Petes Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 i wiem gdzie mozna znalezc deadric spodenki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 No to wal smigusiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Mozesz nawet na priva :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ad1 Jest na www.cdprojekt.info zajmuje 300MB Ad2 Jedna osoba - wypasiony palladyn :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petes Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no to tak..... jak byl quest z dotarciem do urishaku camp to przechodziliscie pewnie przez super-dlugi wawoz i tam po lewej stronie po drodze bylu dwie dwamerskie straznice i wlasnie w tej najbardziej na polnoc od molag maar jest siedlisko vampirow a tak wogole zeby tam wejsc trzeba okrazyc gory znajdziecie tam tez vampiry odziane w pelny zestaw ebonitowy i pelny zestaw szklany deadric spodenki znajduja sie w jednej ze skrzyn zabezpieczonych bodajze 60-70 lockiem ale to juz chyba nie problem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petes Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 sorry pomylilem sie to bylo po prawej stronie wawazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ciekawi mnie czy w tym dodatku ma znaczenie jak zakonczyles Tron of Bhaal. Bo ja sie okazalem skurczybykiem i zachowalem wszystkie moce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petes Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 moze jednak byc pewien problem bo w niektorych skrzynkach przedmioty pojawieja sie losowo no przynajmniej tak jest w wersji upatchowanej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Wiekszosc przedmiotow pojawia sie losowo. Zalezy to od twojego szczescia. Ale poszukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Hehehe a jak sie cofasz to pojdzie to na zrecznosc czy na szybkosc???? A jak walilem go claymorem to probowalem go trzymac na dystans. I zgadnij co mi w tym pomoglo :) aha to Ty taki taktyk jestes :P. mi chodzilo o trudnosci w walce piers w piers a nie takie zabawy w ganianego. jezeli rzeczywiscie wystapi problem z questami przy zabicu tych z dren plantation to proponuje w consoli wpisac help i odnalezc skrot uruchamiajacy skrypt "reset actors"; ja jeszcze tak daleko nie doszedlem ale... jak nie bede mial innego wyjscia, to trzeba bedzie sprobowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jakie ganianki koles po kilku ciosach lezal wykrecony hehehe. Zaden problem. Ale mam pytanko. Co on mial w tym sztylecie??? Bo zachaczyl mnie dwa czy trzy razy ale wyszlo magic resist. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ja właśnie teraz będę z Throne of Bhaal kończył- wcześniej tylko czysty, i raz z The Darkest Day, ale nie podobał mi się, i zabugowany okrutnie (a miałem chyba 3 patche). Pallatynów to ja nie znoszę :) Zatrudniam tylko Keldorna+Krasomira żeby pierścionek Gaxxa zgarnąć. Najmilej wspominam przejście solo mojownik/mag/złodziej...tylko po jakimś czasie za prosto było- babeczka rozwalała wszystko, tylko z Drizztem i jego wesołą gromadką był problem. Tylko że płakałem, jak musiałęm Korgana po queście zostawić- kocham tego krasnoluda i jego +++++ w toporach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Moj ma +++ w oburecznych mieczak i karsomira +6 i to jest potega. Z Drizztem tez mialem niezly problem gromadka troche wymiata, ale za ktoryms razem dalem rade. Szkoda tylko ze przedmioty te same co w pierwszej czesci. A darkest day to byla jedna wielka porazka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 jesli dobrze pamietam, to u mnie mial on zwykly daedric dragger. moze sam Fyr rzucal na Ciebie czary. a tak w ogole, proponuje Ci otworzyc i przeszukac skrzynki w pomieszczeniu, w ktorym stoi Fyr. W (jesli sie nie myle) ornate chest jest nietypowy amulet. zaluz go, a potem... niespodzianka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 daje, ale slabe, mimo ze constant effect... +5 do willpower i +5 do speechcraft. choc w niektorych sytuacjach (czaytaj, gdy komus trza kit wkrecic ;)) mozna go zalozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 o qrde cos tu sie glupiego dzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 witam mam problemik z zabezpieczeniami powyzej 60... wiecie moze czym to otworzyc??? mam ze 25 zaklec "wlamanie ondusiego" ale one sa do 60... a ja mam problem z zamkiem 65 :evil: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 gadalismy, w ktoryms z tematow o tym, co i ile widac w butach "slepej szybkosci". znalazlem na nie dobry sposob (choc zapewne pare osob przede mna na to wpadlo). u NPC'a, ktory mial spellmaking zrobilem sobie coekawe zaklecie (ktore dowcipnie nazwalem "I don't wanna be blind :P") dajace resist magica 100% na jedna sekunde. koszt tego zaklecie nie jest za duzy - raptem 20 punktow i przy moim restoration na ok 60 mam 100% szanse na rzucenie go. ale do rzeczy... rzucam to zaklecie i dopuki jeszcze ono dziala, zakladam buty "slepej szybkosci". pokazuje sie napis "you resisted magic" i widze wszystko dokladnie tak jak powinienem. i dopuki nie zdejme butow i nie zaloze ich jeszcze raz ani troche nie jestem oslepiony :D. tak wlasnie dziala moj maly sposobik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no dobra, masz dwa wyjscia: 1. sa scrolle z zakleciem "ondusi lock braker", one otwieraja do 100 punktow (czyli do max wartosci zamkniecia, czyli otworzysz nimi wszystko) 2. umiejetnosc security (gdy jest rozwinieta :P) sprawdza sie bardzo dobrze. ja mam ja na ok. 70 i moge otworzyc zamek zabezpieczony na 100 przy pomocy appretience lockpick (czyli ten najslabszy wytrych). w twojej sytuacji radze zaopatrzyc sie w porzadne wytrychy (np. master's albo grandmaster's) i poszukac NPC, ktory poduczy cie security (wystarczy do ok. 50) i wtedy juz nie bedziesz tak sie meczyl z zamkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 i co jonathan, sprawdziles to, o czym pisalem wyzej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 security mam rozwinieta na 7 :twisted: wiec chyba nic z tego... a co do tego ondusiego to gdzie mozna znalesc/kupic to cus??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja sporo znalazlem w jaskiniach z bandytami... ale chyba mozna je jeszcze kupic u magow np. w gildiach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 te 25 tez znalazlem w jaskini jakiejs ale one maja tylko do 60... a mnie interesuja pow. 60 :) u maga zadnego nie znalazlem ale jeszcze sie rozejrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 sproboj te pogadac z paroma ludzmi w Balmorze (konkretnie w south wall corner club i w lucky lockup)i jezeli masz troche kasy to naucz sie od nich security na ok. 50. wtedy juz nie bedziesz mial problemow z zamkami (dopuki bedziesz mial wytrychy) i nie bedziesz sie sral z tymi scrollami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Zrób sobie własne zaklęcie... jak nie miałem co robić, to machnąłem sobie taki spell, coby otworzył każdy zamek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a jak zrobic taki czar??? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Oj, żebym to ja pamiętał... w morrowinda grałem przed wakacjami... W gildii magów jest taka opcja spell creation czy jakoś tak. Jak masz gotówke, to możesz sobie określic dokładnie jaki czar tworzysz. Mój znajomy grał magiem i zrobił sobie tam jakiegoś podrasowanego fireballa, którym kładł Draemora Lordy za 3 strzałem. Ja grałem fighterem o zrobiłem sobie otwieranie zamków, takie podrasowane... Co do tego jak dokładnie sie tworzy to już Ci nie powiem, bo naprawdę zapomniałem (starość nie radość i skleroza już mnie bierze). Nie jestem pewien, czy to nie jest opcja dostępna tylko dla Magów i Custom Class, no ale kto nie gra Custom klasą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 NIe. Zobacz na podpis :) Mam puste dyski i cholerka musze go testowac a w miedzyczasie sie uczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Wiem o tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ale sie napisales. Hehehehe. Juz niedlugo powruce z nowymi rzeczami i nowinkami. Ale zajmie mi to troche czasu. Napewno nie w tym tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...