Marcin_gps Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 jak II Wojna Swiatowa to koniecznie: - Return to Castle Wolfenstein - Hidden & Dangerous 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Wolf 3D - klasyka klasyki :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Call of Duty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 1. Dodatki do MoH, czyli masz juz 2 gry 2. RTCW 3. Vietnam 4. Vietcong: Line of sign (chyba tak to bylo) 5. Soldier od fortune 2 (kilka wstawek podobnych do Vietnam) 6. Dodatek najnowszy do Vietnam. Nie pamietam tytulu. 7. H&D 2 Jezeli je wszystkie juz przejdziesz to przyjdz znow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Vietnam: Line of Sight .. A reszta sie zgadza :) Ja bym jeszcze dodal: Battlefield 1942 i Battlefield : Vietnam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Siemanko bardzo często gram w medala w sieci i zreguły wszystkich rozwalam. Strasznie mnie wkurza i tu się was chciałem zapytać czy te triki co goście robią typu siad na [gluteus maximus] i skokowe poruszanie jakieś kręcenie się w bączku to sa normalne triki z controls czy goście stosują edytory i cheaty. Jak ktoś wie jak oni to robią i co zrobić żeby tak robić to bardzo proszę o podzielenie się wiedzą.nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 da sie to zrobic bez cheatow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hehe wymiatasz ;P No dobra nie pytam o szczegolny ;) Wystarczy mx 500 i 2 letnie doswiadcznie ;) Ja na prawym przycisku myszy mam kucanie, na lewym strzal ( normal ), na strzalce ktora standardowo ma funkcje ( w przod, zmieniona na srodkowy guzik ) mam wyciaganie guna. Kick w lewo i prawo to klawisze "z" i "c" jak masz wszystko opanowane do perfekcji to robisz pozniej wielkie cuda ;) Acha zapomnialem powiedziec, ze idzie zbindowac tak klawisze ze jak idziesz w prawo to koles automatycznie robi kicka ( to wszystko na jednym klawiszu ) :) ale niestety nie pamietam komendy na to :( P.S felus grasz w jakims klanie ;P ?? Podajta nazwe ;) A jak niegrasz w zadnym to nie wymiatasz ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Kumpel ostatnio z tekstem do mnie "Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będe miał rok od rozpoczęcie grania w Medala" ja się pytam dlaczego, a on "Bo po roku już się wymiata" :lol: :mrgreen: No nic w końcu on jest pr0 :lol: PS. To ten sam koleś o którym kiedyś pisałem w oślej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 dziękuje ci bardzo muszę przyjść do domu i wszystko przeanalizować bo terazw pracy jestem. W klanie nie gram nie czuje takiej potrzeby a napisałem dlatego, że wymiatam bo na serwerze na którym gram a gram allies z reguły przez 75% jestem pierwszy mimo że nie użyawałem tych sztuczek a teraz to dosłownie nikt mi nie podskoczy :lol: :lol: żartuję dziękuje bardzo jak ktoś coś jeszcze wie to pomęcze trochę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 no coz skoro tak uwazasz :) Nie bede Cie dolowal :) Ja wiem tylko tyle, ze jezeli bym znowu zaczol grac ;) ( A niegram bo powiedzialem, ze dopoki nie zagram w demo MoH:PA niegram w MoH:AA) To nasz skromny klanik YaKuZa bylby duzo wyzej w tabelce Obj.Realism Poland :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 nie twierdzę, że jesteś w tym gorszy. Gram w medala 3 miesiące a przez 75% w każdej planszy jestem 1 albo 2 a to świadczy, że ma chłopak potencjał :lol: :lol: goście grają ze sztuczkami dzień w dzień i nie dają rady dlatego uważam że jestem dobry w te klocki :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 witam nie dziala mi celownik jak chce grac na necie w singlu dziala. co to moze byc mozecie mi pomóc wiecie jaka to lipa grac bez celownikia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 a wlaczyles go w opcjach mp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 no wszystko jest po ustawiane w breakthrough dziala celownik a w allies asalut jest kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 co z tego ze w breakthrough masz celownik ... allied assault to przeciez inna gra i ustawienia mozesz miec inne ;] podobnie jest wewnatrz jednej gry - inne ustawienia mozna miec na mp i inne na sp ... sprawdz jeszcze raz czy masz ta opcje wlaczona bedac w trybie mp !! jezeli jest wlaczona to upewnij sie czy serv na jakim grasz ma mozliwosc celownika bo innego wyjscia nie ma - musi dzialac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 ok juz dziala nie mialem zaznaczone wielkie dzieki !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 cześć, mam taki problem. Zrobiłem formata, zainstalowałem medala no i się nie uruchamia. W konsoli wyskakuje error glw_startopenGL() - could not load OPenGl subsystem. Dodam że instalowałem medala z 3 razy, instalowałem patcha 1.11, jakieś wpisy do rejestru. Sterowniki do grafy instalowałem też 3 razy i za każdym razem inną wersje. Prosze o pomoc :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Raz mialem coś takiego, nic nie pomagało; zmiana sterów, czyszczenie driver cleanerem, instalacja directxów, jedynie reinstall systemu poradził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 v1ru5 no i właśnie mi też nic nie pomaga :-/// reinstal robiłem dzisiaj rano czy tam wczoraj więc nie mam zamiaru kolejny raz robić :-((( P.S Dodam że żadna gra mi nie działa, wszędzie jest to samo :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dziwne ze ci sie to robiło na swiezym systemie, jak a moj gust to nic nie poradzisz; tylko reinstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 napisz jaki masz system (strzelam że XP) spróbuj service packa jeśli nie pomoże to upgrade biosa i sterów płyty głównej jeśli nie pomoże to chyba tylko format i ponowna instalacja systemu może jakieś sterowniki do karty graficznej ściągnij najnowsze jak nie pomoże to spróbuj ze starszymi jeśli nie pomoże to te co dostałeś z kartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 v1ru5 jednak poradziłem :-) instalacja starych sterowników pomogła :-) dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiry[pl] Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 CZESC WAM.PROSZE O WYJASNIENIE MI CO MAM ZROBIC ZEBY ZADZIALAL MI TEN PROGRAM W MOHHA.Z GÓRY DZIEKUJE.Z POSZANOWANIEM KIRY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pisz normalna czcionka bez CapsLocka TeamSpeak jest odzielnym programem. Instalujesz laczysz sie z serwerem gdzie sa twoi znajomi i gadasz O ile oczywiscie masz wszystko skonfigurowane w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 program działa niazależnie - mohaa nie ma tu nic do znaczenia ... jak uruchomisz to nie zamykasz a jaedynie minimalizujesz. tak więc napisz co sie dzieje że wogule nie działa. PS. nie pisz z capsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Pytanko skierowalem, dlatego iz wpadl mi do glowy dziki pomysl ;) Jesli ktos gra i naprawde gra na niezlym poziomie i wie co dzieje sie na polskiej scenie tej gry to niech tu napisze :) BO moze uda sie zalozyc klan Tweak.pl :) Fajna sprawa by byla :) Tak mi sie wydaje :P Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Łoho ;] Jakis odzew :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutok Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 buziak zapytaj moze aqq bedzie chetny albo sir matt:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Może lepiej w ET bo nie wszyscy maja Mohaa, a ET darmowy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...