decztery Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Mniam filmik. Więcej, więcej. Ale wiadomo, grafa to nie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 To kiedy jest premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 To kiedy jest premiera?Powiem Ci,ze obawiam sie,ze bedzie dopiero w lutym 2006 :( Lipa na maxa,ale co prawda to prawda :( Sa jednak plotki,ze wersja na peceta bedize w grudniu na poczatku.Chcialbym by to byla prawda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Kurde,to nieżle.A tak swoją droga to ten trailer (nie filmik z gry ale trailer pokazowy) mi działa,ale...kolory są odwrocone,tzn nie mam jakiegoś kodeka,ale nie wiem jakiego,a instalowalem ich juz sporo,kombinowalem itp.Co to za kodek jest potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja mam k-lite Codec Pack i Realtek RMVB 103 i mi smiga bez przeklaman kolorow bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ściągnąłem ten trailer no i .... wypas się prezentuje :) I klimacik czuć z pierwszej larry... No nic tylko czekać :]/ pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Na maxa czuc klimacik,ale kurcze - ta data premiery :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Hydro,mógłbyś mi wysłać te Realtek RMVB 103 na maila?Bo nie moge ich znależc. Z góry dzięki - konstruktorn@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Moge Ci wyslac,ale ten kodek nie ma nic do rzeczy bo jest on na filmy RMVB i nie ma nic wspolnego z obrazem w trailerze Edytowane 17 Listopada 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Kurde,no to co to mozę być? EDIT: Spogo,juz sobie poradziłem,.zainstalowałem jakiegoś MEGA PACKa i jest ok :-) Edytowane 18 Listopada 2005 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Na www.traider.pl pojawil sie kilka dni temu taki news. Wszystko wskazuje na to, iż zima cała upłynie na oczekiwaniu na TR: Legend. Na stronie Cenegi, polskiego wydawcy serii Tomb Raider wśród zapowiedzi pokazał się oczekiwany przez nas tytuł. Niestety, szczegółowy plan wydawniczy ukazany jest do końca lutego 2006. Tytuł Tomb Raider: Legend zapisany jest pod „Dalsze premiery”. Szkoda... Wyglada na to ze jednak poczekamy troszke dluzej niz do lutego 06 :? Juz nie moge sie doczekac :D Edytowane 28 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Obys sie mylil :( A mialo byc tak pieknie :(( Dlaczego tworcy to robia z kazdym hiciorem? Ktora gra pytam Was,ktora gra zyskala cos na tym,ze przeniesli jej premiere?? HL2 - mega ultra czysty przypadek,a tak to zadna gra,ktorej przelozyli premiere nic nie daje.Juz wole by gra miala minimalne bledy i wyszla na czas,przynajmniej tych bledow by sie tak nie zauwazalo.NfS9 wyszedl na czas i jakos nikt nie narzeka na bledy (mowie o wersji na peceta) ,Far Cry to samo,Riddick to samo - te gry nie maja bledow,a AoD ?? Przekladali 10x i popatrzcie ile bledow.Mimo,ze pod wzgledem fabularnym i graficznym gra stoi na wysokim poziomie to bledow ma od masakry.Tak samo z BP.Przekladali ta gre ciagle a grac sie w nia nie da przez ilosc bledow i wymagania - bo przekladali.Stalker - bedzie to samo :( I tytulowa Legenda tez bedzie miala to samo zapewne :( Obym ja sie teraz mylil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Bardzo bym chciał żeby TR:L wyciągnoł serie z pewnej "agoni". Grę robi Crystal Dynamics (zrobili ostatnio Project: Snowblind jeżeli się nie mylę a była to całkiem niezła gierka) więc może dadzą radę ;). Ale niestety mam przeczucie że seria już nigdy nie będzie błyszczeć jak niegdyś. Musiałby stać się cud nad cudami chyba. Chodzi mi o to że kiedyś TR to był "symbol", "ikona". Fani pozostali przy niej ale czy uda się zdobyć nowych? IMO będzie to bardzo trudne. Może w "nowym" pokoleniu znajdą się osoby, które pójdą w nasze ślady. bo jeżeli fanów zabraknie to i Tomb Raider przestanie istnieć...taka jest prawda. Anyway czekam z niecierpliwością ale i obawą, obym się miło zaskoczył, czego i wam życzę z całego serca! Nara. Edytowane 29 Listopada 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Z tego co wyczytalem na necie to Crystal Dynamics podchodzi do TR 7 bardzo powaznie. Na traider.pl jest news z ktorego dowiadujemy sie ze serwis GamesRadar zaczal zbierac informacje od ludzi odpowiedzialnych za tworzenie nowych przygod Lary. Wypowiadal sie m. in. glowny grafik, Riley Cooper: Kiedy rozpoczynaliśmy prace nad Tomb Raiderem 7, spoglądaliśmy na poprzednie części i zastanawialiśmy się, dlaczego były tak popularne i lubiane. Lecz mamy nadzieję, że udało nam się jednak bardziej to uwspółcześnić (...) Oprócz tego wprowadziliśmy historię, która ściślej współgra z systemem gry i levelami, niż do tej pory." Niektórzy fani, jak i inne osoby, mieli wątpliwości i obawy co do przenoszenia gry wykonanej w angielskim stylu do amerykańskiego studia. Lecz Cooper rozwiewa wszelkie wątpliwości. "Najlepszym przykładem na sprzeciwstawienie się temu jest sam Toby Gard, który pracuje nad kreowaniem wizerunku Lary." Jednak chyba największe obawy dotykające graczy dotyczą tego, iż "siódemka" może okazać się niepowodzeniem, jak to miało miejsce w przypadku "Angel of Darkness". Gard zapewnia jednak, że Crystal Dynamics tworzy grę od fundamentów, nie korzystając ani z kodów, ani z artów z