satoshie Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Szkoda, że nie mam PS2 :( liczyłem, że 23 już zagram sobie w demo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Do premiery niewiele przezyjesz :) Ja czekam do maja na PL werje wiec demko jako takie na pieca by sie przydalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Przypomniałem sobie, że kiedyś ktoś tu się chwalił demkiem na PS2. No i? Miał to demko? Teraz nie mam czasu szukać ale wiecie. :) Edytowane 20 Marca 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Pod warunkiem, ze PS2 przerobione ;)Przerobione :) Niestety,czytnik nie czyta DVDRW oraz wszystkich minusow,wiec bylem zmuszony sporo czekac i sie zbyt nie nagralem jak na swoje wymogi gdyz musialem isc do pracy :( Dopiero w domq wieczorem po 20 to obczaje,ale mam konsolke prawie na tydzien wiec jest dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ta u mnie też wogóle nie czyta DVD. Ja zamontowałem obraz w Daemonie, odpaliłem nero, przeciągnałem wszystkie pliki do nowej kompilacji CD i wypaliłem. Działa jak tralala z CD. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 http://www.systemrequirementslab.com/refer..._option_id=2524 Sprawdzcie jak u Was z wymaganiami.Mialem klopot z miejscem,ale usunalem co nieco i spalniam optimal !! A zalecali 7800gtx 512 :D a jednak,zalecaja mi optimal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Na recomendet jeszcze jest spoko, ale na optimal juz do ... :wink: I tak recomendet wystarczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mialem klopot z miejscem,ale usunalem co nieco i spalniam optimal !! A zalecali 7800gtx 512 :D a jednak,zalecaja mi optimal :)przy wymaganym SM3.0 i 512MB video? fajny ten test ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 U mnie recommended.... przy optimal jedyna sprawa, która nie przeszła to karta graf. Recommended: 100% DirectX 9.0c - compatible 512 MB 3D Accelerated Card (NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon X-1800) You Have: NVIDIA GeForce 7800 GS (GeForce 7800 GS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Takie podsumowanko mi się wyświetliło: "Congratulations, your system will Rock this product! Wish we had a system that hot you lucky dog." Nie ma sprawy, sprzęt i tak jest na sprzedaż, mogą go sobie ode mnie odkupić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Takie podsumowanko mi się wyświetliło: "Congratulations, your system will Rock this product! Wish we had a system that hot you lucky dog." Nie ma sprawy, sprzęt i tak jest na sprzedaż, mogą go sobie ode mnie odkupić :lol: ?? :blink: :blink: Draak,ktos Ci zle podpowiada,nie trac tego,co lubisz i na co musiales wkladac tyle kasy,przemysl to stary !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Easy Hydro. Przecież nie sprzedaję kompa, po to by opłacić czynsz (ot, na przykład ;) ) Czeka mnie troche rozjazdów w najbliższym czasie i pora przeskoczyć na lapka z kategorii desktop replacement (może 7800gtx?). Z grania nie zrezygnuję. A do desktopa powróce tak przy okazji r600 :) Pozdr. i sorki za o/t Edytowane 20 Marca 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Co za beznadziejny test. Moja karta nie jest w pelni wystarczajaca do TB... Po co do takiej gry gpu z 512mb ramu o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Co za beznadziejny test. Moja karta nie jest w pelni wystarczajaca do TB... Po co do takiej gry gpu z 512mb ramu o_O Wydaje mi się, że do tekstur w trybie ultra high quality czy jak to nazwiemy, ale to tylko moje spekulacje... Edytowane 20 Marca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dla mnie to nie ma co sie przejmowac. Ludzie przeciez to zmodowany silnik Legacy of Kain: Defiance o ile mi wiadomo, wiec te 512 MB na karcie to zdecydowanie przesada.Ja tam ustawie detale tak aby sie komfortowo gralo. Nie musi byc na wszysto na max ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jestem tego samego zdania co Devil, nie musi być wszystko na ultra extra high najważniejszy klimat gry i dobra zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Ja to mam ultra pecha, teraz cos konsola mi odmawia posluszenstwa i wogole plytki mi nie czyta. Wypalilem verbatima i to samo ;( :mur: :mad: Jak wy wypalaliscie to demko? Ja probowalem przez nero i alcohol i najpierw czytalo a potem kot :( Dawalem normalnie burn image.Czyzby istnial jakis inny program do gier na PS2? Z tego co wiem,to