19r20 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 opowiem od początku jak było (trwa to juz 3 dni) grałem któryś z kolej dzień w doom 3 i zrestartował mi się komputer (stery ATI 4.9 beta) jak ponownie próbowałem uruchomić komputer to pisk z głośnika po wyłączeniu i załączeniu ponownie normalnie się uruchamia ale na ekranie powitalnym z win xp gośnie monitor i jest jak gdyby w stand by (miga lampka) czarny ekran i za każdym razem zwiecha?? przy ładowaniu windowsa wszedłem w trybie awaryjnym, odinstalowałem Drive Cleanerem drivery do grafy następnie już ok się uruchomił win i wykrył nowy sprzęt, anulowałem 2 razy - grafa i secondary i chciałem zainstalować drivery ati 4.9 beta a później 4.8 whql (normale certyfikowane) to wyskoczył Zero Display Service Error (co to jest??) i później normalnie zainstalował się panel sterowania po ponownym uruchomieniu w panel sterowania/system/karty graficzne jast normalnie Radeon 9700pro i secondary ale z wykrzyknikami!! w czasie kilku minut jak coś robię na kompie to: a) wyskakuje mi masa kropek (artefaktów) B) lub obraz zamarza i blue sceen - pisze że błąd jest w sterowniku ati2dv.. (nie pamiętam) i robi zrzut pamięci znowu wszystko odinstalowałem i jak dałem stery to Omegi (jakieś stare z początku roku) to znowu Zero Display Service Error z tym że przeszedł 3dmarka 2001se bez jakiegokolwiek problemu z wynikiem 15593 co może być problemem z tym Zero Display.... windows? karta grafiki? zasilacz? (od miesiąca mam... dobrego :) Colodenta 300W i wszystko śmigało wyśmienicie proszę o odpowiedzi, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 nowy codegen=stary codegen=deer jasne a pozatym weź do kogoś z porządnym zasilaczem tę kartę ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 nie trzeba mnie przekonywac co do cologena sek w tych objawach Zero display itd nie wiem czy one spowodowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Antec 420W, który nagle zamienił się w Codegena 300W... LOL Pamięci 333 mZh... itp, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Miałem bardzo podobnie z tym , że u mnie zaczęło tak sie dziać po zmianie biosu do mobo. Pomógł tylko format. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19r20 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Radek dzięki za twoje uwagi, naprawdę jak ręką odjął..... Radmax - a doszedłeś do tego co było przyczyną?? bo ja nic nie zmieniłem z biosami karty/mobo teraz chcę założyć Arctic Silencera i radiatorki (wszystko już kupione) dla lepszego chłodzenia ale obawiam się czy karta grafiki nie jest uszkodzona bo format to zawsze mogę zrobić ale czy to mi problem rozwiąże!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...