Skocz do zawartości
pyrko

Windows Media Player10 + NAPA pa32 MP3-WMA

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem od jakiegos miesiaca posiadaczem playera widocznego na zdjeciu kupionego w komputroniku - zainstalowalem sobie windows media playera 10 w celu latwej synchronizacji z playerem - program konwertuje pliki mp3 i inne do formatu WMA i tu pojawia sie problem

mianowicie chce korzystac z tego formatu zwlaszcza 128kbit ze wzgledu na oszczednosc miejsca jednak na poczatku kazdej piosenki pojawiaja sie znieksztalcenia - nadmieniam ze nie ma to miejsca odtwarzajac plik chocby na komputerze, oraz dotyczny jedynie wma128kbit , natomiast wma64kbit, a takze 160kbs. 190kbs i inne nie sprawiaja problemow , mp3 takze nie w dowolnej przeplywnosci bitowej - jedynie ten feralny wma128- ktory najbardziej mi odpowiada - nie moge dojsc co moze byc tego przyczyna...

PS czy ktos z was wie , jak mozna zmusic media player 10 do konwertowania muzyki synchronizowanej z odtwarzaczem np do mp3? bo tam nie ma raczej wyboru jest tylko przy kopiowaniu z cdaudio

dzieki za kazda odpowiedz

pozdrawiam

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ale to jest ripp z cd , a mi chodzi o przerzucanie do urzadzenia - nie moze to wynikac z zadnych ograniczej mego playera poniewaz on w kazdym xp widoczny jest jako dysk wiec nie definiuje z gory jakichs formatow/ jak widac na screenie moge tylko dac automatyke , ustawiac recznie jakosc ( wma) , albo wylaczyc konwersje - co jest najgorsza opcja to wiekszosc moich mp3 to 256kbs a nawet 320 - wiec niespecjalnie pasuja do 128mb mojego playera. :/

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi