Skocz do zawartości
daFojtek

Medal Of Honor: Allied Assault

Rekomendowane odpowiedzi

1. Dodatki do MoH, czyli masz juz 2 gry

2. RTCW

3. Vietnam

4. Vietcong: Line of sign (chyba tak to bylo)

5. Soldier od fortune 2 (kilka wstawek podobnych do Vietnam)

6. Dodatek najnowszy do Vietnam. Nie pamietam tytulu.

7. H&D 2

Jezeli je wszystkie juz przejdziesz to przyjdz znow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko bardzo często gram w medala w sieci i zreguły wszystkich rozwalam. Strasznie mnie wkurza i tu się was chciałem zapytać czy te triki co goście robią typu siad na [gluteus maximus] i skokowe poruszanie jakieś kręcenie się w bączku to sa normalne triki z controls czy goście stosują edytory i cheaty. Jak ktoś wie jak oni to robią i co zrobić żeby tak robić to bardzo proszę o podzielenie się wiedzą.nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wymiatasz ;P No dobra nie pytam o szczegolny ;) Wystarczy mx 500 i 2 letnie doswiadcznie ;) Ja na prawym przycisku myszy mam kucanie, na lewym strzal ( normal ), na strzalce ktora standardowo ma funkcje ( w przod, zmieniona na srodkowy guzik ) mam wyciaganie guna. Kick w lewo i prawo to klawisze "z" i "c" jak masz wszystko opanowane do perfekcji to robisz pozniej wielkie cuda ;) Acha zapomnialem powiedziec, ze idzie zbindowac tak klawisze ze jak idziesz w prawo to koles automatycznie robi kicka ( to wszystko na jednym klawiszu ) :) ale niestety nie pamietam komendy na to :(

P.S felus grasz w jakims klanie ;P ?? Podajta nazwe ;) A jak niegrasz w zadnym to nie wymiatasz ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel ostatnio z tekstem do mnie "Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będe miał rok od rozpoczęcie grania w Medala" ja się pytam dlaczego, a on "Bo po roku już się wymiata" :lol: :mrgreen: No nic w końcu on jest pr0 :lol:

PS. To ten sam koleś o którym kiedyś pisałem w oślej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuje ci bardzo muszę przyjść do domu i wszystko przeanalizować bo terazw pracy jestem. W klanie nie gram nie czuje takiej potrzeby a napisałem dlatego, że wymiatam bo na serwerze na którym gram a gram allies z reguły przez 75% jestem pierwszy mimo że nie użyawałem tych sztuczek a teraz to dosłownie nikt mi nie podskoczy :lol: :lol: żartuję dziękuje bardzo jak ktoś coś jeszcze wie to pomęcze trochę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz skoro tak uwazasz :) Nie bede Cie dolowal :) Ja wiem tylko tyle, ze jezeli bym znowu zaczol grac ;) ( A niegram bo powiedzialem, ze dopoki nie zagram w demo MoH:PA niegram w MoH:AA) To nasz skromny klanik YaKuZa bylby duzo wyzej w tabelce Obj.Realism Poland :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie twierdzę, że jesteś w tym gorszy. Gram w medala 3 miesiące a przez 75% w każdej planszy jestem 1 albo 2 a to świadczy, że ma chłopak potencjał :lol: :lol: goście grają ze sztuczkami dzień w dzień i nie dają rady dlatego uważam że jestem dobry w te klocki :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co z tego ze w breakthrough masz celownik ... allied assault to przeciez inna gra i ustawienia mozesz miec inne ;]

podobnie jest wewnatrz jednej gry - inne ustawienia mozna miec na mp i inne na sp ...

sprawdz jeszcze raz czy masz ta opcje wlaczona bedac w trybie mp !!

Dołączona grafika

jezeli jest wlaczona to upewnij sie czy serv na jakim grasz ma mozliwosc celownika bo innego wyjscia nie ma - musi dzialac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć, mam taki problem.

Zrobiłem formata, zainstalowałem medala no i się nie uruchamia.

W konsoli wyskakuje error

glw_startopenGL() - could not load OPenGl subsystem.

Dodam że instalowałem medala z 3 razy, instalowałem patcha 1.11, jakieś wpisy do rejestru.

Sterowniki do grafy instalowałem też 3 razy i za każdym razem inną wersje.

Prosze o pomoc :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisz jaki masz system (strzelam że XP) spróbuj service packa jeśli nie pomoże to upgrade biosa i sterów płyty głównej jeśli nie pomoże to chyba tylko format i ponowna instalacja systemu może jakieś sterowniki do karty graficznej ściągnij najnowsze jak nie pomoże to spróbuj ze starszymi jeśli nie pomoże to te co dostałeś z kartą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko skierowalem, dlatego iz wpadl mi do glowy dziki pomysl ;) Jesli ktos gra i naprawde gra na niezlym poziomie i wie co dzieje sie na polskiej scenie tej gry to niech tu napisze :) BO moze uda sie zalozyc klan Tweak.pl :) Fajna sprawa by byla :) Tak mi sie wydaje :P

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi