Yacko Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam! Mój znajomy ma podobny problem jak pod tym linkiem: http://tiny.pl/92h czy ktoś już sobie z tym poradził ? Ja zmniejszyłem sprzętowe przyspieszanie dźwięku, ale wtedy brak płynego odtwarzania DVD itp. Pozdrawiam Jacek Ps. Instalacja XP odpada gdyż musi być oryginał a w zestawie był 98SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja bym kupil winxp home z mycha za 400PLN i po problemie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 W98 osługuje dwa razy mniej przerwań jak płyty na nF2 produkują. Problemy mijają po instalacji XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Spróbuję w takim razie powyłączać co nieco w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 na AN7 instalowałem WIn ME, a jest on poprawionym/odświeżonym 98, i nie miałem żadnych problemów. Być może nieświadomie obszedł mnie ten problem ponieważ tak jak już wspomniano wcześniej odrazu powyłączałem w biosie bajery, których nie używałem. Tj. SPIDIF out in, sata, Lan, IE 1944(czy jakoś tam), Port drukarki. Teraz mam je powłączane (niektóre, bo używam) i jest dobrze. Więc wyjście jest takie. Albo powyłączaj niewykożystywane rzeczy, Albo kupuj Win XP lub WIN 2000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Ciekawe co na to Abit Polska, muszę do nich zadzwonić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...