Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Co sądzicie o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ze było i ze to niezla sciemka dla lamerów takie gumeczki to se mozesz ze starej ruskiej gierki albo zegarka wyciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 rownie dobrze mozna kupic w aptece, chociaz nie tak wyszukane smaki czy ksztalty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 I to działa czy to ściema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 jak sie umie zalozyc to dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 No to wedlug tego goscia moge odblokowac mnoznik w zablokowanym palomino?? cos mi tu smierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 palomino mialo blokade przez L1 - nie ma problemu z jej ominieciem ta metoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Tak, możesz =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 To to mnie mile zaskoczyliscie. Wszedzie gdzie czytalem nie bylo mowy o palomino. O to chodzi?? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7952 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Nie kupuj na allegro bo chamy przebijają hehe, a w dodatku trza płacić za przesyłkę :) lepiej do apteki :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 I tak tego nie qpie bo odrazu mi to jechało szfindlem. Wole sam się pobawić lakierem przewodzącym. A pytałem się dlatego ze znajomy to qpił i to dotego 3. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 I tak tego nie qpie bo odrazu mi to jechało szfindlem. Wole sam się pobawić lakierem przewodzącym. A pytałem się dlatego ze znajomy to qpił i to dotego 3. :)E to nie na dlugo mu starczy ...... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...