gr0szek_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 mam mobo ECS K7S5a i jutro dojdzie do mnie paczuszka z radziem 9600pro. i teraz mam pytanie wyciagm stra i wkladam nowa odpalam kompa i wszystko bedzie chodzic? zadnych bajerow w biosie i innych kompbinacji nie trzeba robic? z gory dzieki z pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Nic niee trzeba robic, powinno dzialac od razu..ale jak masz karte Ati to ok. jesli masz Nvidie to najpierw odinstaluj sterowniki do nvidi albo najlepiej postaw system na nowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 mam tnt2. ok odinstaluje stare stery najpierw dzieki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Jaki masz OS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 xp home Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 gr0szek_ polecam odinstalować dokładnie stery nv. Czyli po normanym uninstall przechodzisz do trybu awaryjnego i przy użyciu programiku Driver Cleaner3 czyścisz system z wszelkich naleciałości nv. Na tak przygotowany system możesz zainstalować nową kartę. Ja tak zzrobiłem po fx5700 i jak na razie wszystko super działa od 1,5 miecha. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...