jonathan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Narazie wszystko planuje. Od poniedzialku zasiadam juz do pracy. Zastanawiam sie jeszcze nad rasa i wygladem przeciwnika. Ale prawdopodobnie zaczne wszystko od broni i przedmiotow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Trzeba sie szkolic we wszystkich dziedzinach. Moj stary save nie dziala :( Zaczne chyba wszystko od nowa. Jedyny nadzieja ze mam go gdzies wypalonego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jak to stary save nie dziala...? przeciez niedawno mi przyslales jakiegos troche starszego, ale dzialajacego save'a. jakby co, mam go jeszcze na dysku, wiec jak chcesz, moge Ci na "mejla" wyslac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 kisio, mam mala prosbe... lazilem dlugo kolo Sanctus Shrine (to znaczy glownie po jego zachodniej stronie) i nie znalazlem Shrine of Malacath... moglbys w miare mozliwosci powiedziec gdzie dokladnie znajduje sie to miejsce? bo juz sie napalilem na ten helmik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 tomas13, mam do ciebie pytanko. czy te rekawice, o ktorych wspominales (te +20 do zrecznosci jedna i +20 do sily druga) byly daedricowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 moglby dokladniej opisac jaki masz problem? od kogo w ogole dostles tego questa? napisz dokladniej co i jak, to postaram sie pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 co do nowych topicow przyznaje jonathanowi racje i tak juz jest ich troche za duzo... a za mapke to wielkie dzieki, bo nawet dziwnym trafem o niej nie wiedzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 tego questa dostalem w ebonheart od tego szefa legionu cesarskiego... ze legion podobno jest za malo uprzejmy czy cos takiego i musze wygrac pojedynek na poezje, rozum i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 o qrde... w takie cos to ja sie jeszcze nie probowalem bawic... sorki ale chyba w nie bede w stanie ci pomoc. jestes zdany na swoja poezje, rozum i takie tam :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 jesli to te same rękawice co ja mam ( Fists of Randagulf ) to nie sa deadryczne ale każda z nich ma AC 300 więc całkiem całkiem :) BTW: widział ktoś z wac deadric pauldrons ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 znacie moze jakas stronke z modami do morrowinda??? najlepiej zeby dzialaly z polska wersja jezykowa :) i jak wlasciwie sie je wlacza??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 widzialem daedric plaudrons tylko po zabiciu Fyra w Tel Fyr, tylko, ze to jest postac potrzebna do wypelnienia main questa, a o innym miejscu nie wiem (ale raczej takowego nie ma :(). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 co do stronki to musisz troszke poszukac, a mody wlacza sie w opcji "data files", ktora jest do wybrania na ekranie startowym po wlozeniu plytki z Morrowindem do napedu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 to chyba do niego wróce :) bo Dagoth Ur juz kwiatki wącha wiec i Fyr mi niepotrzebny :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 spróbuj na www.morrowindfiles.com a poza tym to linki ze stronki elderscrolls.com też co poniektóre mody zawieraja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 hehe, rzeczywiscie, w tym momencie to juz Fyr sie na drzwi do lasu nadaje :P. a po rekawiczki, zamierzam sie dzisiaj wybrac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybergod Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 czesc, mam problem w morrowindzie. a mianowicie mam do wykonania THIRD TRIAL ( trzecią próbe). musze odnaleźc jakąś jaksinie, ale za cholere nie wiem gdzie ona jest. POMOCY please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a nie wiecie skad zassac ten program do konwertowania modow z ENG > PL ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 cieżko znależć tą jaskinie ;) spróbuj na tej mapie on-line co jest też post na forum.. a jak nie to rób tak jak Ci wskazówki podali.. to na północno-wschodznich zboczach góry jest mniej więcej ;) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam problem: podczas zaklinania jedyny efekt jaki moge wybrac to obrazenia od ognia. Na tym forum nawet czytalem, ze mozna zaklinac wiele roznych efektow. to samo mam przy tworzeniu zaklec. Nie wiecie o co biega? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jakbys dokladnie czytal to bys wiedzial :) Zaklinac mozesz tylko tymi czarami ktore sam umiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 www.cdprojekt.info ale nie ze wszystkimi dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Sadysci!!!! Zaczynam od poczatku. Po polsku. Zobacze jak to wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Sprobuje jeszcze ze starym savem. Podesle ci jutro jeszcze jeden. Moze bedzie dzialal to mi powiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ten topic juz umarl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jak to nie wiedziales o tej mapce??? Ja wole grac bez niej i bez zadnych pomocy. Wieksza frajda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Nie chce mi się zakładać nowego topica, chyba wszyscy tutaj w Baldurka2 grali... Odnośnie nowych skilli dla postaci, które dochodzą w Throne Of Bhaal: Czy dotyczy to też wieloklasowców? Bo jak moja laska (zabójca) ma cios w plecy x7 i ten item, który powoduje, że przez jedną rundę wszystkie ciosy są liczone jako "w plecy", to gdyby była złodziejem-wojownikiem i miała jeszcze item "większy młyniec" (10 ataków na rundę) to ja nie mam pytań...dziesięć ataków, uszkodzenia x4- killer po prostu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 wcale nie sadyści ;) conajwyżej szuje ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Sorrki z tymi rekawicami ale cos pochrzanilem lokacje. Polazlem jeszcze raz do tej jaskini i okazalo sie ze to nie bylo tam. W tej chwili to jestem pewny tylko tego ze znalazlem je w zachodniej czesci wyspy (kontynentu?) bo mialem je na dlugo przed tym zanim wogole ruszylem zwiedzac wschodnia czesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jaka kurna frajda? Dostalem questa zeby znalezc jakas kopalnie czy jaskinie i wskazowki od gostka wyraznie mowily "na zachodzie" od czegos tam z 10 minut lazilem i szukalem by na koncu przekonac sie (po sprawdzeniu na mapce) ze jest dokladnie na wschodzie od tego czegos. Za nim sciagnalem sobie z sieci ta mapke to czesto krecilem sie w kolko bez sensu zanim wreszcie udalo mi sie trafic na wlasciwe miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...