tomii Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Mam pytanie jaki producent kart graficznych jest najlepszy tzn najepiej wykonuje swoje karty i karty tego producenta najlepiej się podkręcają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jesli chidzi o nVidia to wydaje mi sie ze Gainward. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jesli chodzi o nv to gainward, jesli o ati, kiedys to byl hercules, a teraz to ciezka sprawa z wylonieniem najwiekszej renomy, moze asus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Gainward sam podkreca karty tzw. tryb Enchaced ;) wiec chyba rzeczywiscie jest wporzadku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz354 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Nvidia to gainward bo sam podkreca karty(tryb enhanced) a o ATI to nie wiem saphire moze trudno powiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 tak zdecydowanie gainward,jak kupowalem karte to moj 5900xt od prolinka kosztowal 980pln,a gainward 1100 - gdybym mial wystrczajaco $$ moj wybor padlby oczywiscie na gainwarda,ale wiem ze zakup nastepny (6800gt :P) bedzie ze stajni gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 U ATI to nie mozna powiedziec nic, bo wszyscy producenci robia topowe modele na modelach referencyjnych i jakiekolwiek modyfikacje sa zakazane (dletego nm. Herc powiedziel zegnaj ATI) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 herc powiedzial zegnaj wszystkim .. u ati to jak dla mnie gigabyte -> sapphire-> potem inni a u nvidi jak przedmowcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Nvidia - Gainward>>>i reszta.. :D ATi>>>GIGABYTE>>HIS>>SAPPHIRE>>reszta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Nvidia - Gainward>>>i reszta.. :D ATi>>>GIGABYTE>>HIS>>SAPPHIRE>>reszta... A ja lubie MSI. Poza tym, ciekawe na jakich kryteriach oparte jest ta klasyfikacja, bo chyba wlasnie lubie/nie lubie. pozdrawiam komisarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 nv j.w. a ati to napewno nie ASUS , ati od asuska maj "błyszczacy " colerek naładowane CD z niewiadomo czym i CENE Z KOSMOSU !! jak na razie to IMO nie ma naj jesli chodzi o ati ( jeszcze nie ) , jest czolowka ale ni naj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...