zawsze dzialalo przez nero.Malo tego - nagrywalem na plyte R+ i to z predkoscia x4.Co zrobilem nie tak ?? Help :( Niestety nie mam innej gry by to sprawdzic,ale mam nadzieje,ze nie zepsulem konsoli,ale nie wydaje mi sie Edytowane 20 Marca 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Przecież dałem Ci radę stronkę wcześniej jak to wypalić na zwykłym CD. ;) Pozdro PS. O klimat nie ma co się martwić. To mogę Wam zagwarantować. :D Edytowane 21 Marca 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Przecież dałem Ci radę stronkę wcześniej jak to wypalić na zwykłym CD. ;) Pozdro PS. O klimat nie ma co się martwić. To mogę Wam zagwarantować. :D Zrobilem tak,jak napisales i tym razem juz wykrywa plytke,ale po napisie playstation 2 mieli plytke mieli mieli i cos zmielic nie moze.Co tym razem? Nagryewalem z wolniejsza predkoscia na CDR Verbatima. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ja to nagrałem na: Zakładka ISO -CDROM(ISO) -Mode 2/XA -Iso9660+Joliet -Max of 31 chars (level2) -Iso 9660 (standart) W relax restrictions zaznacz: Allow path depth... Allow more than 256..... Allow more than 64... Zakładka burn (zaznaczone): Write Finalize CD Disc at Once prędkość wypalania minimalna 4x-8x ;) Wypaliłem to na CD Platinet czyli jakiś szajs. :) CD możesz wypalić na TDK lub najlepiej SONY. Kiedyś na verbatimku też mi nie przeczytała. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Ale beton <_< Minimalnie zabrakło mi do zalecanych bo moja 6600 ma 128Mb, a nie 256Mb. XXX Edytowane 21 Marca 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 http://www.eidosinteractive.com/video/vids...trl_trailer004_ czwarty oficjalny trailer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ja chcę DEMO!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ja chcę DEMO!!! :) Nie tylko Ty :) po obejrzeniu ostatniego Trailer'a oraz screenshot'ów na gamespot.com mam dość :( chce PS2 i demo albo demo na PC !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Crafty Crash Crack (kumpela z forum tr) napisala: demo będzie po wydaniu gry. Jak zwykle walą na nas z góry (i czymś-tam ) i doszli do wniosku takiego oto bardzo prawdziwego: demo jest dla tych, co chcą się przekonać, czy chcą kupić grę. A dalej: demo puszczą wtedy, gdy mniejsza sprzedaż będzie - i wtedy puszczą je by ludzi nowych do gry przekonać. <tu puszczona Lambada, tak dla rozweselenia> Możemy się pocałować w guzik - my, PC-towcy. Ewentualnie: możesz zdobyć pokątnie demo na PS2Szkoda,ale dobrze,ze mam jeszcze konsolke w domq a do 7 kwietnia zostaly rowne 2 tygodnie.Panowie to juz niedlugo :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Zlewają nas.....spalić :twisted: ....Teraz to pojechali, żebym im lepiej lambady tam nie zrobił ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Co do demka to ja przeczuwalem ze nie wypuszcza tak szybko ,albo ze nawet wogle. Widac PC wg. nich to nie jest powazna platforma do grania. Dobrze ze wogle zrobili wersje na PC ;) W koncu ta seria zapoczatkowala swoja kariere od blaszakow a nie od konsoli. Dopiero pozniej zostala wydana na PSX i zdaje sie ze Sega Saturn. To nie jest fair :| Cierpliwie wiec czekam na polska wersje a na ten czas mam do przejscia jeszcze Godfather i Commandos Strike Force i TR 4, TR:C i AOD wiec nie jest tak zle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 A mi sie TR: AOD podobalo. Czekam z niecierpliwoscia na Legend. Ogolnie cala seria Tomb Raidera podoba. Jednak juz chyba nigdy nie tkne TR: 2, bo ja przeszedlem 6 lub 7 razy z nudow i teraz mi sie niedobrze robi jak slysze o TR: 2 chociaz bardzo fajna byla. Uwazam, ze gre najlepiej przejsc 1 badz 2 razy, zeby nie mie po niej skutkow ubocznych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Crafty Crash Crack (kumpela z forum tr) napisala: Szkoda,ale dobrze,ze mam jeszcze konsolke w domq a do 7 kwietnia zostaly rowne 2 tygodnie.Panowie to juz niedlugo :):) No cóż...ogólnie rzecz biorąc to cała ta sytuacja z demem, a raczej jego brakiem suxxx i troche nie fair wobec posiadaczy PC'tów, ale pocieszam się myślą, że to tylko 2 tygodnie... pozdrawiam wszystkich niecierpliwych oczekujących :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Z nieoficjalnych wiadomości wiem że demko na PC jest cały czas dopracowywane (Eidos chce najlepiej wypaść na tej platformie obok 360`tki) Więc.... cierpliwości jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...