Aro Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 mam proble z zaktualzowaniem biosu do tej plytki ,może ktoś wie jak go wgrać ,bios jest z ami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 a co to za model plyty jest??? bo sam chipset niewiele tlumaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 pomyliłem się jest na sis 745 K7S6A i nie mogę sflaszować tego guwna jakby była blokada flaszowania biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 pomyliłem się jest na sis 745 K7S6A i nie mogę sflaszować tego guwna jakby była blokada flaszowania biosu.hmmm jak mam na sis 735 k7s5a i nie milaem problemoof moze sciagnij najnowszy bios i najnowszy program do flashowania ze stronki ecs www.ecs.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 na płytkach ecs są zpieprzone prog. do flashowania i musisz sobie ściągnąc na własna ręke 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 flash855 powinien zalatwic sprawe. Podaj mail to ci przesle bo nie pamietam skad go sciagnolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...