Spenser Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jak już sam temat wskazuje chodzi o to jak przekierować porty na routerze z windows 98SE? Jakbyście mogli na ten temat odpowiedzieć albo najlepiej podać stronki na których jest to opisane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 chodzi o to jak przekierować porty na routerze z windows 98SE?Jeżeli chodzi o to jak przekierowac porty z servera który jest na systemie win 98 se to tu coś znajdziesz http://ethernet.neostrada.pl/windows/winro....html#totallama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 router z win98se :?: :lol: podaj jaki router ( sprzet czy software ) jak soft to napisz jaki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spenser Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 noose ja się za bardzo nie znam ale wydaje mi się że na sprzętowym nie można zainstalować windowsa. Chodzi o komp z zainstalowanym 98SE z którego jest zrobiony router(wiem że beznadziejnie zrobione). Dzięki Walker3d za stronkę, troszkę skomplikowane i gdyby ktoś miał prostszy sposób :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Spenser - uwież mi że to najprostrzy sposób przekierowania portów Chodzi o komp z zainstalowanym 98SE z którego jest zrobiony router(wiem że beznadziejnie zrobione).Taki komputer nazywamy serwerem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 wlasnie o to mi chodzilo :D zebys sie sam poprawil, ze to serwer albo router na kompie, a nie router z win98 ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...