agnieszka Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 witam mam pytanko do ludzi z katowic : jak najprosciej dojechac do 4max ? dodam ze bardzo slabo znam katowice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 http://www.pilot.pl/ ul. Zagrody 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 no tak ale tu nie pisze jaki autobus ani gdzie najlepiej wysiasc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 to znadz sonbie interaktywny plan katowic (taki jakim jest twojemiasto.pl dla wawy) lub wejdz na #katowice i sie zapytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zależy gdzie mieszkasz :/ Z centrum chyba się dojedzie 9 na 100%, ale przez ochojec i kupa trasy :| Ja mam 10-15 min piechtą do 4maxa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ja spod centrum katowic (PKP) juz nie pamietam dokladnie chyba autobusem 12 pozniej wysiadlem na piotrowickiej przeszedlem z przystanku 10m skrecilem w prawo na francszkanska i znowu po 10m jest ul. zagrody , jak dotarlem w koncu to sie zdziwiłem bo to "mały sklepik" jest ;) :) a mapke to sobie zrobilem w domku a pozniej oblukaalem jakie busy maja przystanki na ulicach ktore mnie interesuja .. zadna filozofia . a wyruszyłem od siebie z Sosnowca ofkors :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Spod dworca PKP autobusy : 12, 912 ,51 na Ligotę. W okolicach Panewnickiej wysiadasz i zgodnie z mapką http://www.4max.pl/images/extras/mapka.jpg kierujesz się na Zagrody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...