Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam wolę udać się do jakiś Dwumerowskich grobów i tam rządze ( Jaskinia Nemezis to jest wyzwanie) moja postać na 21 poziomie ginie prawie od jednego ciosu tego czegoś ( no właśnie czy ktoś wie co to jest za rasa? W ogóle nie słyszałem o potworze który zmienia kształty, a prawie wszystkie książki przerobiłem, tylko jednej coś pisało o dzieciach bożych zmiennokształtnych)

I czy komuś udała się rozwiązać zagadkę 4 braci?

A tak przy okazji gdzie jest ten Grób gwiazd ( 1 misja w urshilaku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kakkarotto to poszukaj sobie jaskinii Nemezis, tak ci pokażą, mój braciszek miał 66poziom, wojownik, a jak się na niego dwóch zmiennokształtnych rzuciło to nawet nie pierdnął :) ( paraliż + oślepienie + obniżenie wszytkich czynników -20 ) to jest przegiecie a może żart auotorów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jemu też się zdawało, mówie ci to jest przegięcie, oni chyba z 140 damge mają i żadne czary przejęcia kontroli na nie niie działają, a nawet nie da się ich umieścić w kamieni dusz ( Mó brat próbował i główno z tego było )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Polską wersję...  ich nazwa polska to ,, Wilcze bóstwa "

w zyciu takich potworkow nie widzialem... jedynymi przeciwnikami, ktorzy moga mi zagrozic sa asceded sleapers, wystarczy jakies 6-7 ciosow i po mnie (gram na poziomie trudnosci 100 i mam aktualnie 53 lvl i cos ponad 500 zycia), a 2 ciosy wystarcza, gdy taki mnie powali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kakkarotto to poszukaj sobie jaskinii Nemezis, tak ci pokażą, mój braciszek miał 66poziom, wojownik, a jak się na niego dwóch zmiennokształtnych rzuciło to nawet nie pierdnął :) ( paraliż + oślepienie + obniżenie wszytkich czynników -20 ) to jest przegiecie a może żart auotorów?

moglbys powiedziec gdzie jest ta jaskinia? z checia sie tam wybiore, bo na prawne nie mam juz kim walczyc na rownym poziomie (no moze z Fyrem, ale zabicie go, uniemozliwia ukonczenie glownego questu). co do magii to sie zbytnio nie obawiam, bo mam:

-resist poison: 75%

-resist fire: 100%

-reflect: 20%

-spell absorbtion 25pts

oczywiscie wszystko constant effect :D.

BTW Kain15, moja xsywke pisze sie Kakarotto a nie "Kakkarotto"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje Ci sie, ze to malo, ale spell absorbtion to swietna sprawa i bardzo dobrze chroni przed wszelka magia. a moja ksywka to imie jednego z bohaterow dragon balla (choc to nie jest moja wlasciwa xywa a raczej pseudonim, ktorego uzywam tylko na tweaku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...