Gość hydro2 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Samodobro - bym byl ci strasznie wdzieczny za to.Zalezy mi na tym z pewnych powodow (pozniej jak chcesz to Ci powiem o co chodzi :wink:) Pozdrowienia z ZG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 SamoDobro ,ale to jest grywalne demko czy tylko krotki pokaz jakis animacji lary i otoczenia , mozliwosci nowego silnika i itp..? to jest demko grywalne - gdyby to byl filmik z gry, napisalbym, ze to filmik. hydro - zalozyles sie z kims? :) problem w tym, ze: a) mam net tylko w pracy i przez komorke B) w pracy mam dostep tylko do wp.pl i tweaka c) w momencie przekroczenia 3MB przesylu danych dostep do netu jest mi w pracy odcinany na 24h d) przez komorke place 5centow/kb e) filmik nawet kilkunastosekundowy musialbym wrzucic na jakis serwer, co jest niemozliwe z powodu punktu b f) do konca tego tygodnia mam nadzieje miec net tez w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wystarczy jeden JPEG, no albo dwa z różnych miejsc. Max 300kilo to zajmie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wystarczy jeden JPEG, no albo dwa z różnych miejsc. Max 300kilo to zajmie. ;) i dowiem sie, ze to filmik z sieci - ale jak chcecie jpega to jutro postaram sie wrzucic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mi tam jpeg starczy. Chcę to po prostu w akcji zobaczyć. Zrób miejsce gdzie jest pełno shaderków. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Spox Samodobro,ja poczekam :) Wystarczy mi fragment jak wchodzisz z menu glownego do gry i grasz kawalek.Meli widzany w tle napis - dla HYDRO :D :D B) B) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) to jest video demo a nie playable Edytowane 18 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Spox Samodobro,ja poczekam :) Wystarczy mi fragment jak wchodzisz z menu glownego do gry i grasz kawalek.Meli widzany w tle napis - dla HYDRO :D :D B) B)Tylko nam tu nie wystrzel :lol: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mi tam jpeg starczy. Chcę to po prostu w akcji zobaczyć. Zrób miejsce gdzie jest pełno shaderków. :D a skad Ci ja wytrzasne shadery na Playstation 2?? zrobie gdzies kolo wody ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ej samo podaj ktory to numer magazynu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Ano fakt shadery i PS2 ,ale mimo to jeden screen albo dwa nawet samego menu by starczylo :P Hydro pewnie sie zalozyl z ludzmi z forum traider.pl ,albo z kumplami dlatego mu tak zalezy :D Mimo to ja tez czekam cierpliwie :) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wszyscy czekamy...jak na zbawienie jakieś ;). Keep up to good work. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) dziwne tego dema nigdzie nie ma , na oficjalnych forach/stronie , na opm uk i us , nic , ale jak to powiedzial vandal , keep up the good work :) sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie Edytowane 18 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 a skad Ci ja wytrzasne shadery na Playstation 2?? zrobie gdzies kolo wody ;) Emotion Engine nie miał czasem nic takiego? Wiesz. PS2 nigdy nie miałem. Ja je tylko przerabiam, sprawdzam czy działają i oddaję. Ale w GT3 widziałem fajne efekty odbić na samochodzie i gorący parujący asfalt dla tego tak myślałem. ;) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Swoja droga - do premiery fulla juz tylko (az) 1.5 miesiaca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 To o 1.5 miesiaca za dlugo ;) Ciekawe ile Cenega bedzie sobie zadac za gierke? Pewnie 99 zeta ;) Mam nadzieje ze szybko cena zejdzie ,bo za tyle mnie nie stac za bardzo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zero progresu. Po skrinach ani śladu :( . Ale nie o tym miałem. EIDOS przysłał mi e-maila o zakualizowaniu srtony o nowym "Tombie" Przy okazji podali że gra wyjdzie w kwietniu 2006...troszkę cierpliwości nas jeszcze czeka, niestety. Mimo to wolę poczekać trochę dłużej niż dostać zabugowany produkt do którego wyjdzie potem cała masa patchy. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zero progresu. Po skrinach ani śladu :( . Ale nie o tym miałem. EIDOS przysłał mi e-maila o zakualizowaniu srtony o nowym "Tombie" Przy okazji podali że gra wyjdzie w kwietniu 2006...troszkę cierpliwości nas jeszcze czeka, niestety. Mimo to wolę poczekać trochę dłużej niż dostać zabugowany produkt do którego wyjdzie potem cała masa patchy. Pozdro.TVD - juz sie wypowiadalem o tym w innym temacie.Przeniesienie nic nie daje,tylko pogarsza oczekiwania graczy,poza tym napisali - IN STORES APRIL a to roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 TVD - juz sie wypowiadalem o tym w innym temacie.Przeniesienie nic nie daje,tylko pogarsza oczekiwania graczy,poza tym napisali - IN STORES APRIL a to roznica Ale jaka różnica bo coś nie załapałem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ale jaka różnica bo coś nie załapałem ;).Taka,ze IN STORES to znaczy w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Taka,ze IN STORES to znaczy w sklepachWiem co to znaczy ale napisałeś tak jakbym coś źle podał. Napisałem że "wyjdzie w kwietniu 2006" a to duża różnica od "w sklepach w kwietniu" ? Więc się zapytałem o co kaman ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiem co to znaczy ale napisałeś tak jakbym coś źle podał. Napisałem że "wyjdzie w kwietniu 2006" a to duża różnica od "w sklepach w kwietniu" ? Więc się zapytałem o co kaman ;).Bo gra bedzie ukonczona w marcu i mozna ja zamowic znacznie przed sprzedaza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ja nadal czekam na to demo , samodobro :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Bo gra bedzie ukonczona w marcu i mozna ja zamowic znacznie przed sprzedaza :)Tylko czy będziesz miał przed premierą? Chyba nie bardzo. Ale zaoszczędzisz sobie chodzenia po sklepach ;) . Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 http://www.1up.com/do/download?cId=3139416 Widzieli ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zaciągam. Ale prędko nie zobaczę tego. Time is money...a ja nie mam ani time ani money ;). Pozdro 4 All. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) kurcze jeszcze tyle czekania.. :( edit: zlookalem tego filmika z konsolki no ale nie jestem jakos bardzo zaskoczony.. raza mnie co niektore niedopracowane ruchy lary i np textury (lancuchy) Edytowane 1 Lutego 2006 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 DLa TR warto zaoszczedzic money i jesli bede mogl miec TRa szybciej,ale za wiecej kasy niz w sklepie to sie nie zawaham z kupnem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ja mam tylko nadzieję, że gra bedzie trzymac poziom pierwszych 3 części, a szczególnie cześci pierwszej która chyba byłą najlepsza. Jeżeli tak nie bedzie to..... a tak nawiasem mówiąc komu chce się odświerzać takiego crapa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ta gra coraz bardziej przypomina PoP'a ,ale zobaczymy po premierze. Juz sie nie moge doczekac ,a to 2 miechy jeszce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...