Gość hydro2 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Tyle jak do tej pory wiadomo o grze.Cos mi sie wydaje,ze z tymi dwiema wersjami to jednak plotka.W tym momencie olewam punkt 17 i mimo wszystko strasznie czekam na 7-go kwietnia,chociaz troszq szkoda,ale i tak po mojemu jest super a czuje,ze grywalnosc bedzie przednia 1. Powrócą checkpointy, do dyspozycji będziemy mieli 3 poziomy trudności gry 2. Lara spotka nową postać - kobietę, która przez większość gry będzie pomocna w odnalezieniu artefaktu 3. Wróci dużo postaci z poprzednich części 4. Levele z wodospadem bedą dziać się w Ghana, w Afryce 5. Kiedy nie bedziemy ruszali Larą, będzie się rozciągała, tak jak to widzieliśmy na oficjalnej stronie, a także robiła inne rzeczy 6. Dowiemy się, że w Himalajach coś się z nią stało, coś co uczyniło ją taką, jaka jest teraz 7. Fabuła będzie pokazywać nam więcej szczegółow z życia Lary, niż dotychczas 8. W grze będą zadzierać z legendą; mitem, który stworzył historię Lary 9. Lara będzie bardziej realistyczna. Na nogach będą widoczne ścięgna i mięśnie, które będą się ruszać i rozcięgać, kiedy nasza bohaterka będzie biegać lub chodzić. Ale to nie wszystko. 10. Gra zajmie nam od 10 do 12 godzin 11. W grze będzie pokazany replay, który pokazywać nam będzie ukryte rzeczy 12. Będzie wiele możliwości rozwiązywania zagdadek (3 możliwości) 13. Lara będzie mogła podnieść każdą broń, którą upuści przeciwnik. Nie będzie już nosiła wszystkiego w swoim plecaczku, toteż do. dyspozycji bedziemy mieli zawsze jedną broń, podwójne pistolety i granaty 14. Lara spotka wielu nowych przeciwników, którzy również będą chcieli zdobyć artefakt 15. powróci Croft Manor 16. Lara będzie mogła komunikować się z grupą w jej posiadłości, kiedy tylko bedzie chciała 17. Wersja na X-BOX'a i PC będzie tylko trochę lepsza od wersji na PS2 http://www.trlegend.jgc.pl/tr7.html <--- source of message Edytowane 18 Marca 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 9. Lara będzie bardziej realistyczna. Na nogach będą widoczne ścięgna i mięśnie, które będą się ruszać i rozcięgać, kiedy nasza bohaterka będzie biegać lub chodzić. Ale to nie wszystko. :lol: a jej słynny biust też? 5. Kiedy nie bedziemy ruszali Larą, będzie się rozciągała, tak jak to widzieliśmy na oficjalnej stronie, a także robiła inne rzeczy :lol: 13. Lara będzie mogła podnieść każdą broń, którą upuści przeciwnik. Nie będzie już nosiła wszystkiego w swoim plecaczku, toteż do. dyspozycji bedziemy mieli zawsze jedną broń, podwójne pistolety i granaty W Tomb Radierze lepiej wolał bym używać głowy a nie broni. 17. Wersja na X-BOX'a i PC będzie tylko trochę lepsza od wersji na PS2 A to ma być plus czy minus? Chyba pocieszenie dla posiadaczy PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 9. Lara będzie bardziej realistyczna. Na nogach będą widoczne ścięgna i mięśnie, które będą się ruszać i rozcięgać, kiedy nasza bohaterka będzie biegać lub chodzić. Ale to nie wszystko. :lol: a jej słynny biust też? 5. Kiedy nie bedziemy ruszali Larą, będzie się rozciągała, tak jak to widzieliśmy na oficjalnej stronie, a także robiła inne rzeczy :lol: 13. Lara będzie mogła podnieść każdą broń, którą upuści przeciwnik. Nie będzie już nosiła wszystkiego w swoim plecaczku, toteż do. dyspozycji bedziemy mieli zawsze jedną broń, podwójne pistolety i granaty W Tomb Radierze lepiej wolał bym używać głowy a nie broni. 17. Wersja na X-BOX'a i PC będzie tylko trochę lepsza od wersji na PS2 A to ma być plus czy minus? Chyba pocieszenie dla posiadaczy PS2. Ty zboczencu :P Pkt 17 to minus,ale i tak juz to olewam,dla mnie liczy sie klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Co do tych jej ruchów to w Tomb Raiderze najbardziej podobały się skoki do wody ( albo i na beton ) na główkę. Tak pozatym to klimatyczny był TR do czwartej części a reszta to już taki odgrzewany kotlet. Edytowane 18 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) ciekawe czy jak lara wyjdzie z wody to jej sutki beda twardniec i przebijac sie przez koszulke - jak sciegna maja byc widoczne to czemu nie :lol2: a tak powaznie to 10-12 godzin gry to chyba zart nie? Edytowane 18 Marca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 10- 12 godzin? lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 10-12h :blink: Jaja sobie chyba robia... Juz bym wolal gorsza grafike i dluzsza gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 10-12h :blink: Jaja sobie chyba robia... Juz bym wolal gorsza grafike i dluzsza gre... Polecam Tomb Raidera 3 i 4 jeżeli jeszcze w nie nie grałeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Gralem po kilka razy :wink: Odkad pamietam gram w TR :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja to wale. Kupuje Oblivona zamiast tego. 10-12 godzin....Noramalnie żarty. To mi się właśnie nie podoba w większosci gier że są KRÓTKIE!!! TR-ka zaliczę w innym terminie. Może i być to bardzo dobra część przygód Lary ale ja jako klient chcę najlepiej wydać kasę. Np. Oblivion, o ile się w końcu pojawi wersja "zwykła", będzie w tej samej cenie co "Legenda"....jak myślicie w co będę grał dłużej? ;)....Zawiodłem się. Liczyłem na coś koło 20 godzin....Ach...już sam nie wiem :(.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 10- 12 godzin bo gracz konsolowy nie lubi długo myśleć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 10- 12 godzin bo gracz konsolowy nie lubi długo myśleć :lol:Oblivion jest grą z konsoli.....;). To tak na marginesie. Może jak wyjdzie demko tego "Tomba" to zmienię zdanie. Póki co bardziej mnie Oblivion interesuje (z punktu widzenia ekonomicznego ;) ).. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A propos oprawy graficznej. Jest ładnie... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8855&a=1 ...a nawet bardzo ładnie. Jestem ciekaw jakie komentarze będą dotyczące efektów w grze zastosowanych czyli kilogramów shader'ów, ton hdr'ów i metrów bloom'ów. :D A, no i jeśli na ps2 grafa ma być tylko ciut gorsza to pozwolicie, że się tylko obśmieję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Raczej odwrotnie, Oblivion był robiony wpierw na PC, później Bill zasmarował i robią go na klocka2. Także Obli jest z PECETA :) Grafa kiepawa imo, jak z Enter The Matrix ;) Edytowane 18 Marca 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Oblivion jest grą z konsoli.....;). To tak na marginesie. Może jak wyjdzie demko tego "Tomba" to zmienię zdanie. Póki co bardziej mnie Oblivion interesuje (z punktu widzenia ekonomicznego ;) ).. Pozdro. Przyznaj sam, że na konsole gry są bardziej dynamiczne i krótsze. Chodzi o dobrą zabawe przez kilkanaście godzin. Nie no aż tak źle chyba nie będzie. W Enter The Matrix były kwadratowe koła :lol: I animacja postaci wyglądała hmmm właśnie nie wyglądała najlepiej ;] Edytowane 18 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Po 