ali26 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 witam mam taki problem mam na monitorze czarno bialy ekran próbowalem juz instalowac nowe stery i czly czas to samo czyzby monitor siadl monitor to lg flatron 710 bh ma 2 miesiace mozecie mi pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 monit nie ale karta graficzna to może tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A sprawdzałeś podłączenie do kompa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 wlasnie podlaczylem inny monitor i obraz jest ok wiec monitor siadl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...