Gość Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 noo walsnie jaka marka - WINFAST , GAINWARD , MICRO-STAR czy PROLINK ??? mam walsnie problem chce sobie qupic karte GF4Ti4200 tylko nie wiem zabardzo jaka marka :/ na Gainwarda nie mam zabardzo kasy :) wybieram miedzy Winfast aaa Mico-Star ... ktora bedzie lepsza ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 dokladnie to WinFast G-Force 4 Ti4200 64MB DDR TV-out lubbb MicroStar G-Force 4 Ti4200 64MB DDR TV-out :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Videlec Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 tylko pixelview gf4200 64 , ladnie sie kreci warty ceny , jedyny minus szybko pada wiatrak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 noo walsnie jaka marka - WINFAST , GAINWARD , MICRO-STAR czy PROLINK ??? mam walsnie problem chce sobie qupic karte GF4Ti4200 tylko nie wiem zabardzo jaka marka :/ na Gainwarda nie mam zabardzo kasy :) wybieram miedzy Winfast aaa Mico-Star ... ktora bedzie lepsza ?? chłopie ten temat był już wałkowany chyba z 1000 razy na forum ;) użyj opcji szukaj please!!! btw a jeśli ci się nie chce to polecam prolinka :twisted: extra się kręci 300/600 na luzie bez dodatkowego chłodzenia i nie jest drogi!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 znowu to samo ale jak juz pisze to napisze Prolink jest ok kumpel go ma o naprawde jest cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...