Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

kisio, mam mala prosbe... lazilem dlugo kolo Sanctus Shrine (to znaczy glownie po jego zachodniej stronie) i nie znalazlem Shrine of Malacath... moglbys w miare mozliwosci powiedziec gdzie dokladnie znajduje sie to miejsce? bo juz sie napalilem na ten helmik :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieżko znależć tą jaskinie ;)

spróbuj na tej mapie on-line co jest też post na forum..

a jak nie to rób tak jak Ci wskazówki podali.. to na północno-wschodznich zboczach góry jest mniej więcej ;)

powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem: podczas zaklinania jedyny efekt jaki moge wybrac to obrazenia od ognia. Na tym forum nawet czytalem, ze mozna zaklinac wiele roznych efektow. to samo mam przy tworzeniu zaklec. Nie wiecie o co biega?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się zakładać nowego topica, chyba wszyscy tutaj w Baldurka2 grali...

Odnośnie nowych skilli dla postaci, które dochodzą w Throne Of Bhaal: Czy dotyczy to też wieloklasowców? Bo jak moja laska (zabójca) ma cios w plecy x7 i ten item, który powoduje, że przez jedną rundę wszystkie ciosy są liczone jako "w plecy", to gdyby była złodziejem-wojownikiem i miała jeszcze item "większy młyniec" (10 ataków na rundę) to ja nie mam pytań...dziesięć ataków, uszkodzenia x4- killer po prostu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrki z tymi rekawicami ale cos pochrzanilem lokacje. Polazlem jeszcze raz do tej jaskini i okazalo sie ze to nie bylo tam. W tej chwili to jestem pewny tylko tego ze znalazlem je w zachodniej czesci wyspy (kontynentu?) bo mialem je na dlugo przed tym zanim wogole ruszylem zwiedzac wschodnia czesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka kurna frajda? Dostalem questa zeby znalezc jakas kopalnie czy jaskinie i wskazowki od gostka wyraznie mowily "na zachodzie" od czegos tam z 10 minut lazilem i szukalem by na koncu przekonac sie (po sprawdzeniu na mapce) ze jest dokladnie na wschodzie od tego czegos. Za nim sciagnalem sobie z sieci ta mapke to czesto krecilem sie w kolko bez sensu zanim wreszcie udalo mi sie trafic na wlasciwe miejsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...