lupis Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 czy w tych kartach jest taka opcja dostepna? bo w riva tunerze pokazuje mi sidebandadressing ale jako nie aktywne nie moge tego wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Była już nawet w TNT 1 i Riva 128 AGP. ;) Niektóre karty mają jednak zablokowany Sideband Addressing ze względów stabilnościowych. ;) Tylko ingerencja w BIOS karty może włączyć tę funkcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupis Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a skad wiedziec w ktorym miejscu zmienic te wartosci biosu z tego co wiem do mojej karty byly udostepnione tylko 2 wersje biosu i nie pisze w nich o uaktywnionej opcji sideband adressing :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...