punek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Witam Albo nie potrafie wpisywać do wyszukiwarki albo tam tego nie było. Chciałbym się dowedziec jak podkręcić Lg 8x4x32. Widziałem jak ktoś miał tak podkręconą na forum ale jak zapytałem go prywatną wiadomością to się niestety nie odezwał. Za odpowiedzi z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Musisz sprawdzić czy akurat twój model daje się podkręcić. Jeśli tak to ściągasz odpowiedni firmware(tzn. lepszej nagrywarki) ze strony producenta. Proponuję poszukać na necie. Było to też, w którymś numerze Chip'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 oile wiem to podkrecanie LB 8x konczy sie tym ze nagrywarka sluzy za podstawke pod piwo, a dlatego ze uklad sterujacy ( jakis tam scalak w srodku) jest ostatnim uladem montowanym w nagrywarkach LG , a w wyszych modelach byl juz inny uklad sterujacy, wiec zaladowanie biosu od wyszego modelu nagrywarki konczylo sie , wysuwana podstawka pod piwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Ahato już straciłem ochotę podkręcania. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...