Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja tez jestem koles bo mam 53 lvl i sporo dobrego sprzetu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 JAk wyplyniesz z ebonheart musisz poplynac na wschod i poszukac go na malych wysepkach. Jak wroce do domu to jak znajde screena to ci podesle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja sie biore teraz za wyscigowki. Aby zaczac ta gierke od nowa musze troche odpoczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Przedmioty te pojawiaja sie losowo i zaleza od twojego levelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 JAk wyplyniesz z ebonheart musisz poplynac na wschod i poszukac go na malych wysepkach. Jak wroce do domu to jak znajde screena to ci podeslebylbym Ci dzwieczny :D BTW calkiem szybko odpowiadasz na posty jonathanie, hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 morrowind jest ogolnie zajebisty, ale jak sie gdzies zatniesz to zaczyna byc odrobine meczacy - tzn takie bieganie w te i we w te... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Przedmioty te pojawiaja sie losowo i zaleza od twojego levelu.prawda, ale mimo to te najfajniesze, nawet przy moim levelu nie sa latwe do znalezienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Tam musi byc... http://www.forum.agn.pl/index.php?act=ST&f=11&t=409 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Tam musi byc... http://www.forum.agn.pl/index.php?act=ST&f=11&t=409 dzieki zaraz oblookam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Siedze na zajeciach i mam Exela. Buhehehehe i sie troche nudze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Zalezy gdzie sie wluczysz. Polaz przy Dagon Fel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 No wlasnie a wyobraz sobie teraz 2 miechy w plecy. Mialem ta gre bardzo wczesnie i do wszystkliego sam musialem dojsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Siedze na zajeciach i mam Exela. Buhehehehe i sie troche nudze.latwo zauwazyc, ze sie nudzisz... bo glupie posty piszesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Zalezy gdzie sie wluczysz. Polaz przy Dagon Fel.fakt, tam jest ten fajny daedricowy helmik co daje 30 do willpower. i pewnie pare innych ciekawych rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 No wlasnie a wyobraz sobie teraz 2 miechy w plecy. Mialem ta gre bardzo wczesnie i do wszystkliego sam musialem dojsc.ale za to teraz pojdzie Ci duzo szybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 WIECIE MOZE NA JAKIEJ STRONIE JEST SOLUCJA MORROWINDA??/ :?: BO NIE MOGE PRZEJŚĆ BALAMORY:( no wiecie z angielskim u mnie nie za dobrze:( :oops: :oops: bardzo bym prosił o link........................PLIZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a co do LEVELU TO MAM........................LEVEL 1:))))) gralem w ta gre 2dni a potem wkurzylem sie ze niemoge przejsc i ja olalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a co do LEVELU TO MAM........................LEVEL 1:))))) gralem w ta gre 2dni a potem wkurzylem sie ze niemoge przejsc i ja olalem hmmm a moze bys tak sobie polska wersje zalatwil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 raczej nie mam mozliwosci...........................................a sa jakies update-y aby angielska stala sie polska?????? a jak wiecie gdzie jest solucja do morrowinda to dajcie LIKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 I tak ci to duzo nie pomoze. Tu sa setki questow. Ja mialem angielska wersje teraz bede gral w polska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Laska za 210000 i duzo duzo innych rzeczy. Pierscien i chyba jeszcze jeden artefakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 niby sa, ale jak jonathan sobie probowal jednego uzyc to mu sie potam gra zwalila :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ty nie lepsze. Wroc do tematu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pozyjemy poszukamy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 To nie tak moj brat zainstalowal polska wersje na angielska. I nie czyta mi polskich saveow. Poza tym troche mi je zrabal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 czyli nie ma mozliwosci zainstalowania jakiegos patcha???? a znacie linki do solucji morrowinda? albo mam pytanie........... udałem sie do goscia w balamorze z liscikiem i on dal mi jkies zadania.....wiecie co trzeba zrobic????BYŁ BYM NIEZMIERNIE WDZIĘCZNY....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 co do solucji to moze byc problem takie dziwy to tylko w tilcie daja, polecam ci forum http://www.forum.agn.pl/ wprawdzie dawno tam niebylem ale gdy ja gralem to bylo pomocne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Tak zreszta nie wiem czy ktos zrobil solucje. A jezeli tak to zapewne tylko z glownym watkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 czyli nie ma mozliwosci zainstalowania jakiegos patcha???? a znacie linki do solucji morrowinda? albo mam pytanie........... udałem sie do goscia w balamorze z liscikiem i on dal mi jkies zadania.....wiecie co trzeba zrobic????BYŁ BYM NIEZMIERNIE WDZIĘCZNY....... co do pierwszego zadania od Casiusa to o ile pamietam trzeba zagadac z jednym z kolesi z gildii wojownikow (takim co w dolnej czesci budynku sie znajduje) i przyniesc mu kostke z dwemerskich ruin znajdujacych sie w poblizu Balmory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 no wlasnie - apropos zdobywania kassy, to slyszalem o lepszym i prostszym sposobie, lecz nie moge powiedziec, ze do konca uczciwym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...