1 benki malutkie zanim skonczycie sekrety zanim przejdziecie gre amanda to daje wam conajmniej 30. Po 2 takie gry jak Fable i Fear podobno dalo sie przejsc w 9H na normalu a tymczasem ja przechodzilem te gry liczac na godziny z 16 przynajmniej (ponad tydzien grania).Ludzie tak mowia specjalnie Po 3 W grze sa 3 pozopmy trudnosci i jesli nawet rzeczywiscie da sie skonczyc gre w tyle czasu (u mnie to mozliwe bez sekretow :D) to macie 3 poziomy trudnosci i zaloze sie,ze na hardzie zajmie Wam to przynajmniej w 20 Po 4 Jak sie okazalo to ten news jest podobno przedawniony wiec wszystko mozliwe,ze bedzie inaczej WIEC NIE PEKAC KOTKI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Oblivion jest grą z konsoli.....;). To tak na marginesie. Może jak wyjdzie demko tego "Tomba" to zmienię zdanie. Póki co bardziej mnie Oblivion interesuje (z punktu widzenia ekonomicznego ;) ).. Pozdro. BUAHAHAHA oj stary masz spore braki Edytowane 18 Marca 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Mnie tam Oblivion nie interesuje kompletnie i wogle na to nie czekam. Czekam za to na TRL i te info o niby 12 godzinach grania troszke mnie martwi. Czyzby gra byla taka krotka ? Hydro co z tego ze sa secrety. To nie wiele zabierze nam czasu ;) No chyba ze marzysz sobie o bonusowym levelu po zebraniu wszystkich sekretow ;) W kazdym razie gra Amanda nie musi byc taka ciekawa jak to bedzie ta sama trasa co Croftownej, wiec oby gra nie byla zbyt krotka. Teraz aby jakos zapelnic czas oczekiwania na PL wersje zabieram sie za TR 3 [troszke mialem trudnosci z jej odpaleniem na XP (dzwiek) ale jakos sobie poradzilem],a potem 4 (ulubiona czesc zaraz po 1) ,TR: Chronicles i na koncu najmniej lubiany przeze mnie AOD ;) Edytowane 19 Marca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Raczej odwrotnie, Oblivion był robiony wpierw na PC, później Bill zasmarował i robią go na klocka2. Także Obli jest z PECETA :) Grafa kiepawa imo, jak z Enter The Matrix ;) BUAHAHAHA oj stary masz spore braki Sorka. Mój błąd. Ale nie z tym co napisałem tylko z tym że źle się wyraziłem ;). Kolega JestemNoobem stwierdził że na konsole powstają krótkie gry bo konsolowcom nie chce się myśleć. Chciałem zaznaczyć że taka gra jak Oblivion jest również na konsoli co przeczy tej teori bo jednak gra to długa ;). Tyle tytułem wyjaśnień. A co do tego na co ta gra była przygotowywana to nie ma to większego znaczenia jednak było wiadomo od początku, że gra ukaże się także (poza PC) na jakiegoś next-gena (Morrowind wyszedł na Xboxa, teraz Oblivion wychodzi na X360 i to równocześnie zwersją PC) więc pewien skrót myślowy że "Oblivion jest z konsoli" uważam za równoważny z "Oblivion pochodzi z PC". Zależy kto podaje info, pecetowiec czy konsolowiec ;). @hydro2 Jakoś nie wydaje mi się żeby secretsy i granie Amandą znacznie wydłużyło czas rozgrywki. Pewnie poczekam na opinię kogoś kto to przejdzie wcześniej i wtedy się zobaczy. Pozdro 4 All. