Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Z ta orczyca??? Jak sie mozna zaciac w tej grze. Tu mozna tyle robic.

wiem, ale chodzi mi o zaciecie sie w glownym quescie, do ktorego ona jest niezbedna... i szczerze mowiac troche wkur#&$! jestem, bo nie bede gral nowa postacia od poczatku - obecna jest juz zbyt dobrze rozwinieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie zwiazane z wymienionym w tytule dodatkiem.

Czy ktos probowal instalowac dodatek w wersji angielskiej na podstawowego Morrowinda w wersji polskiej. Pytam bo mam wlasnie polska wersje a CD Projekt, jak sie wydaje nie ma w planach wydania spolszczonego dodatku. Na pytania na ich forum nikt nie raczy odpowiadac a w planie wydawniczym (do kwietnia) tez nic nie ma.

A wracajac do podstawowej kwestii - pytam bo nie wiem czy ma sens kupowanie dodatku jesli to nie ma szans dzialac.

Ewentualnie czy da sie zrobic tak: napakowac postac w podstawowej polskiej wersji i przeniesc ja do wersji angielskiej z dodatkiem i grac sobie dalej w Tribunal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet jak wywale wszystko i zostane w gaciach (mam 0 ladunku) to nie moge sie ruszyc :( a patcha zadnego nie mam :| dopiero co zaczynalem grac wiec stwozylem se nowa postac i jakos idzie :D

teraz nauczylem sie zapisywac czesciej i w kilku plikach :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet jak wywale wszystko i zostane w gaciach (mam 0 ladunku) to nie moge sie ruszyc :( a patcha zadnego nie mam :| dopiero co zaczynalem grac wiec stwozylem se nowa postac i jakos idzie :D

teraz nauczylem sie zapisywac czesciej i w kilku plikach :evil:nawet jak wywale wszystko i zostane w gaciach (mam 0 ladunku) to nie moge sie ruszyc :( a patcha zadnego nie mam :| dopiero co zaczynalem grac wiec stwozylem se nowa postac i jakos idzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chociaz dobrze, ze miales poczatkujaca postac, bo jak ja bym mial tak ze swoja, to bym sie pochlastal (no i wlasnie dlatego pierwszymi zakleciami, ktorych sie nauczylem byly zaklecia przywracajace cechy :D).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...