Kakarotto Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 pytanko - mam te śmieszne "buty ślepej szybkości", ale jakoś nie kumam ich przydatności, przecież jak je założe to "ciemność, widzę ciemność" , więc jak tu chodzić alboco ???masz mapke w prawym dolnym rogu i mozesz dzieki niej nawigowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Stary a dlaczego wlasnie ciezkie???? Nie maja wcale najwiekszego AC. Wszystko zalezy od tego jak sie rozwijasz i jakie masz specjalnosci.z tego co ja sie orientuje to najlepszy ciezki pancerz to ebony, a lekki to glass. ebony daje AC=(poziom umiejetnosci heavy armor)x2, a glass ma mniej wiecej AC=20+(poziom light armor)x1.5. najgorszy jest najmocniejszy sredni pancerz orkish z AC=poziom medium armor. jesli znasz jonathanie lepsze zbroje to daj mi znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no to czemu nie mozesz go dopakowac na treningu do 100?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 to daedric nie jest lepszy od ebony? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jakby co to do biegania jest świetny wynalazek: Boots of speed (+500 do speed czy jakoś tak) zakładasz między miastami biegasz w 2 minutki, podczas gdy bez butów, wleczesz się 10 razy dłużej. Dostaje sie je za jakiegoś kłesta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no ja najbardziej lubie wszystko co dedric szybki__ ma racje. dedrici sa chyba debesciaki. maja fajny helm. zbroji nie znalazlem chyba. ale szukam. bo napewno warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 szybki__ podrzuc jakiegos screena tego dedric armor. i gdzie go znalazles bo ja narazie mialem helm, wszystkie miecze i katany, topory, tarcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 wlasnie kilku kolesi szkoli niezle i do konca. ale musisz byc kims w gildiach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Czy może ma ktoś polską wersję Morrowinda?? Potrzebuje pliku z polskimi napisami w grze. Możecie mi to podesłać?? Czy istnieje jakaś łatka spolszczająca do english version?? Z góry dziex. Paazik paazik@wp.pl lub paazik@go2.pl lub paazik@tenbit.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 szybki__ udalo ci sie zostac arcymagiem alno kims tej klasy tylko w innych gildiach???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zalatw sobie lepiej polska wersje bo bedziesz mial troche dlubania. ja dalej gram w angielska bo nie za bardzo wiem czy da sie jakos postac przeniesc. zreszta mosy w wiekszosci sa po angielsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 u mnie tez da sie grac. spoko. ale efektyz gf3 i gf4 naprawde powalaja. a jak to wyglada na radku???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Hehe nie martw sie gf3 obsluguje pixel shadwr bodajze 1.0 a GF4 1.3, za to radki obsluguja 1.4 ;) Woda wyglada fenomenalnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 heh, ja narazie tez nie mam calego zestwu, wlasciwie to prawie w ogole nie mam ;) tylko helm z ghost gate, tarcze i nagolenniki z dren plantation, reszta to ebony. daedric ma wyzsze kp niz ebony, wiec dlaczego sie pytalem czy moze jest jednak lepsze... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 hmm, raczej nie. ;) ogolnie to chwilowo morrowind mi sie troche przejadl i robi mi sie mdlo na sama mysl o nim...musze odpoczac troche od niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja nie gralem ponad miecha. Ale znow zgoscil na moim kompie przez te forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 NO mi tez sie wydaje ze jest lepsze. I fajnie wyglada. A ich bron. Sam miodzio. A ten helm widzialem juz w dwuch miejscach. A gdzie znalazles nagolenniki???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nagolenniki deadryczne dorwalem w jakiejs budowli dwemerskiej polozonej niedaleko obozu Urshilaku. Cecha charakterystyczna to walesajacy sie tam jacys niewolnicy, z ktorych kazdy nazywa sie "bydlo" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Domyslam sie. Wogole radek rzadzi!!!! Jak bede zmienial kompa to zawita i u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 qrde ja to mam pecha bo tylko bron daedric znajduje a zbroi nigdy mi sie nie udalo :(. kurcze tyle juz gram to sie na prawde nazywa chamstwo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 gdzies widzialem screena jak wyglada woda w morrowindzie z pixel shaderem, to w porownaniu z tym co ja mam to cudo-miodzik. dlatego kupuje se radka niedlugo. a jonathan jesli myslisz o radku to zasilacz radze minimum 350W zeby miec na prawde stabilne napiecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 wlasnie kilku kolesi szkoli niezle i do konca. ale musisz byc kims w gildiachale chyba tych kolesiow jest niewielu, bo wiekszosc to najwyzej do 50-60 moze cie podszkolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a mam pytanko - ktos probowal sam nasycac przedmioty, bo robienie tego u kogos jest straaaaaaaaaaaaasznie drogie. ja tak pytam bo sam jeszcze nawet nie probowalem i nawet nie wiem czy jakies przyrzady sa do tego potrzebne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja tam gram w angielska wersje, bo angol znam niezle ( chyba z 11 lat sie ucze hehe ), a co do spolszczen to generalnie mam jakas awersje, np. glos barbarzyncy w d2, ktory gada jakby chcialo mu sie mocno srac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja sobie robilem. ale jeszcze mam kiepsko wyszkolona w tym kierunku postac (enchanting) i czasami trace kamyczki. a szkoda mi ich. a z kasa nie ma problemu. sie troche handluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 no to jest chamstwo. ja chce pelna zbroje :) ale jeszcze ja znajde i napisze wam gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 wtedy to juz obudowa z 400W zasilaczem. troche drogie no ale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 hmmm ja ma tyle kasy ze enchanta sobie spokojnie do 60 wyciagne, reszte dobije uzywajac przedmiotow z ldunkami, co do inteligencji to juz tez do 100 niewiele brakuje... czyli bede mogl sam poszalec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 a jaki jest stosunek AC deadric do ebony? czy az tak duzo jest lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 wtedy to juz obudowa z 400W zasilaczem. troche drogie no ale...trzeba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...