MarKov Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Czy ktoś testował Radka 8500 firmy HiS - mam toto od paru dni i nie wiem czy dokonałem dobergo zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 byl topic o tym radq poshookaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Czy ktoś testował Radka 8500 firmy HiS - mam toto od paru dni i nie wiem czy dokonałem dobergo zakupu. chyba nie chcącmówić brzydko zabrałeś się do tego od [gluteus maximus] strony bo najpierw kupiłeś a potem sie zastanawiasz czy to co kupiłeś jest dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Ja lubię zabierać się od tej strony :wink: ale tak serio to sprawa kasy - poza tym zawsze mogę odnieść do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Jak już masz tą kartę to zacznij ją "męczyć" i sam dojdź do wniosku czy jest dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...