[cahe] Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Szukam jakis informacji o najbardziej popularnych producentami blokow wodnych. Wystarczy nazwa firmy :-). Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Danger Den, Innovatec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Danger Den, Innovatec ;) Nie mowmy o rzeczach oczywistych :-). Akurat ci dwaj producenci + jeszcze AlphaCool mi do glowy przyszli. Przy okazji - Innovatek nie tec :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 "Szukam jakis informacji o najbardziej popularnych producentami blokow wodnych. Wystarczy nazwa firmy" odpowiedzialem - prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Swiftech, Litle river, Coolvawe, Asetek narazie tak na biegu tyle mi do lba wpadlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 "Szukam jakis informacji o najbardziej popularnych producentami blokow wodnych. Wystarczy nazwa firmy" odpowiedzialem - prawda? Oczywiscie! Przepraszam jesli moja odpowiedz zabrzmiala nieco arogancko, zle i nie na miejscu. Prosze zwrocic uwage na moje ":-)", co oznacza, ze tekst jest niekoniecznie na serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...