Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

zalezy do czego uzywasz myszy

510 to najlepszy 'gejming gryzon' jaki mialem w lapkach i juz jej nie wypuszcze ;]

przybnajmniej narazie nie ma dla mnie konkurencji ... moze kiedys bedzie ...

zalezy to tez od funduszy - uzywasz mychy do windy i serfowania, malo grasz a stac cie na na 1000 to czemu nie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem posiadaczem tej myszki (MX 510) od miesiąca i bardzo mi sie podoba. Na razie wykryłem tylko takie wady:

- troche za mała jak na moją dłoń

- sterowniki troche niedopracowane tzn:

- jak klikne na tenprzycisk nad rolką do przewijania strony i

dojadę do końca i nadal go trzymając nacisne i przytrzymam przycisk pod rolką do zjeżdzania w dół i na koniec puszczę przycisk wjeżdzania na górę to cały czas mam kursor wjeżdzam na górę, gdy puszczę przycisk zjeżdzania w dół to przestaje wjeżdzac na górę ale gdy chce poraz kolejny nacisnąć przycisk żeby zjechać w dół to mi nie chce sie nawet pojawić ten kursor, dopiero gdy klikne przycisk wjezdzania na góre to mi sie odblokowuje zjezdzanie w dół

- albo jak klikne np zjeżdzanie w dół i dojade do końca strony i klikne przycisk (z boku myszki) wstecz to mi nie daje wstecz ale kursor zjezdzania w dół mi sie nadal pokazuje i zjezdzam w dół i mam również na ekranie zwykły kursor i np. moge sobie przewijać tym zablokowanym przyciskiem w dół a zwykłym kursorem naciskac na pasku przewijanie w górę :)

- i przydały by się profile klawiszowe np. żeby ustawiac sobie jednym kliknięciem do różnych gier inną czułość myszy i ustawienia dodatkowych klawiszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi