yakumo0 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam, dostałem propozycje wzięcia dodatkowej komórki i teraz się zastanawiam co zrobić, obecnie mam SE P800 i nokie 9500 a teraz tą komórke chce sprzedać a na niesymbianowych komórkach to się kompletnie nie znam :) oto jaki mam wybór: Nokia 6610i za 99 zł netto SE t610 za 1zł netto Sagem my-x5-2 za 1zł netto Motorola V500 za 149zł netto Samsung sgh-X600 za 49zł netto Co wybrać ? żeby dobrze sprzedać a wcześniej jeszcze się pobawić (chce sprzedać tą komóre i Siemensa Mc60 i kupić Nokie 6600 !) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Wsumie jak najwiecej chcesz sprzedac, to najwiecej warta jest Nokia 6610i. A ja bym sie zastanowil nad: - Nokia 6610i lub - Sagem myx 5-2 ew. - Motorola V500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Tak się zapytam. Ile warta jest wg Ciebie 6610i ?? Mam właśnie taką i zamerzam sprzedac na rzecz v500 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ceny mozna sprawdzic chocby na allegro lub isc do pierwszego lepszego komisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ja bym wzial v500..kupilem kobiecie v300..wypasik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Wiem że moge sprawdzic na allegro... Pytałem Ciebie ;P Ja też dzisiaj jeśli bym miał wybór brałbym to motke. Ona i tak za niedługo bedzie moja.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Wg mnie 6610i jst warta od 700-900 zl. Podobne sa ceny na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Cytat ja bym wzial v500..kupilem kobiecie v300..wypasik :)Dla kobiety spoko, moja siostra ma V300. Jeśli chcesz sprzedać, to V500 na Allegro ładnie stoją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no i tak chyba zrobie - wezme tą V500 - z wyglądu fajna - ale jak z funkcjami ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Nie najlepiej - motka, to motka. Jednak na miesiąc zabawy wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Powiem ci ze V500 to to samo co V300 tylko ze moze odczytywac filmiki i ma bluethoota lub irde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ja znowu wewale sie do topica ;P Opłaca zamienic się nokie 6610i na nec`a e228?? Bo włąsnie taki kolo chce zamienic. Czekam na odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 to ja odpowiem - NIE OPŁACA SIĘ - Ja dzisiaj odebrałem motorole i jest to naprawde zajefajny telefon bez symbiana !!!!!! ja bym na niego wymienił twoją nokie lub na motke a835 za 600zł - dwie kamery (ekstra zdjęcia) 64 mb pamięci - siostra ma ten fonik i jest świetny te Mp3 na głośniczku stereo to po prostu poezja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie umie sie skapowac z twojego postu Yakumnoo. Nie wsypany jestem ;P Ja mam nokie i nie wiem czy zamianiac na tego neca. A ten nec bardzo duży??? Bo ta motka ogromniastaa jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 nie warto na Nec'a - albo Motorola V500 albo Motorola A835 to są świetne telefony a ten Nec to ......... szkoda pisać !!! a i A835 Wcale nie jest taka duża jest dużo mniejsza od Noki 7650 !:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Bo właśnie mi chodzi po głowie v500 te neci a ostatnio ta motka a835. Jest mniejsza od 7650?!?!? W opisie na allegro pisze 13,7 cm na 5 coś i gruba na 2,5. Nie jestem żaden skate więc nie wiem czy zmieszcze w kieszeni :P Ale w porównaniu z motką v500 ten gigant ma dużo ciekawsze funkcje... A tą jego pamiec idzie rozbudowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 W motce a835 się nie da są dwie wersje z 64mb pamięci i 256mb pamięci - na allegro są jednak tylko te z 64mb ja w lipcu w angli widziałem wersje z 256 za 60 funtów a neci w313 były po 21 funtów, z necami to nie wiem - w e313 na bank się da ale to już kolos :) jednak jak się bawie v500 (mam z najnowszym softem) i niby że nie ma aż takich bajerów TO STWIERDZAM ŻE TELEFONY 3Generacji SĄ NIEDOPRACOWANE :) serio zwiechy, bugi oprogramowania itd itp - ja mam kilka telków więc jak motka a835 warjuje to biore p800 czy nową 9500 a od niedawna V500 - z nowym softem śmiga aż miło - w tym miejscu musisz pomyśleć czy możesz sobie pozwolić na warjacje komórki, często wystarczy jeden reset czy dwa i a835 śmigo aż miło ale czasem na 0 min trzeba wyłączyć - ja musze mieć koma sprawnego 24h 7 dnii w tygodniu i to troche przeszkadza - ale telefon polecam- JEST ŚWIETNY - może nowy soft który ma teraz wyjść naprawi te problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A nie pojedziesz znowu do tej Angli za niedługo?? Bys może mi coś przywiózł. Dopłaciłbym kilkadziesiąt złotych za te 256MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Prawdopodobnie pojade na święta i na pewno przywioze jak dostane o bardzo o nie trudno, ale ma się swoje sposoby - chyba że do grudnia pojawią się ciekawsze telefony w tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Nie chciałem juz zakladac nowego topiku o fonach bo ostatnio duzo sie ich porobilo, wiec sie podepne z pytankiem. A mianowicie zamierzam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> telefon na abonament w erze Moja 40. W gre wchodza telefony: -SE T630 za 120,78zl -Sagem My X5-2 za 1,22 Ktory ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zeby lepiej na tym wyjsc sprzedajac od razu telefon? A drugie pytanko to jaki telefon sobie kupic jak sprzedam tamten ;)? Mysle ze moze motka v500, ale czy ma ona Irde, bo nigdzie nic o niej nie pisze wiec pewnie nie ma.A moze motka a835,hmm, na allegro jest w miare tania. Najwazniejsze cechy jakie musi miec telefon to: -duzy b. dobrej jakosci wyswietlacz -musi robic zdjecia dobrej jakosci (jak na telefon oczywiscie) -min 5MB pamieci -Irda tez by sie przydala A moze poczekac az SE k700i troche stanieja?A moze jeszcze jakis inny? Please help, musze sie zdecydowac do poniedzialku. -----------------update-------------- ma ktos moze jakies linki do zdjec zrobionych motorola v500? Wlasnie przeczytalem test Samsunga x600 i ten tez mi sie podoba, bardzo dobre zdjecia robi i 9MB pamieci, ale minus to mnijeszy niz w motoroli wyswietlacz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 V500 nie ma Irdy, ale chyba ma bluetooth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam, motorola v500 co prawda nie ma irdy ale ma świetny wyświetlacz i bardzo dobry aparat - tu masz przykładowe zdjęcie www.overclock.webpark.pl/v500m.jpg no i ma blutooth który z pewnością zastąpi ci irde :) weź SE T630 z 700zł wyciągniesz i za tyle masz już v500 a k700i szybko nie stanieje i zdjęcia robi gorsze niż v500 :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No fakt bluetooth powinien wystarczyc, tylko mam irde do kompa i sie bedzie manowac :/. K700 robi nie duzo gorsze zdjecia ale za ma mnostwo funkcji. Ciekawi mnie dlaczego ta motka a835 jest taka tania- tez ma duzo bajerow. Ale jak dla mnie to jest za duza. Wyczytalem ze v500 nie ma raportow doreczen i mozliwosci zapisywania smsow w pamieci telefonu, dosc slaba bateria i tylko 24 polifoniczne dzwonki :( Nie wiem czy to wszystko co wyczytałem to prawda. Moze ktos potwierdzic? A jak jest z glosnoscia dzwonkow i sila wibry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Nowsze wersje V500 mają możliwość zapisywania sms w pamięci - bateria mi trzyma 7 dni (5min połączenia dziennie z 10 sms i pare minut grania w colina:) a co to polifoni to ja wszystkie dzwonki mam w formacie mp3 i to odtwarza głośnik w tel więc raczej nie 24 tonowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jeszcze jedno pytanko co do a835... Czy normalne gry do fonów działają na niej?? Czy są jakieś inne. Ale raczej, tak bo ta motka na JAVIE jedzie, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 kurcze teraz oblookalem motorole e398- bardzo fajnie sie zapowiada (64MB pamięci zewnetrznej), glosniczki stereo :) - chyba sie nie bede spieszyl z kupnem nowego fonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Tak ma jave i gry z vxxx śmigają na niej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 A do tej vxxx są jakies specialne czy raczej wszystkie działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 raczej wszystkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 a ja proponuje zrobic tu topic na wzor "jaka grafe kupic " (w miejsce grafae wstawis telefon) bo co chwila topic j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...