jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Idz do Kaldery. Droga na polnoc od balmory. Magiczne bronie lepiej robic samemu. Jaka masz postac, jakie ma staty???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Gram orkiem, jak i Ty chyba. Obecnie lev. 2 Siła 55 Intelig. 30 Siła woli 50 Zwinność 45 szybkość 33 :-/ Wytrzymałość 50 Osobowość 32 Szczęśccie 41 Tarcza 46 Cieżki pancerz 46 Br. Obuchowa 35 Płatnerstwo 45 Długie ostrze 43 Atletyka 22 Akrobatyka 20 Reszta w granicach 15, magiczne 5 I jak tylko mogę pływam, a chodząc skacze bez przerwy :lol: Ujdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ujdzie. Biegaj w ciezkiej broni z mlotkami, maczugami albo claymorami i temu podobnymi. Bylej juz w Calderze???? Tam jest kowal. On ma kilka przedmiotow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 [...]I jak tylko mogę pływam, a chodząc skacze bez przerwy[...]Hehe, ja tez tak na poczatku robilem, swietny sposob podbicia sobie athletics i acrobatics, jesli sie je wybralo do "tych" 10 umiejetnosci, to i levelek idzie :D. Odnosnie broni, obuchowej bywaja najlepsze egzemlarze ale i miecze sa fajne. A te potwory, ktorych nie zabija zelazna lub metalowa bron, padna pod ciosami broni srebrnej i magicznej, a takze szklanej, ebonowej i daedryckiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Heh, praktycznie wszystkich :twisted:. A co do Tribunala, najprawdopodobniej se skads sciagne, bo mi angielska wersja nie przeszkadza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Chodzilo mi o jedna rekawice, prawa. Bardzo fajna, AC 266, sporo magicznych efektow. Druga rekawica, ktora nosze to left fist of Randagulf - AC 300, +20 do zrecznosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Fuck, Dobre i 22 :) Wszystkie przedmioty ponasycac jakie nosisz na sobie i jest spoko. Ale i bez tego juz ze wszystkimi mozna sobie poradzic.Prawda, chociaz nadal bede sie upieral przy swojej wczesniejszej opinii na temat wyzszosci gotowych przedmiotow, nad tymi, ktore mozna zrobic samodzielnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Eeeeh. Ja wq cigu ostatniego tygodnia nawet Morrowinda nie odpalilem... Tylko czasem walne pare postow tu i tam, film obejrze, troche przy kompie pomajstruje, ale tez niedlugo. Trza sie uczyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No wlasnie. Lipa totalna. Jakos nie moge sie zebrac zeby zagrac jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A ja nie. Bo robisz to co ci jest potrzebne. A w gotowych przedmiotach masz nieraz niepotrzebne dodatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No mi tez nie. Zwlaszcza ze wiekszosc modow jest po angielsku. I glupio tak potem jak tu opis polski tam angielskie teksty itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No to chyba tez fajna. Podeslij mi na maila mapke z oznaczonym terenem gdzie znalazles mlotek i rekawice. Chyba sobie poradzisz z Paintem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wtedy mnie rozwalil twoj pomysl ze solniczka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Jaką solniczką? Kiedy? Mnie też się nada??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ustawil postac w rogu i na klawiszu skok postawil solniczke. Tak ze postac caly czas skakala i poszedl sobie po zakupy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ROTFL. Ja użyje zapalniczki Zippo !!! DZIĘKI!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ale jakis super efektoe to chyba nie mial, ale zawsze cos. Moze sprobuj z plywaniem. Uwazaj tylko na rybki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Albo zamiast zapalniczki pobaw sie handlem :) Bez problemu mozesz kupic poziomy we wszystkich umiejetnosciach do ok 50. (Mistrzow trzeba niestety poszukac) A w Calderze przebywa taki mily kupiec -> Pelzacz (o ile dobrze pamietam) - pelna cena za przedmiot - limit na 5000 odnawialny po 24h Milej zabawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 fajne kombo na nabijanie umiejetnosci jest takie: -kupujesz ziolka ktore sa skladnikami jakijs prostej mikstury... tylko zawsze po jednym ziolku albo po kilku najwyzej.. i zawsze minimalnie obnizasz cene.. -robisz miksturki z tych ziolek -sprzedajesz mikstury po jednej tez za kazdym razm podnoszac cene -od targowania sie maleje współczynnik lubienia Cie przez handlowca.. wieć można jeszcze spróbowac go udobruchać gatką -czynności te powtarzamy aż sie porzygamy z nudów ;) w ten sposób nabijamy jednoczesnie marcentile, alchemy, speechcraft i nabijamy sporo kasy (tzn sporo na poczatku choć jak sie cłowiek porządne mikstury nauczy robić to też jest dobrze) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jest kilka sposobow na dobijanie levela. Ja jednak najbardziej lubilem wypady na Dedras Lords. W pewnym momencie mialem tyle tego staffu ze nie mialem gdzie go upychac. A wieczne latanie do sprzedawcy i targowanie sie wychodzilo mi bokami. Dzieki tym zabiegom mialem full w toporach, dlugich ostrzach, bloku, ciezkiej zbroji, sredniej zbroji, kolo 80 w handlu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Bawil sie ktos wapiryzmem ?? Patrz questami dla klanu wampirow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 To moze mi tez podeslesz te mapke ?? Przydalaby sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 quest do podwodnych ruin/ informacje o nich (niepotrzebne skreslic) daje Gostek "Łgarz" przebywajacy na wysepce na SE od Dragon Fel Pozatym gada o niestworzonych rzeczach np. multiplayer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jest cos takiego jak lek na spaczenie - bodajze mozna go dostac od aptekarki w miescie kolo Domu Rosomaka (sorki nazwy nie pamietam) przy czym trzeba z nia o tym pogadac (questu glownego nie robilem jeszcze - wiec nie wiem czy to elemet fabuly czy nie - czekam az skoncze wiekszosc gildii ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Dzieki stary oblukam to. Moge sobie w koncu tam troche ponurkowac. Ostatnio sie oplacilo (Dragonbone cursair) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ja bylem wampirem. Zajebiste staty i dopaly. No ale te slonce i to ze cie wszyscy nie lubia. A biegac tylko w nocy sie nie da. niestety nie ma tak dobrze. Chyba ze sa jakies czary albo przedmioty chroniace przed swiatlem slonecznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Spicum napisz cos o swojej postaci. Jaka rasa, umiejestnosci, staty itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Spicum napisz cos o swojej postaci. Jaka rasa, umiejestnosci, staty itd Ciemny Elf lvl 63 Dlugie Ostrza 100 Handel 100 Zniszczenie 83 Krotkie Ostrza 100 Zabezpieczenia 100 ------------ Celnosc 69 Atletyka 68 (zwykle latam :) ) Wlocznia 50 (niepotzrebnie to bralem :( ) Mistycyzm 100 Atletyka 95 ------------- Tarcza 60 (nie ma to jak dai-katana) Platnerstwo 55 Lekki Pancerz 100 (mam szkala zbroje) Sredni Pancerz 59 Ciezki Pancerz 56 Bron Obuchowa 73 Topor 74 Zaklinanie 66 Przemiana 78 Iluzja 100 (nie ma to jak Kameleon :) ) Przywolanie 52 Przywrocenie 58 Alchemia 53 Bez Zbroi 71 Skradanie 86 Retoryka 102 (serio :!: - chyba maly bug w grze ) Walka Wrecz 73 Mam mase broni Dearycznych ale zadnego elementu zbroi Z sensowniejszych przedmiorow: 2 pierscienie po +24 Sily, Maska +30 Osobowosci, Dearyczna dai-katana z absorbcja zdrowia, Miecz Umbry + inne Jak narazie jestem w koncowce questow z G. Magow, Wojownikow i Zlodziei, kolo polowy w Legionie Cesarskim poczatki Swiatyni, Kultu T... (tego z oltarzami cesarskimi), Rodu Haalu Pewnie jeszcze Dwie lampy i Mora Tong zrobie To chyba wiecej niz chciales wiedziec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ja bylem wampirem ... (ciach) A mozesz mi powiedziec w ktorym klanie (ponoc sa 3) i czy questy byly ciekawe ?? A i jeszcze jak duze sa te obrazenia od slonca ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ktos pisal swojego czasu ze natknal sie na daeryczny luk - mozna poznac przyblizona lokalizacje tego cuda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...