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 @hydro2 Jakoś nie wydaje mi się żeby secretsy i granie Amandą znacznie wydłużyło czas rozgrywki. Pewnie poczekam na opinię kogoś kto to przejdzie wcześniej i wtedy się zobaczy. Gra Amanda zapewne bedzie miala swoj wlasny scenariusz i nawet jakby jej nie bylo to skoro Feara przechodzilo sie w tydzien a mialo w 9H to w TR na hardzie bedzie przynajmniej z 1.5 tygodnia :) Teraz zla wiadomosc,ale zalezy tez dla kogo.Demo na peceta sie opozni :( za to na PS2 jest juz ogolno dostepne ale nie wiem czy moge podac linka bo to torrent :) Nie wiem takze,czy komus sie to przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Opóźni tzn o ile ? Miało wyjść 23 marca i już wyliczam dni a tu pupa <_< XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Opóźni tzn o ile ? Miało wyjść 23 marca i już wyliczam dni a tu pupa <_< XXX Tego nie wiadomo,ale wiadomo,ze "demo on pc is not ready yet" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Gra Amanda zapewne bedzie miala swoj wlasny scenariusz i nawet jakby jej nie bylo to skoro Feara przechodzilo sie w tydzien a mialo w 9H to w TR na hardzie bedzie przynajmniej z 1.5 tygodnia :)Jakos na twoim miejscu Hydro bym nie pokladal wielkich nadzei w ta gre Amanda. IMHO jezeli bedzie taka opcja, to pewnie jako czesc fabuly, np. we flashbacku sie bedzie robilo jakas misje (jedna, czy dwie) Amanda. I to wszystko. Na pewno nie bedzie "drugiego scenariusza" dla Amandy. Byloby to innowacyjne podejscie (2 gry w 1) na co zaden producent sobie nie pozwoli. A co do godzin. Roznie to bywa. Jedni beda meczyc to miesiac (np. ja - raz na kilka dni jak czas pozwoli), inni tydzien, a inni (np. Hydro - zapaleniec) przejda pewnie w jedna czy dwie doby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Sorka. Mój błąd. Ale nie z tym co napisałem tylko z tym że źle się wyraziłem ;). Kolega JestemNoobem stwierdził że na konsole powstają krótkie gry bo konsolowcom nie chce się myśleć. Chciałem zaznaczyć że taka gra jak Oblivion jest również na konsoli co przeczy tej teori bo jednak gra to długa ;). Tyle tytułem wyjaśnień. A co do tego na co ta gra była przygotowywana to nie ma to większego znaczenia jednak było wiadomo od początku, że gra ukaże się także (poza PC) na jakiegoś next-gena (Morrowind wyszedł na Xboxa, teraz Oblivion wychodzi na X360 i to równocześnie zwersją PC) więc pewien skrót myślowy że "Oblivion jest z konsoli" uważam za równoważny z "Oblivion pochodzi z PC". Zależy kto podaje info, pecetowiec czy konsolowiec ;). sory ale.... nie. Nie czaje kompletnie tgo toku rozumowania jak ktos to choc troche kuma to reka w gore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Gra Amanda zapewne bedzie miala swoj wlasny scenariusz I pewnie godzina - poltorej grania jak w Silent Hill 2 director's cut... Te screeny biedne troche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 sory ale.... nie. Nie czaje kompletnie tgo toku rozumowania jak ktos to choc troche kuma to reka w gore. Dżizasss ;). Chodzi mi o to że obie wersje powstają równolegle i nie można jednoznacznie stwierdzić że było robione (nawet początkowo) z myślą o jednym bardziej niż o drugim. Dlatego dla mnie nie ma większej różnicy co kto powie: że gra jest z PC albo konsoli. Jak ktoś jest Pecetowcem (takim zatwardziałym i do tego anty-konsolowcem) to jak ktoś powie że jakaś fajna gra "pochodzi z konsoli" (a jest także na PC) to bardzo się oburza w stylu "Jak to??? Konsole to syf i mają wyszstko po PC bo na PC wyszstko jest lepsze!". Jak powiesz takiemu że gra pochodzi z PC to powie "No oczywiście przecież PC sa da best a konsole to śmiecie" ;) (oraz sytuacja odwotna: zatwardziały konsolowiec i anty-pecetowiec zarazem). Tylko że tutaj to nie ma większego znaczenia (przynajmniej dla mnie). Dlatego napisałem że to zależy kto info podaje. Pecetowiec poda "z pc" konsolowiec poda "z konsoli" a dla mnie to to samo, bo mam gdzieś to na czym gram, liczy się to w co gram. Jak dalej nie rozumiesz to ja już nie wiem ;). Dla mnie koniec OT. Podzielam zdanie q-b-y co do opcji grania Amndą. Albo dostaniemy jakiś bonusowy levelek czy dwa albo po prostu cała przygoda Lary będzie "w skórze" Amandy, bez zmian albo z jakimiś małymi smaczkami. Damko się opóźnia: no cush...taki już los nas biedaków. A może i demko robią w dwóch wersjach, słabą i lepszą :lol:. 