poprzednich części. Tak więc Tomb Raider: Legend będzie zupełnym odnowieniem serii Oby te obietnice sie spelnily. Najwazniejsze dla mnie jest przedewszystkim, aby w nowym TR nie zabraklo tego co mialy np. cz. 1 lub 4. Czyli wiecej zagadek mniej strzelania.Niesamowity klimat :) i jak najmniej bug'ow. Edytowane 29 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Lubiłam pierwsze części mniej w gatunku 'fantazy', w których było więcej zagadek niż zabijania. Ciekawi mnie, jaka będzie 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Lubiłam pierwsze części mniej w gatunku 'fantazy', w których było więcej zagadek niż zabijania. Ciekawi mnie, jaka będzie 7. No tak, fajne zagadki: znajdz dzwignie. ;] ps. fantasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) No tak, fajne zagadki: znajdz dzwignie. ;] ps. fantasy o ile mnie pamięc nie myli to niekiedy były zagadki, i czasami trzeba było troche pomyśleć :) aż łezka w oku się kręci, przypomniałem sobie te chwile jak na szaraczku, grałem w pierwszą część, no i ta wenecja w drugiej części.... mam nadzieję że nowy tomb raider bedzie miał choć troche tamtego klimatu.. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No tak, fajne zagadki: znajdz dzwignie. ;] ps. fantasy nie juz nie gadaj, bo czasami bylo tak, ze byly 3 dzwignie i trzeba je bylo ulozyc w odpowiedni sposob, co dawalo az 8 roznych kombinacji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) No tak, fajne zagadki: znajdz dzwignie. ;] ps. fantasy Tak mowia osoby,ktore tak naprawde nie skonczyly zadnej czesci gry :P Swoja droga,juz jest grywalne demo.Jak tylko bedzie ogolnodostepne i nikt mnie nie wyprzedzi to poinformuje o tym :) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tak mowia osoby,ktore tak naprawde nie skonczyly zadnej czesci gry :P Swoja droga,juz jest grywalne demo.Jak tylko bedzie ogolnodostepne i nikt mnie nie wyprzedzi to poinformuje o tym :) Skąd wiesz że jest już demko? Pewnie jakaś wersja dla serwisów co by mogły coś napisać o tym tytule. Ale mam nadzięję że i my gracze wkrótce otrzymamy swój kawałek mięcha ;). Keep up to good work. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Hydro tak wiec pierwsze co zrobisz jak namierzysz linka do tego demka to wbijasz na Tweaka i sie dzielisz z nami . Pamietaj! :D Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Hydro tak wiec pierwsze co zrobisz jak namierzysz linka do tego demka to wbijasz na Tweaka i sie dzielisz z nami . Pamietaj! :DPewnie,ze tak zrobie,ale tak jak napisal TVD - demko jest,ale narazie tylko czasopisma komputerowe mialy z nim stycznosc.Gracze beda musieli jeszcze poczekac.Podobno niedlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 FILMIK B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 FILMIK B) Zaiste COOL! Szkoda że francuskiego nie znam ;). Swego czasu oglądałem ten program (RE7) ale później jakoś godziny emisji zmienili a ja nie chciałem wstawać o 7 rano w sobotę (albo niedzielę, już nie pamiętam) a teraz to już nawet nie wiem kiedy to puszaczają. No i jakość filmiku też słaba ale i tak wiadomo ocb. Jedyne co mi się tam nie spodobało to skok do wody, wyglądał jakoś sztucznie i sztywno (przynajmniej dla mnie) a i ten skok z niższej półki na wyższą też raczej nie do wykonania w "realu" ale reszta ruchów no po prostu MIÓD. Fajna "nowa" animacja podciągnięcia się "z SHIFTEM" (o ile dobrze pamiętam bo sam grałem na PSX i tam to było pod L1 ;) ). Graficznie też okej, raczej nie zawalczy o palmę pierwszeństwa w kategori "Najlepsza grafa" ale już konstrukcja leweli i ich desing wypada (po obejrzeniu filmiku) BARDZO pozytywnie. Nic tylko czekać! Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 FILMIK B) Eeeee... za mało pokazali gry! Ale fajnie sie zapowiada :rolleyes: (ale ci Francuzi to gaduły...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Sporo filmików oraz screenów widziałem i niestety brak śladu po shaderach. :( Czyżby wrócili do silnika DX7??? Mogli przynajmniej wodę zrobić. ;) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (...) Mogli przynajmniej wodę zrobić. ;) Moim zdaniem taka przezroczysta woda jest super :) Chętnie samam bym sobie ponurkowała w takiej wodzie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Pewnie,ze tak zrobie,ale tak jak napisal TVD - demko jest,ale narazie tylko czasopisma komputerowe mialy z nim stycznosc.Gracze beda musieli jeszcze poczekac.Podobno niedlugo demko jest, ale na PS2 - mozna kupic z najnowszym Playstation Official Magazine (UK&Eire) swoja droga - nigdy nie przepadalem za Lara ale to demko calkiem przyjemne. taki odstresowiacz po wypowiedzeniu moim Indyjczykom (dobrze pisze o ludziach Indii?) wojny przez zawistnych Amerykanow w 1865 roku. ten filmik najprawdopodobniej tez z wersji PS2 pochodzi - bo jest tam skakanie do wody (w demku ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hindusom, SamoDobro, Hindusom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 nigdy nie przepadalem za Lara(...) Indyjczykom (dobrze pisze o ludziach Indii?)(...) A mnie w nic innego nie chce sie grac. Jeszcze ksiąze Persji był w podobnym klimacie, ale dawno w to nie grałam i nie sledze nowosci. Mieszkancy Indii - Hindusi/ski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...