~Doom 3~ Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam! Posiadam zasilacz ModeCom 350GTF, który za zadanie ma trzymać taką konfiguracje: EPoX 8rda3i AMD Barton 2500 Vcore 1.45 cooled by TT Volcano 11+ 2 x 256 TwinMos Twister set on 2.85 Geforece 4 MX440 o/c z wentylem osobna podpiętym Soundblaster live! 5.1 1 x HDD Seagate Barracuda IV 60GB 1 x CD-RW 1 x DVD A napięcia tak oto się przestawiają: Jak wedlug was to trzyma? mnie tylko obawia to napiecie +12V gdzie pokazuje 11.80.... Zreszta sami ocencie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 zanim ktoś na ciebi9e nakrzyczy to ci powiem, że odczyt napięć ze speedfana przekłamuje i zmierz miernikiem jak masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Doom 3~ Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Po pierwsze nie pisz mi tutaj zanim ktos na ciebie nakrzyczy.. -.- Po drugie: napiecia pokazuje rowniez program Everest home edition i nie roznia sie od tych ze speed fana. Po trzecie: skad mam taki miernik wziac? Gdzie kupic, ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 po pierwsze to tak sobie tylko napisałem po drugie takie programy przekłamują i są niewiarygodne po trzecie miernik można za 20 dychy kupic na allegro po czwarte jak działa to czym się przejmujesz po piąte było na tym forum setki razy po szóste jak mierzyć se znajdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 po siódme nie badz leniem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jak już wszyscy się wykrzyczeli to teraz ja może powiem. Speedfan NIE ZAWSZE daje błędne pomiary. Jeśli chodzi o 12v to nie masz się co martwić, mam mniej więcej tyle samo na słabszym sprzęcie i chieftecu 360W (sprawdzane w speedfanie i mierzone miernikiem (WOW!!)). Jest to w granicach normy. Poszukaj gdzieś na forum (chyba w FAQu), tam masz napisane jakie napięcia są akceptowalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 speedfan czy inne programy pomiary swoje bierze z pomiarow plyty glownej a zadko sie spotyka plyte ktora dokladnie mierzy wiec nie ma znaczenia jaki program uzywasz Lepiej zmież miernikiem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a poza tym te programy sa pisane przez ludzi ktorym nie zawsze sie chce pisac pliki ini do kazdego z setek modeli plyt glownych i xczasem sie zdarza ze pokazywane napiecie wcale nie nazywa sie tak jak powinno (np.: Vdimm zamiast Vagp) albo ze jest wziety inny wspolczynnik pryz ich wyliczaniu (np.: 1.7V zamiast 12). wejdz do biosu i tam zrob zdjecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 po osme to ta legenda jest zla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 9) Nie pożądaj żony bliźniego twego, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a ja myslalem ze bedzie zdjecie miernika ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Napięcia ok, czego się boisz. Ten MODE COM powinien twój konfig z palcem w ...... utrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...