robert514 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam, Zachecam do podzielenia sie oserwacjami na temat tej plyty. Na mojej pracuje Barton 2500@3200, 256MB TwiMos PC3200. jest stabilna i dosc niedroga, a nawet wydajna - maly opis mozliwosci i testy - http://www.implozja.kalisz.pl/asrock_k7s8xe.html Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Zachęcam do użycia opcji "szukaj" lub zobacz u góry http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66119. Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert514 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No niestety dotyczy to plyty K7S8X, a o wersji K7S8XE jest bardzo sladowo. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 A ja mam K7S8XE+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Bardzo sie się cieszę LOL :P W tamtym topiku jest wszystko, co byś chciał wiedzieć na temat K7S8XE, więc Close topic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert514 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Bardzo sie się cieszę LOL :P W tamtym topiku jest wszystko, co byś chciał wiedzieć na temat K7S8XE, więc Close topic :) No raczej nie ma wszystkiego :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A co ci potrzeba? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...