Quam Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Wlasnie sprzedalem swojego GF4Ti i bede kupowal GF6800 tylko teraz pytanie ktorego ?? w gre wchodza za okolo 1300 zika a takie znalazlem dwie: 1) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30819754 Wyglada ciekawie, fajne chlodzenie no i pamieci to hynixy 2,2 (czyli powinny pojsc na 900 MHz). Ale firma nie jest mi znana za bardzo - ma ktos jakas grafe od nich?? 2) Leadtek WinFast A400 TDH Ta juz znam dobra, sprawdzona i wydajna ale za to pamiatki ma hynixy 2,8 no i chlodzenie nie az tak wydajne (przynajmniej tak mi sie wydaje) jak poprzednik. No wlasnie i teraz ktora ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> juz sam nie wiem ??? Glacier 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ja mam leadteka i jest spoko chdzi 390/890 bez artów na dłuższe testy nie mam czasu, ja bym brał leadteka , a tam masz wyniki http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...f6800-oc_6.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ja mam leadteka i jest spoko chdzi 390/890 bez artów na dłuższe testy nie mam czasu, ja bym brał leadteka A testowałeś już może 3DM2k3 i Aqua3,jakie będziesz miał wyniki na tych ustawieniach? Jeśli tak,to proszę podaj,za co z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ja mam leadteka i jest spoko chdzi 390/890 bez artów na dłuższe testy nie mam czasu, ja bym brał leadteka A testowałeś już może 3DM2k3 i Aqua3,jakie będziesz miał wyniki na tych ustawieniach? Jeśli tak,to proszę podaj,za co z góry dziękuję :) Mnie sie udało podkrecić mojego Winfasta do 400/921 i w 3dmarku poszedł stabilnie ale artefakty wywaliło a Doomie 3. Obnizyłem taktowanie do 390/890 i godzine w Doomie chodzil stabilnie. Co do testów to jedna wiadomośc dobra - w 3dmarku skok z 8000 do 9300. Niestety w Doomie 3 w teście róznica kosmetyczna 1024/750 High AA4x z 43klatek skok na 47. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Co do karty to Leadtek - napewno się na nim nie zawiedziesz. Chłodzonko też ma cichutkie, ale też masywne, więc doskonale nadaje się do overclockingu, ale z tym to się nie musisz spieszyć. Co do moich wyników w over. to 380 na Gpu jest spokojnie i 860 na pamięciach dalej już nie testowałem bo w sumie to na razie po co. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...