lukaszsqad Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 mam problem z gg!!! mam je włączone cały czas a u inny staje sie neidosteny co jakis czas i potem za chwiel powracam z np danym opisem jaki miałem!! przeinstalowywałem juz gg!! i neiwiem co dalej? nawet zrobiłem sobie klon gg zeby to sprawdzić i poprostu u ludzie jestem nieraz niewidoczny a u siebie jestem dostępny!! POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Nie żebym antyreklame GG robił: www.miranda-im.org :D No gg.exe - no problems! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no ja też nie robie tlen konetk jabber skype to są zmienniki i jeszcze pare innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 mam problem z gg!!! mam je włączone cały czas a u inny staje sie neidosteny co jakis czas i potem za chwiel powracam z np danym opisem jaki miałem!! przeinstalowywałem juz gg!! i neiwiem co dalej? nawet zrobiłem sobie klon gg zeby to sprawdzić i poprostu u ludzie jestem nieraz niewidoczny a u siebie jestem dostępny!! POMOCYMusisz miec jakies problemy z polaczeniem internetowym...u mnie rowniez cos takiego sie dzialo(siec bezprzewodowa) ale zainterweniowalem u develpoera internetowego... no i po jakims czasie sie poprawilo :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Znowu dziura w gg :[ z oficjalnej mozna sciagnac nową załataną wersję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 NA POMOC !!!!!!!!!!!!!! JA MAM TAKI PROBLEM przy każdym uruchomieniu gg wyskakuje mi - "witamy w programie gg i tak dalej" probowałem juz odinstalowywać instalowywać i nic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 NA POMOC !!!!!!!!!!!!!! JA MAM TAKI PROBLEM przy każdym uruchomieniu gg wyskakuje mi - "witamy w programie gg i tak dalej" probowałem juz odinstalowywać instalowywać i nic??? jest cos takiego jak "GG banner killer" :arrow: :google: ale pewnie nie odpali z najnowszą wersją gg :evil: :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Jest też coś takiego jak Miranda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...