Kakarotto Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 qrde, jak takie rzeczy slysze, to jeszcze bardziej chce sie z nimi klepac :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Poklep sie a potem opisz jak dostales za pierwszym razem. Bo w koncu znjadziesz na nie sposob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dragon Ball??? Moglem sie domyslec po samym logo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Maniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 spoko, fajnie tylko gdzie ich znajde? bo jak nie znajde to sie z nimi nie poklepie... BTW jonathan, gratuluje Ci zaawansowanego uczestnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no w sumie mogles :P. a co do full daedric armor to brakuje mi tylko butow, nie liczac napiersnika (mam lepszy - dragonbone cuirass :twisted:) i naramiennikow (nie mozna ich zdobyc inaczej niz przez zabicie Fyra, nosze i bede nosil ebony). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 i tak nie mam co robic :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 teraz chce sobie zrobic jakis przedmiocik z constant effectem, zeby mi uzupelnial okolo 10-15 wytrzymalosci na sekunde. dzieki niemu nie bede meczyl sie biegajac, skaczac ani walczac (a im mniej wytrzymalosci tym trudniej jest cos dobrze zrobic). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ja zalicze poprawki, wykonam program na zajecia, napisze referaty i chyba wezme sie od poczatku do gierki. Narazie musze grac w gnioty na godzine takie jak NFS albo jakies strzelanki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 racja, gierki typu morrowind, to znaczy RPGi zajmuja na prawde sporo czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Siedzialem przy tym od 18 do 2 w morde kupa czasu poszla na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 eeee jak to lepszy dragonbone cuirass???? co zes znow zrobil???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nawet nie zauwazylem. A co do gierki to ostatnio wlazlem na jakas zagraniczna strone. Gdzie byly opisane wszystkie elementy dedric armor i miejsca ich wystepowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 hehe, skad ja to znam :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 nie nie, zle mnie zrozumiales. chodzilo mi, ze mam cos lepszego niz daedric cuirass czyli dragonbone cuirass. poza tym ta zbroja juz nie moze byc lepsza (chyba, hmmm, na pewno :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 bylem na tej stronce, albo jakiejs podobnej, bo wiem gdzie i jak wszystko znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A mi wtedy padl Save i [gluteus maximus] a nie se poszukalem. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Eeeee mam ja juz jakis miesiac (mialem) Troche se ponurkowales co???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ty to juz jestes uzalezniony :) Podeslesz mi kiedys swojego save to oblukam twoja postac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 no dobra, fajnie, ale czy ktos w takim razie wie gdzie sa ci hardcore'owi przeciwnicy (mam na mysli tych, ktorych nazano w polskiej wersji wilczymi bostwami i zmiennoksztaltnymi)? chce wyprobowac swoja postac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 aaaaaa co fakt to fakt, troche sie nurkowalo :D. normalnie to chyba bym nie znalazl tego pomieszczenia gdzie jest szafka z dragonbone cuirass, ale mialem wlocznie dajaca 120 sekund oddychania pod woda po uderzeniu kogos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 taaaa, jasne, uzalezniony i kto to mowi :P? co do mojego "sejwa" to za momencik Ci wysylam. chyba bedzie co oblookiwac :D, ah ta moja skromnosc :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 ja dopiero zaczynam grac w Morrowinda, wiec nie bede zakladal osobnego tematu, mam maly problem z tymi klatwami nie da sie, jakos im zapobiegac wiem ze sa butelki ale one w niektorych przypadkach nie dzialaja, i zawsze trace mnustwo czasu na bieganie by mnie ktos wyczyscil z tych klatw, nie mowiac juz ze i tak nikt nie chce ze mna rozmawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 W swiatyniach cie wylecza. Zdobac amulet ze swiatyn dziki czemu bedziesz mogl sie do nich teleportowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 No tak. Musze tylko instalnac angielska wersje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 A ja normalnie sobie nurkowalem i spoks. Buty szybkosci to jednak to co lubie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wyslij jak juz mozna bedzie PW do Kaina15 on chyba pamieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 albo szkol sie w dziedzinie magii jaka jest restoration, gdyz zwiazane z nia sa zaklecia, dzieki ktorym bedziesz mogl sam sobie przywracac utracone cechy. a tak w ogole to fajnie by bylo, jakby ktos odpowiedzial na to moje "takie male pytanko"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja w sumie odkad mam morrowinda, ani razu nie pomyslalem o przejsciu na polska wersje. rozumiem wszystko co mi jest potrzebne, a poza tym mam lekka awersje do spolszczen... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 A ja normalnie sobie nurkowalem i spoks. Buty szybkosci to jednak to co lubie :)fakt, tez te butki lubie :D. tylko szkoda, ze "slepej szybkosci" a nie po prostu "szybkosci". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...