Kakarotto Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 spoko znajdzie sie, poszukam jak do chaty wroce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Szukaj, szukaj. A najlepiej niech wszyscy szukaja. Nawet ci z niskim levelem sa ze 3 walki i to z kiepasami. Co najwyzej mozna sie troche podtopic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 25 do personality 25 do agility (chyba) Tego drugiego nie pamietam. dobry jest tez znak Konia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Prosze jeste w balmoże i dostałem żadanie w tej gildji wojowników więc ide i wchodzie do tej jaskini (niepamiętam jaksię nazywa) xcałom przeszukałem 10 i nieumiem zmaleść tej jakiejść kołatki gdie onajest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Nie wiem bo gram magiem, i wziołem zadanie od Gildii czarodziejów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 pewno ci te cechy po prostu wyssano. Idź do jakiejś świątynii i przywróć je. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Prosze jeste w balmoże i dostałem żadanie w tej gildji wojowników więc ide i wchodzie do tej jaskini (niepamiętam jaksię nazywa) xcałom przeszukałem 10 i nieumiem zmaleść tej jakiejść kołatki gdie onajestpowiedz konkretniej z czym masz problem to moze ci pomoge. qrde jakas koladka pierwsze slysze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jezali killniecie kogos kto ma wplyw na gre wywali se wam komunikat ze ukonczenie gry jest niemozliwe. Jedynymi minusami bedzie to ze albo bedziecie scigani, albo wywala was z jakiejs gildii o czym i tak zostaniecie poinformowani.no wlasnie, a jak nic takiego sie nie pojawi, ani nie bedzie za was nagrody to mozecie se kilnac kogo chcecie :twisted:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Witam ! Jak w temacie - jest to jedno z zadań main quest-a, Mehry Milo jest uwięziona w Dekanacie Prawdy - zawieszonym w powietrzu wydrążonym ziemniaku... mam klucz, wchodze i jakoś nie moge niepostrzeżenie dostać się do Mehry... Od Caiusa dostałem portki i koszule z opcjami skradania itp. lecz pomimo użycia tych czarów strażnicy nadal mnie widzą i ścigają. Zabicie ich nie pomaga w wykonaniu zadania, bo później Mehry twierdzi że nie lubi barbarzyńców :( Pomocy ludziska - jak przemknąć obok wartowników ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 kup lub zrob mikstury lub zwoje niewidzialnosci. Ja tam wyzrnalem w pien caly dekanat poza szefem strazy i git ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wcale nie taki git, bo jak wybiłem wszystkich strażników to Milo sie na mnie pogniewała i w doope cały quest... poprosze o pomoc następnego zawodnika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 to ja nie wiem, zabilem straznikow i nic mi nie mowila :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Popytaj na forum z tej stony: http://www.morrowind.prv.pl/ BTW. Sie ma Kuniarz. Tej ksywy pewnie nie kojarzysz ale moze znasz takiego gostka jak Dzidzia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 DOBRA KONKRETNIEJ: HASPTAT ANTABOLIS KAŻE MI ŻEBYM SIĘ UDAŁ DO DMEROWSKICH RUIN O NAZWIE ARKNGTHAND (MNIEJ WĘCEJ) MAM TAM ODSZUKAĆ KOSTKE NO WŁAŚNIE I JĄ SZUKAŁEM I SZUKAŁEM ALE NIE UMIE JEJ NIGDZIE ZNALEŹĆ POMÓŻ !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Nie krzycz. Zakladam ze znalazles juz ruiny. Mam nadzieje ze czego nie pokrece. Jak wejdziesz do ruin to musisz wdrapac sie na "pierwsze pietro". Taka ni to polka ni pomieszczenie. Nie pamietam po ktorej to jest stronie ale jak sie rozejzysz troche do gory to trudno to przegapic. w tym pomieszczeniu lezy sobie na jakims regale szescienna kostka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Jest w pomieszecziu na dole z zamkiem bodajze 40. W srodku siedzi calkiem grozny (jak na moj 6 czy 7 lvl jak robilem ten quest) przeciwnik. Kostka lezy na polce. UPDATE: Where is the Dwemer Puzzle Box? I'm assuming that you have found Arkngthand but cannot find the box within. When you first enter the ruins you'll be in a large cavern (Hall of Centrifuge). Take the steps that spiral down the right side. At the bottom, turn to your left. You'll see three doors. But wait! Look up a little higher and you'll see a second floor. There are some rocks that can be easily climbed to reach the second floor. Once up there, there is a door on the left hand side. You'll have to fight a guy, but once you're done, the box will be on a shelf. First person view is most helpful to spot it as it's rather small Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 DOBRA KONKRETNIEJ: HASPTAT ANTABOLIS KAŻE MI ŻEBYM SIĘ UDAŁ DO DMEROWSKICH RUIN O NAZWIE ARKNGTHAND (MNIEJ WĘCEJ) MAM TAM ODSZUKAĆ KOSTKE NO WŁAŚNIE I JĄ SZUKAŁEM I SZUKAŁEM ALE NIE UMIE JEJ NIGDZIE ZNALEŹĆ POMÓŻ !!!!!!!!!! hmmm no coz nie mozna bylo tak od razu :). wtedy udzielilbym ci odpowiedzi na ten problem juz wczoraj bo dzis nie jest to juz konieczne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 mysle, ze odpowiedz na to pytanie znjdziesz na stronie (sam nie wiem jak bo w glownym quescie jestem dosyc blisko :P) http://www.buttersky.com/morrowind/ btw. czy to nie ty wczoraj sie do mnie na gg odezwales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 tak, to byłem ja - ale z tym zadaniem juz sobie poradzilem - ide teraz dalej . jakby co to bede pytał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Moj brat wyciol pol balmory i nic sie nie dzialo. poprostu mial zly dzien :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 tak, to byłem ja - ale z tym zadaniem juz sobie poradzilem - ide teraz dalej . jakby co to bede pytał :)no spox, jak bede wiedzial to odpowiem :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hehe ja tam tak sie nie bawie... poza miastami jest od groma syfu do rozladowania napiecia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 bez kitu... ktos na ktoryms z tematow o morrowindzie mowil cos o jakims kolesiu w ebonowej zbroji na polnoc od Ginsis (czy jakos tak, nie pamietam jak ta wiocha sie nazywa :P), ze na jakims tam poziomie trudnosci jest bosko trudny... no ja gram teraz na trudnosci 50, a dopiero jak zabilem tego kolesia to dopiero pomyslalem, ze to moze byc ten, o ktorym jest mowa. no coz chyba sie na poziom trudnosci 100 przerzuce, bo wszyscy dla mnie to leszcze :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja od poczatku na tym gralem. Kurewsko trudno bylo te kilka pierszych leveli. A potem juz z gorki. Teraz zaczynam od nowa w polskiej wersji jezykowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ba mowa a po zainstalowaniu Giants jeszcze wiecej i jeszcze silniejszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Jakby mogl sie ruszac to pewnie by poszedl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Jakby mogl sie ruszac to pewnie by poszedl :)nie no, pewnie tak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 jak to od pocztku? mi sie zdawalo, ze dopiero od 40 lvl mozna to sobie zmieniec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 sprawdzilem i jednak sie mylilem... coz zdarza sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Poczatki sa tylko trudne. Im dalej tym chyba latwiej. Przynajmniej mi sie tak wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...