kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 dobra.. ćpun wyleczony.. i 48 poziom na liczniku :D jak sie postaram to przy lvl51 bede miał już wszystko na 100 oprócz Luck :( chyba sie zabiore za odwiedziny u master trainers :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 też byś chciał :P ale już sobie na poczet przyszłego bycia vamp_irkiem zrobiłem deadryczne portki z night-eyem.. jak już mam chodzić wszędzie w nocy to chce przynajmniej coś widzieć ;) a do tego chyba sobie spella jakiegoś zrobie cobym w nocy miał jasno jak w dzień :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jestem na samym początku gry. Nie mogę przejść drugiej misji dla gildii wojowników w Balmora. Chodzi tam aby zabić jakichś dwóch górników, ale nie wiem gdzie oni są !!! :( Please help !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 oooo... nowy topic o morrowind :D tych dwóch górników to Sevilo Othan i Daynila Valas Shulk Egg Mine jest na poludniowy-wschód od Balmory na zachodnim brzegu rzeki. wyjdz z Balmory wzdłuż rzeki na południe, kiedy zobaczysz podwieszany most nad rzeką skręc na zachód i powinieneś zobaczyć kopalnie ;) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Gran Turismo 2 Baldur's Gate 2 Morrowind Baldur's Gate 2 - nie ma to jak klimat :) ta gra mnie oczarowala choc nie powiem ze Morrowind w tej kwesti wypadł dużo gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 proponuje przeniesc ten topic do Morrowind problem albo stworzyc ogolny toppic o Morrowind i sprobowac zalatwic przeklejenie :) - latwiej sie bedzie sledzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Dzięki za odpowiedź !! :D A tak przy okazji mógłbyś powiedzieć gdzie można nabić sobie łatwo levele (na samym początku - 2 level mam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 to ja tez prosze o info - albo namiary w sieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pewnie nikt nie będzie wiedział o co chodzi ale Black Crypt tesh miała klimacik jak dla mnie.. eh... to były czasy... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jesli masz Akrobatyke albo Atletyke jako glowne - to wystarczy duzo skakac i plywac - lewele same bija :) jesli masz Retoryke - podedz do soby (biedaka) -i przekupuj po 10 sastraszaj podlizuj sie :) jak masz handel to kupuj sprzedawaj ile wlezie - tylko zawsze zmieniej cene przynajmniej o 1 na swoja kozysc jesli masz Akrobatyke albo Atletyke jako glowne - to wystarczy duzo skakac i plywac - lewele same bija :) jesli masz Retoryke - podedz do soby (biedaka) -i przekupuj po 10 sastraszaj podlizuj sie :) jak masz handel to kupuj sprzedawaj ile wlezie - tylko zawsze zmieniej cene przynajmniej o 1 na swoja kozysc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hmm.. a jaką grasz postacią i jakie masz te 10 głównych skilli ? a te 4 topici sie w sumie nie tak źle śledzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a nie wiesz może czy isnieją w grze jakieś "easter eggs" czyli jakieś ukryte pomieszczenia, obszary, które zamieścili twórcy dla żartów np. jakaś jaskinia w której można znaleźć zdjęcia autorów itp. (gdzieś musi być coś takiego, przecież ta gra jest OGROMNA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 na Wyspie na SE od Dragon Fel mozna znalesc gostka o imieniu cos jak "Łgarz" - ktory poszedł sobie połowic :) Jest to jedna z tkz. surrealistycznych postaci tej gry i zamieszczona jest wybitnie dla jaj. Co do pomieszczeń to nie wiem - może i istnieją ale sie na nie nie natknąłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 gram wojownikiem ale więcej ci nie powiem bo nie pamiętam... jestem w kawiarni, jutro ci podam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 to jak sie nie boisz że Cie zabiją to używaj NAJGORSZEGO miecza jaki znajdziesz.. im więcej razy musisz goscia trafic żeby go zabić tym szybciej rosna Ci levele ;) wszelkie pancerze sie podnosci po prostu dając się trafić.. czyli np idziemy do jakiegoś kraba i dajemy sie mu łoić ;) atletyka rośnie od biegania akrobatyka od skakania.. ;) to z tych najbardzioej podstawowych ;) poczytaj też inne topiki o morrowindzie.. sporo tam już napisaliśmy o różnych fajnych rzeczach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tak offtopic ale zawsze to help niewiecie czy sie da uruchomic ta gre na voodoo3 2000 bo jakos mi sie nie udalo ?? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 No panowie jest nowy topic- przyklejony piszemy teraz tam zeby burdelu nie bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Szukam dokladnego "przewodnika" po zadaniach dla rodu Hlaalu. Moze byc po angielsku. Wszelkie linki mile widziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 podescle ci wieczorkiem linka do txt z opisem do Haalu - tylko wygrzebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 No, nieglupi pomysl, tez sobie zrobie cos w tym stylu :D. Zgaduje, ze to staly efekt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no oczywiście :D innych nie kce ;) eh... szkoda tego tematu... 11 stron historii.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jasne, to sie bardzo przyda, bo chyba w dzien z migajacym ekranem nie za bardzo da sie swobodnie grac... A dlaczego tematu szkoda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no bo mieliśmy szanse Freon Cooling przegonić ;) w ilosci postuff ;) a tak znowu od zera ;) no ale nie o ilośc postów chodzi a o info o gierce przecie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 pewnie nikt nie będzie wiedział o co chodzi ale Black Crypt tesh miała klimacik jak dla mnie.. eh... to były czasy... :) znam znam ale Eye of the Beholder było lepsze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A co? Ktos nam zabrania kontynuowac ten? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 nie. Nie zabrania. Ale chyba warto umiescic wszystko wjednym, zeby nie robic syfu na forum. Jest kilka topicow ale mysle ze jeden by starczyk. takie kompendium czy jak to zwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ooo... jestem pod wrażeniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jesli ci chodzi o tereny za czarna brama to ja tam chodzilem majac 20 lvl i sie nie zarazilem ;) a co do tego goscia to tam siedzi Dagoth Ur ale to jest cienias ;) rozwalilem go dosc szybko na 20lvl, za to w nastepnej komnacie jest taki koles ktorego nei moge rozwalic :) nawet nie pamietam jak sie nazywa ale bardzo szybko regeneruje mu sie zycie i ma bardzo mocny cios, to jest jakis bog czy kto??. Moglby mi kots objasnic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Panowie, zapraszam do przyklejonego topicu o Morrowindzie, nie ciagnijmy tylu topicow na raz , w jednym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...