3mta się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Hydro2 dzięki za cynk. Jako, że znajomi przynieśli mi PS2 do naprawy to nie mogłem tego nie wykorzystać. B) Wczoraj zapodałem torrenta i poszedłem spać bo nie chciało mi isię czekać. Dzisiaj rano wstaje a TR:Legend Demo już siedzi na dysku. :D Wypaliłem na szybkości na CD, wrzucam do czarnej i moim oczom ukazuje się Lara! :-P Nie wiecie jaka to radość widzieć nową larę. :D Pokładałem w ten tytuł wielkie nadzieje. :wink: Rozpocząłem grę. Pierwsze wrażenie. Sterowanie do bani. Nie myślcie, że lary!!! Nie nie. Nie grywam w takie gry padem nawet na PC. :lol2: Lara porusza się świetnie. I nie ma porównania do AOD. :D Grafika niezła choć to stary PS2. Jeśli wersja na PC będzie podobna to kupuję X360 bo dla tej gry warto. :) Powrót do korzeni to jest to. Nie cierpię jak lara chodziła po mieście. Nie ma tego klimatu starożytności. ;) Zagadki znów wracają w stylu jedynki, dwójki czy trójki :) i to jest dla mnie najważniejsze. Narazie strzelania nie było za wiele. Jak dla mnie w sam raz. :-P Oprawa dzwiękowa także jest ok. Wprowadzenie rozmów lary przez bluetootha :lol2: jest wspaniałą sprawą. Rozmowy lary dodają wrażenia, że gdzieś tam daleko poza ruinami istnieje cywilizowany świat. Pozatym nie jest tak cicho i nudno. No nie potrafię tego opisać. :D Skoki lary, wspinania czy bieganie zrobili bardzo dobrze. Mi taki układ pasuje. Super jest interakcja przez co musimy być ciągle czujni i wciskać odpowiednie przyciski na padzie, w przeciwnym razie spadniemy poziom niżej albo się zabijemy. ;) Lara porusza się naturalnie a nie drepta jak w AOD. Coż mogę więcej powiedzieć. Gierka będzie full wypas. Płynie z niej sam miód. Nudy w niej nie będzie. Bynajmniej po demie tego nie widać choć skończyłem je w 30min, ale tylko dla tego, że widziałem filmik z całej rozgrywki i wiedziałem co robić w każdym miejscu. Ludzie i ludziska!!! Warto było czekać! :D Teraz czekam na demko z PC. :-P Pozdro PS. Pisałem to na szybko i grałem jeszcze szybciej bo praca czeka dla tego wybaczcie mi różne babole. :-P Dzisiejszy wieczór spędzam z Larą przy piwku. :D Zagram uważnie i oblatam wszystkie miejsca dokładnie bo nie mogę doczekać się pełnej wersji i muszę nasycić organizm. :lol2: To tyle ode mnie. Odmeldowuję się. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja niestety musze dociagac bo mialem na noc glupim fartem (bad luck) oodcietego neta i zapomnialem,ze pozyczylem do jutra (wczoraj do dzis) kuznowi wypalarke / a koles mi tez pozyczyl ps2jke :( Dobrze,ze dzis to wszystko juz jest i rowniez bede sie cieszyl demkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (bla bla bla) a koles mi tez pozyczyl ps2jke :( Dobrze,ze dzis to wszystko juz jest i rowniez bede sie cieszyl demkiem :) Pod warunkiem, ze PS2 przerobione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Fajno macie. Ja też bym zagrał a tu trzeba czekać :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...