Skocz do zawartości
grzegrz

Tomb Raider Legend

Rekomendowane odpowiedzi

Samodobro - bym byl ci strasznie wdzieczny za to.Zalezy mi na tym z pewnych powodow (pozniej jak chcesz to Ci powiem o co chodzi :wink:)

Pozdrowienia z ZG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SamoDobro ,ale to jest grywalne demko czy tylko krotki pokaz jakis animacji lary i otoczenia , mozliwosci nowego silnika i itp..?

to jest demko grywalne - gdyby to byl filmik z gry, napisalbym, ze to filmik.

hydro - zalozyles sie z kims? :)

problem w tym, ze:

a) mam net tylko w pracy i przez komorke

B) w pracy mam dostep tylko do wp.pl i tweaka

c) w momencie przekroczenia 3MB przesylu danych dostep do netu jest mi w pracy odcinany na 24h

d) przez komorke place 5centow/kb

e) filmik nawet kilkunastosekundowy musialbym wrzucic na jakis serwer, co jest niemozliwe z powodu punktu b

f) do konca tego tygodnia mam nadzieje miec net tez w domu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy jeden JPEG, no albo dwa z różnych miejsc. Max 300kilo to zajmie. ;)

i dowiem sie, ze to filmik z sieci - ale jak chcecie jpega to jutro postaram sie wrzucic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spox Samodobro,ja poczekam :) Wystarczy mi fragment jak wchodzisz z menu glownego do gry i grasz kawalek.Meli widzany w tle napis - dla HYDRO :D :D B) B)

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam jpeg starczy. Chcę to po prostu w akcji zobaczyć. Zrób miejsce gdzie jest pełno shaderków. :D

a skad Ci ja wytrzasne shadery na Playstation 2??

zrobie gdzies kolo wody ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano fakt shadery i PS2 ,ale mimo to jeden screen albo dwa nawet samego menu by starczylo :P Hydro pewnie sie zalozyl z ludzmi z forum traider.pl ,albo z kumplami dlatego mu tak zalezy :D Mimo to ja tez czekam cierpliwie :)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne tego dema nigdzie nie ma , na oficjalnych forach/stronie , na opm uk i us , nic , ale jak to powiedzial vandal , keep up the good work :) sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie

Edytowane przez tek9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad Ci ja wytrzasne shadery na Playstation 2??

zrobie gdzies kolo wody ;)

Emotion Engine nie miał czasem nic takiego? Wiesz. PS2 nigdy nie miałem. Ja je tylko przerabiam, sprawdzam czy działają i oddaję. Ale w GT3 widziałem fajne efekty odbić na samochodzie i gorący parujący asfalt dla tego tak myślałem. ;) hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zero progresu. Po skrinach ani śladu :( . Ale nie o tym miałem. EIDOS przysłał mi e-maila o zakualizowaniu srtony o nowym "Tombie" Przy okazji podali że gra wyjdzie w kwietniu 2006...troszkę cierpliwości nas jeszcze czeka, niestety. Mimo to wolę poczekać trochę dłużej niż dostać zabugowany produkt do którego wyjdzie potem cała masa patchy. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zero progresu. Po skrinach ani śladu :( . Ale nie o tym miałem. EIDOS przysłał mi e-maila o zakualizowaniu srtony o nowym "Tombie" Przy okazji podali że gra wyjdzie w kwietniu 2006...troszkę cierpliwości nas jeszcze czeka, niestety. Mimo to wolę poczekać trochę dłużej niż dostać zabugowany produkt do którego wyjdzie potem cała masa patchy. Pozdro.

TVD - juz sie wypowiadalem o tym w innym temacie.Przeniesienie nic nie daje,tylko pogarsza oczekiwania graczy,poza tym napisali - IN STORES APRIL a to roznica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co to znaczy ale napisałeś tak jakbym coś źle podał. Napisałem że "wyjdzie w kwietniu 2006" a to duża różnica od "w sklepach w kwietniu" ? Więc się zapytałem o co kaman ;).

Bo gra bedzie ukonczona w marcu i mozna ja zamowic znacznie przed sprzedaza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DLa TR warto zaoszczedzic money i jesli bede mogl miec TRa szybciej,ale za wiecej kasy niz w sklepie to sie nie zawaham z kupnem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tylko nadzieję, że gra bedzie trzymac poziom pierwszych 3 części, a szczególnie cześci pierwszej która chyba byłą najlepsza. Jeżeli tak nie bedzie to..... a tak nawiasem mówiąc komu chce się odświerzać takiego crapa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi