jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Wraz z usunieciem wampira znikaja dopaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 zapodaj wyniki.. najlepiej takie mini-porównanie wszystich klanów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 to kapiato... wszystkich trzeba bedzie zabic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 a po wyleczeniu sie z wampiryzmu dopały zostają ? bo średnio mi sie widzi wizja świata gdzie wszystkich zabije i będe sobie mógł pogadać tylko z bóstwami ;) ( jak równy z równym ) :DEeeee, daj spokoj. Jak jestes wampirem, jestes potezniejszy od zwyklego czlowieka, zabija Cie swiatlo i nie jestes zbytnio lubiany... Ale dzieki temu masz klimatyczna postac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Heh, jaki wymagajacy :P. Ja postaram sie wpasc do kilku klanow i metoda save/load sprawdzic, ktory daje najlepsze dopaly... Wtedy podziele sie swoimi spostrzezeniami. A moze zalozymy nowy topic - "Wampiryzm w Morrowindzie" :P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Czekam az wy stworzycie gierke :) Ja moge byc piewszym testerem. Taaaa, najlepiej w turbo pascalu, ktorego podstawy od biedy opanowalem. Ale jespi bym sie zdecydowal (:P) to trzymam za slowo odnosnie tego testowania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 i możesz sobie nią chodzić po kontynenice-cmentarzysku :) no faktycznie .... klimacik jak choinka.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 to jest niegupawy pomysl normalnie ;) zeby sie tlkyo ludzie nie wqrzyli.. to by juz 4ty albo 5ty był o morro ;) poza tym te topiki już i tak żyją własnym życiem ;) powiedz Kakarotto na którym ostatnio coś pisało zgodnie z tematem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jonathan ale jak dostaniesz k...nerwicy od tego testowania i nie ukończysz gierki to transporter piwa dla każdego z nas oki ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nikt Ci nie kaze wszystkich zabijac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Eeeeeeeeee, no ciezko powiedziec, chyba ostatnio, czyli jakies 2 tygodnie temu pisalem co w topicu "full daedric armor" o naramiennikach Fyra, a jakies 3 tygodnie podalem w tym temacie lokalizacje wszystkich czesci daedryckiej zbroi... A tak w ogole to o Morrowindzie powstalo chyba z 10 topicow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ale lepiej ja ich niż oni mnie ? a jak mam ich niby nie zabijać ? przecież oni mnie nie lubia !! jak można MNIE nie lubieć ?! przecież jestem półbogiem do uni nędzy !! wszyscy muszą mnie kochać :) albo przynajmniej bać sie :D <jestem zdrowy> <poniosło mnie?> :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 czylic o ? wybieramy któryś ze starych na wampirki czy robimy nowy ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Heh, proponuje nowy :D. Przy tak duzej liczbie, to chyba i tak nie sprawi roznicy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Odstaw lepiej ta gre Kisio. To zle wplywa na psychike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 A bedzie ci saie chcialo wszystkie sledzic ?? Moze jednak utrzymamy liczbe 3 watkow i spokoj ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mnie tam wsio jedno możemy zostawić te 3 ;) może pobijemy rekord topicu o Freon Cooling w ilości postuff ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ale włąsnie ostatnio prawie nei gram ;) poza tym na moją psychike już i tak chyba nic nie pomoże :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Moze i tak :D. Jak na razie, jeden z morrowindowych tematow jest na jakim 10 miejscu w tej statystyce... Jak na razie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 I nic mi nie jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 damy rade !! :D to pewnie ten o deadrycznych balonikach i innych ;) czyli czekamy na opis Jonathana o wampirkach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 reszta rodziny zdrowa... w porównaniu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Sie chyba nie doczekacie :( Nie mam tego save nie ostal mi sie po reinstalacji systemu. Ale pogadam z kumplem. On tez byl wampirem. MOze ma jeszcze savey. Sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Spoko czekam na gierke do konca roku. Grafika ma nie odbiegac od tej z morrowinda. Ba!!! Ma byc ciut lepsza zeby moj sprzet ja pociagnol. Fajna fabula i wiele przedmiotow, postaci i questow. Nie wiem czy TP7 wam sie do tego przyda :D Te vertex shadery i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly pod dosem nie biegaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ba moj stary chce sie zabrac za ta gre :D Juz to widze jak sobie bedzie radzil. Buhahahaha!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Znajde go wczesniej czy pozniej. Znajde i wypale. A co mi szkodzi. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Otóż nie mogąc być na razie full deadryczny, starałem się być full dwemerski :( Zauważyłem, że za każdym razie jak po quick load otwierałem tą samą skrzynkę, to są tam inne rzeczy :roll: I w ten sposób kombinując z dwoma skrzynkami udało mi się uzbierać pełną dwemerską zbroję bez prawego naramiennika i rękawic, po czym ze zmęczenia (3 godziny otwierania tej samej skrzynki) wcisnąłem quick load zamiast save. Po chwili tak się zamotałem, że zamiast quick load dałam z kolei quick save i zapisałem stan gry w jakimś abstrakcyjnym zestawie- mam buty- wyglądają zatrąbiście, tarcze, ale nie mam jeszcze ładniejszego hełmu, zbroi, etc. Po czym odkryłem z kolei, że bez zbroi skacze się wyżej (chyba powinienem też zacząć odkrywać jakieś nowe kontynenty) i próbowałęm doskoczyś przez godzinę w jedno miejsce- bezowocnie. Powiedzcie mi, czy w tych dwemerskich ruinach koło Balmory, na końcu, po takim długim tunelu zakończonym zalanym kawałkiem, za którym było kilka pięter jest coś ciekawego??? Wogóle ktoś kto projektował artykuły pochodzenia dwemerskiego był świetny- zbroja podoba mi się okrótnie, a takiego centuriona kulistego to bym chciał mieć w domu, żeby sobie tak jeździł na tej kulce od ściany do ściany :lol: :lol: :lol: Ale się rozpisałem- idę spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 napiszemy w html'u a jak nie to w asemblerze ;) przynajmniej chodzić bedzie lepiej niż Unreal2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 też tam skakałęm kiedyś przez godzine... nic tam nie ma.. albo prawie nic ;) a co do centurionów to przyłącz sie do House Telvani.. bedzie Tfojej chaty broniło 3 takich Sphere Centurionów i jeden Steam Centurion :) a jeden Sphere Centurion nawet bedzie sobie jezdził w Tfoim domu od ściany do ściany :D noi ofkoz dostaniesz czar żeby sobie cudenko w każdej chwili móc stworzyć jak zatęsknisz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dobra.. w oczekiwaniu na sejwa Jonathana wygrzebałem to czego szukaliśmy ;) czyli co sie dostaje za bycie vamp_irkiem ;) no i teraz sie zastanawiam między Aundae a Quarra... hmm.. Aundae Mages Berne Thieves Quarra Fighters STAT BONUS Strength 20 Willpower 20 Speed 20 CLAN STAT BONUS Audae Willpower 20 Berne Agility 20 Quarra Strength 20 SKILL BONUS Sneak 30 Athletics 30 Acrobatics 30 Hand-to-Hand 30 Unarmored 30 CLAN SKILL BONUS Audae Short Blade 20 Mysticism 20 Destruction 20 Berne Sneak 20 Unarmored 20 Hand-to-Hand 20 Quarra Blunt Weapon 20 Hand-to-Hand 20 Heavy Armor 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...