Trendzik Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Mam problem z odtwarzaczem mp3 creative muvo nx. Słuchałem dzisiaj muzyki i postanowiłem nagrać coś na dyktafon...oczywiście ponagrywałem sobie troche głupot, i chciałem z powrotem przejść do odtwarzania muzyki lecz gdy wciskam w menu zakładke ''Music'' odtwarzacz zawiesza się...co mam zrobić ???? podłączyłem go do kompa...mogę normalnie muze wrzucać...itp ale jak go włącze ponownie to ciągle jest na zakładce dyktafonu i jak chcem przejść na odtwarzanie muzyki to się zawiesza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 dobrze ze go nie kupilem :lol: Zrob mu formata wgraj od nowa oprogramowanie powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Poszukaj tutaj: http://www.nomadness.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...