Wolverine Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Witam, koleszka chce mi sprzedać nowego Mobilnego Bartka, podaje nr seri AXMH2500FQQ4C T847013C41071 AQYHA 0410TPCW powiem szczerze że dla mnie to mrówki i węże. Mam prośbe o info czy to dobra seria. Jestem laikiem w tym temacie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Trzeba się było szybciej orientować. Teraz to już 092 a nie 071... Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolverine Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Niech bedzie i 092 to duża różnica? Sorrka za pytania ale w tym temacie jestem zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 zielony a kupuje mobila... niedlugo slepi zaczna kupowac gfy 6800... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolverine Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Jeżeli to wszystko co miałeś do powiedzenia to gratuluję poziomu wiedzy w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 092 To nr. batcha.... Im mniejszy tym lepiej...(przynajmniej z tego co wiem)... Co do serii to wpisz w wyszukiwarce na forum i na stronie google nr. seri... może coś znajdziesz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Athlon XP-M 2500+ MEGAHIT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...