Skocz do zawartości
daFojtek

Medal Of Honor: Allied Assault

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze : Z YaKuZy mnie nie wywalili, niegram tam bo warunki ktore trzeba spelniac, zeby grac klany sa wedlug mnie chore :|

Po drugie : Jin, ma sens takie cos. Poniewaz jesli ktos naprawe bedzie chcial grac to da sie duzo zrobic. Taktyki i granaty to nie jest problem. Najwazniejsza kwestia jest TeamWork, nad tym bedzie trzeba pracowac, a jak sie zgramy to naprawde bedzie juz dobrze. Na koniec zostaja drobne szczegoly i co najwyzej szlifowanie wlasnego skilla.

P.S. Hans jesli Kutol szuka klanu skieruj go do mnie. GG znasz :) Nawet jesli gra na niskim poziomie to nie sprawia problemu, poniewaz wiem jak gral i moze sie rozkrecic :) Moze Ty tez jestes chetny :) ?? Nie musisz grac pod starym nickiem :)

P.S2 Odrazu mowie, ze chcialbym naprawde powalczyc o jakies wysokie miejsce, ale zarazem nie wyklucajac sie o kazdy pkt. Glownym celem gry ma byc dobra zabawa !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buziak ja nie szukam klanu w mohaa gram sobie w cssa i mi to wystarczy

ale milo ze bys chcial mnie w klanie:>

a hans gra na niskim poziomie w cssa tak jak lamil w mohaa

chyba bedzie musial opuscic nnc:P

1226232[/snapback]

Hehe dopiero teraz sie zorientowalem, ze lutok to ta lama ktora kiedys nazekala na za niski ping :P Nie no Kutol, a nie ciganie Cie troche ;) Zeby poszalec ;) Zeby pokazac, ze jednak Ci starzy gracze to naprawde posiadali skilla a nie to co dzisiaj :) ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm Buziak Ty sie zastanow czy chcesz miec takiego zgreda w klanie jak Hans <lol2>

Zapytaj sie kogos z NNC jak to jest byc z nim w klanie to Ci sie odechce...

A Kutol to lama i noskill

EOT

1226521[/snapback]

No nie :] Przyznam szczerze, ze nie sadzilem ze ktory kolwiek z Was sie tu wypowie :] No panowie moze jednak zagracie :> Co :] ?? Moze pojedziemy MaTTa z tym jego FF :] A pozniej * ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanowiłbym się na EnemyTerritory, poniewaz gram w nia od samego poczatku a w zasadzie to jeszcze rtcw wiec troche doswiadczenia mam :)

to co robimy :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mohaa to wypasiona gierka. Gram już bardzo długo i uważam że jestem diobry. Powiedzcie mi tylko po co te klany chęć wyróżnienia się czy jak po co być w jakimś klanie jak można przecież grać samemu .

1227506[/snapback]

rotfl :lol: :lol: :lol: .

Wlasnie grajac klanowki i 1v1 pokazujesz jak jestes dobry, wybijac noobkow na ffa to i ja potrafie :lol: .

Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jestem chetny do zalozenia takiego klanu . ET gry i inne odpadaja MOHAA ROX !!

A tak pozatym mam trochge historii w mohaa i gram nadal w 2 klanach :D

Wiec jak bedziesz cos organizowal moge byc B) i mam inny nick niz w tweak ;)

PS. HHEHE fajnie jakby tweak.pl fundnal serva :lol:

Edytowane przez Kolekcjoner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się pytam po raz 3 już na tym forum, czy wie ktoś, co to za bug w moh AA, że zamiast pociskami, to bazooka i panzers strzelają ganatami? :blink: a tym, czołgu nie rozwali :mur: plizzz o jakąś odpowiedź bo utknąłem przez to :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mógłby mi podać serwer dla kompletnie początkujących? Dzisiaj pierwszy raz włączyłem Multiplayer i tylko się sfrustrowałem...

Heh ja też się flustrowałem szczególnie że z reguły na 16 graczy na serwerze cheatuje jakaś połowa. Więc życze powodzenia i polecam MoH PAcyfic Assault o niebo lepszy i mało cheaterów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mi może wytłumaczyć, co za przyjemność mają ci pieprzeni cheaterzy z gry? Bo ja nie qmam...

Tą przyjemność że się chwali taka lama że 20 fragów zrobił i 2 razy zginął zresztą pewnie zaóważyłeś że w MoH AA spawn killing to jest chleb powszedni , snajperzy z aim botami kaszka z mleczkiem a połowa graczy na każdym serwerze hackwall no i miłeg gry życze ja tak po 2-3 tygodniach dopiero zaczalem jakąkolwiek przyjemność czerpać z tej gry bo wcześniej to spawn smierć spawn 3 kroki śmierć super frajda

Dodam że dużo lepiej gra się na dodatkach mi szczególnie przypadł do gustu Breakthrought szczególnie że tam polków bardzo mało więc i cheatów nie ma.

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedziesz mial problem ze znalezieniem patcha 1.10 bo byl on wprowadzony bardzo krotko i wycofany. Ta gra ma juz jakies 4 albo 5 lat :P A ten patch byl uzywany tylko jakis miesiac. Zainstaluj sobie 1.11 ;] Na oficjalnej stronie masz tego patcha ;) Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi