Slayer Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ja polecam Irę - według mnie jeden z najlepszych polskich zespołów rockowych :) Prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 daj im KOrna "dead bodies everywhere" 8)O tak! Kocham ten utworek :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 A widzielisc teledysk anime do tego kawalka? :mrgreen: (dead bodies everywhere) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 A ja jestem zalamany :( Roman Kostrzewski odszedl od Kata ... Tragedia sie stala :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Radio Maryja :F //musiałem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 skoro Roman odszedł to IMO Kat powinien zostać rozwiązany - wtedy zespół byłby legendą , śmierć uszlachetnia :( inaczej stałoby się jak z black sabbath po odejściu ozziego - stopniowo coraz gorsze płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ehh a unas w szkole tylko taki mjusik leci i jest spoko :D metal rock czasem jakies jamajskie rytmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ANATHEMA!!!! OPETH!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Polskie? ANKH COMA HEY O.N.A. A ja tak wogóle to bym puścił także od czasu jakiegoś jazzu(Luis Armstrong, z nowszego fajniutka jest Norah Jones), bluesa (Dżem), soul (Rail Charles), ewentualnie reagee, rage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no debiut mam za sobą i to dosc głosny bo następnego dnia zebranie zarzadu było bo skargi (stara panna od matmy zawsze ma problemy :twisted: :twisted: ) na muzyke ( of kors nie na ziomków i dichodebili) teraz bedą lżejsze rzeczy(zeppelin,type o negative,zz top,dżem i inne), ale ogólnie centrum dowodzenia z ruską konsolką i kompem (celeron 300 :lol: ) to najprzyjemniejsze miejsce w budzie :D :D :D ostatnio wpadła mi w uchu muza jaco pastoriusa i marcusa millera ( no bo w koncu kurna basista jestem :lol: ) zna ktoś :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...