do tej Amandy ;)Natle? Tomb Raider 1? Możecie dać jakiegoś screena z tą Natle? Nie przypominam sobie, abyśmy mieli możliwość pograć sobie w TR1 inna postacią niż Lara. Jedynie jakiś facet mi się kojarzy, ale to z nim walczyliśmy podczas gry niedaleko pewnego wodospadu i zdaje się, że w multi można było nim grać. Żadnej Natle sobie jednak nie przypominam. :( Do ekwipunku Lary dojdze linka magnetyczna ,ktora ma chyba byc tym czym byl bat dla Indiany Jonesa. Czyli jak rozmumiem bedzie sluzyla do wspinania sie jak ipokonywania pulapek.Podobnie jak łańcuch w PoP: T2T. Tak to widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 16 marca ma się ukazać nowy numer Official Xbox Magazine. Zawierać będzie grywalne demo dla posiadaczy konsol xbox oraz duży plakat z twarzą Lary, znaną z okładki Legend. Te wiadomości pochodzą z www.traider.pl ;) No to konsolowcy sobie wkrótce zagrają a my ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 My mamy miec wtedy kiedy xbox czyli najprawdopodobniej 16stego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Natle? Tomb Raider 1? Możecie dać jakiegoś screena z tą Natle? Nie przypominam sobie, abyśmy mieli możliwość pograć sobie w TR1 inna postacią niż Lara. Jedynie jakiś facet mi się kojarzy, ale to z nim walczyliśmy podczas gry niedaleko pewnego wodospadu i zdaje się, że w multi można było nim grać. Żadnej Natle sobie jednak nie przypominam. :( Podobnie jak łańcuch w PoP: T2T. Tak to widzę. Nie nie :) Natla to osoba ktora zlecila nam zebranie 3 czesci artefaktu zwanego Scion Jak sie pozniej okazuje nie jest ona tym za kogo sie podaje a mianowicie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jest jednym z 3 wladcow Atlantydy ,ktora chce w ten sposob odzyskac utracona moc. Na koncu ten skrzydlaty potwor ktorego musimy zalatwic to wlasnie ona ,ale juz po przemianie ;) Co ciekawego jeszcze wyczytalem o TR: Legend to to ze wrocimy znow do posiadlosci Lary gdzie bedziemy mogli potrenowac nowe ruchy naszej bohaterki. Ja sie ciesze bo lubialem te treningi. Zwlaszcza ostatni w TR 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 http://homepage.ntlworld.com/jenni.riches/lara360stomp.wmv Zakochalem sie w tym filmiku,wlaczcie glosniej muze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 http://homepage.ntlworld.com/jenni.riches/lara360stomp.wmv Zakochalem sie w tym filmiku,wlaczcie glosniej muze :) filmik fajny, tylko szkoda że w takiej kiepskiej jakosci, muze przyciszylem bo jest jak z dyskoteki :) to wersja z gry na xboxa 360, ciekawe jakie bedą ciecia w wersji na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 no wlasnie...ciekawe jak bedzie...bo narazie nic nie ma... i nie zapowiada sie zeby bylo w tym miesiacu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ciac az tak nie powinno. Z 1 GB ram mysle ze da rade grac optymalnie. A jak nie mam zamiaru zmniejszac detali. W takich grach zawsze gram na max detalach. Chyba ze faktycznie bedzie cielo na tyle by uniemozliwic normalna gre to wtedy zmniejsze ;). Filmik niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zakochalem sie w tym filmiku,wlaczcie glosniej muze :)nie no, gra będzie niesamowicie dynamiczne, a przynajmniej pewne etapy ---- mi przypasił osobiście motyw z pościgiem na motorku, po prostu masakra :D Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nie no, gra będzie niesamowicie dynamiczne, a przynajmniej pewne etapy ---- mi przypasił osobiście motyw z pościgiem na motorku, po prostu masakra :D Pozdrawiam!!!! takie wyścigi, były już w James Bond Everything or Nothing. Widze że nowa lara to zlepek pomysłow z innych gier. Mam nadzieję ze nie zawiedzie i przynajmniej w połowie dorówna dwóm pierwszym częscią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...